Myrsini no to fajne zaręczyny
U mnie to w sumie nic specjalnego. W porównaniu do Was

Wpadliśmy ciąża data śluby na następny rok potem urodzenie Dominiki codzienne sprawy zawsze kasa potrzebna na co innego nawet nie liczyłam na pierścionek i tak jak już od lipca przed ślubem siedziałam u rodziców C przyjechał tydzień przed ślubem zabrał mnie żeby przejechać się samochodem zawiązał mi oczy i zamknął w samochodzie

Po czym wyciągnął byliśmy na łące nad rzeką były gwiazdy był koc a naokoło dużo świec było kolano i był ten pierścionek a co potem było na tej łące to zostawię dla siebie

I to wszystko dokładnie tydzień przed ślubem
Kamcia pozdrawiamy
Dorotar śliczny maluch:*
Anetka ale Ci fajnie

Mogę przyjechać razem będziemy ćwiczyć

Też fajnie będziesz miała co jej opowiadać
A ja wczoraj nie uwierzycie pierwszy raz odkąd tutaj mieszkam wyszłam na piwo z KOLEŻANKAMI

Tak dokładnie z koleżankami

Napisałam dziewczyna C kolegi że siedzi z przyjaciółką trochę nie chciałam bo one przyjaciółki i w ogóle ale namówiły mnie

No i bardzo fajnie ta jej koleżanka super dziewczyna całkiem w "moim typie" trochę wariatka

Miło miło podpiłyśmy się stwierdziłyśmy że idziemy tańczyć hahah i przyplątało się dwóch braci a ich byłych chłopaków my oczywiście zajęte bo ta koleżanka chłopaka a jej przyjaciółka i ja mężatki ale co zatańczyć można przecież to nic złego. No i dobra dobra piwo nam postawili potańczyliśmy no i już 2 godzina a ten nazwijmy go były tej mojej koleżanki zaczyna się dostawiać do mnie ze go kusze itd buhahahaha oczywiście tak było w jego oczach nie wiem po ilu już piwach i gada że ja nie mam męża i czy za granicą jest ja mówię że nie i że czeka na mnie w ciepłym łóżku

A on czy nie chce sobie urlopu wziąć od męża byśmy gdzieś wyjechali we dwójkę buhahahah ja mówię koleś parkuj piętą że on mnie jutro na kawę chce zaprosić i tak pierniczy ja mówię do koleżanki dobra Kaśka bo ona tez tak jak ja idę do domu a ona zaczekaj mój po nas przyjedzie a ja nie bo chryja się się robi i poszłam uffff
Zaraz wróciłam wszystko C opowiedziałam a ten się tak śmiał że szok