Chwilami
córka,kobieta,kochanka
heloł ewrybady 
załamka...tyle nowych osób i nie kojarzę kto jest kto :-( ale nie mam najmniejszej ochoty nadrabiać 7 tygodni nieobecności
mam nadzieję, że mi to wybaczycie ;-)
co do zawodu to kogo się nie pytam to jest na "zarządzanie i .... cośtam" mnie papierkowa robota i siedzenie 8 godzin na stołku odrzuca na kilka kaemów dlatego wybrałam fizjoterapię :-) a i dzięki temu mam 6 godzinny dzień pracy i ruch
baska historia bez urazy ale bleeee jak dla mnie, ale tak jak Ty mam marzenie studiować z pasji ale biologię
może uda się po licencjacie ale później.
Moja siostra właśnie kończy 40 lat i wybiera się na studia. Zastanawia się nad pedagogiką, pracownik socjalny itp. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
buuuuusssssssskaaaaaa

załamka...tyle nowych osób i nie kojarzę kto jest kto :-( ale nie mam najmniejszej ochoty nadrabiać 7 tygodni nieobecności
mam nadzieję, że mi to wybaczycie ;-)co do zawodu to kogo się nie pytam to jest na "zarządzanie i .... cośtam" mnie papierkowa robota i siedzenie 8 godzin na stołku odrzuca na kilka kaemów dlatego wybrałam fizjoterapię :-) a i dzięki temu mam 6 godzinny dzień pracy i ruch

baska historia bez urazy ale bleeee jak dla mnie, ale tak jak Ty mam marzenie studiować z pasji ale biologię
może uda się po licencjacie ale później.Moja siostra właśnie kończy 40 lat i wybiera się na studia. Zastanawia się nad pedagogiką, pracownik socjalny itp. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
buuuuusssssssskaaaaaa
qrde... narazie wszystko wskazuje na to, ze mała zaczyna ząbkować
bo jak cos to nawet gryzaczka jeszcze nie umie wziac do raczki zeby sobie ulżyc...
mam nadzieje, ze bedzie mniej marudzic niz dzis...:-( heh... ale zadziwia mnie ta corka coraz bardziej:-)

kiedy ja sie wyspie.. jak juz jest fajnie i Lena spi cale noce to zawsze cos musi sie przyplatac..