reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas był szwagier od 17 do 22, więc trochę się posiedziało, pogadało. No i Mała dopiero się usypia, ja nie wiem skąd ona ma tyle energii:confused:

Kasiek o widzisz, zleciało jak z bicza strzelił:-)
Wampi mój teraz też chce syna;-) Z podziałem u nas jest chyba mimo wszystko córeczka mamusi:-) J. z Małą świetnie się razem bawią, ale jednak tylko mama i mama. A dla mnie ona też jest całym światem:-)
KasiaF zdrówka;-)

reklama
Vegas moja położyła się o 22 potrzebowała 3 minut:p:p No cieszę się że już jedzie ale w polsce to takie drogi;/

Moja dopiero przed chwilą usnęła:-p Nie martw się nic, C. będzie niebawem przy Tobie:-)

KASIEK a ile C nie było? ja za M też się wytęskniłam... A poprzednim razem jak tu byłam to już wogóle-prawie 2tyg... masakra...

EWI oby szybko przeszlo, może zrób sobie ciepły okład na brzuch< tzn lekko ciepły ;-)

VEGAS myśle że na początku każde większośc dzieci jest za mamą- bez względu na plec, ja dostrzegam że młody dopiero od niedawna zaczyna inaczej traktowac M tzn zawsze razem się bawili i oboje to lubili, ale teraz zaczyna okazywac takie przywiązanie do tatusia... No i zazdrośc mu mija, mogę się do M przytulic, bo tak to wojna była...

Chłopaki śpią a ja neta męcze ;-)

KasiaF i pewnie masz rację, zobaczymy z czasem czy Martynka będzie mamowa czy tatowa, hehe:-)

milena a który jesteś rocznik??
może i rocznikowo najmłodsza , ale jeśli chodzi o stosunek wieku do ciąży to nie jedna w Twoim wieku z tego watku była w ciąży i też czuła się jako najmłodsza;-)
z siostra faktycznie przykra sprawa:-( a już napewno nie zajdzie w ciążę?? czy to jej przypuszczenia??
lolkak u mnie Vi do roczku też nie oglądała wogóle bajek .. nawet sama jej włączałam - nie sadzałam jej - tylko chciałam żeby słuchała rozmów itp..o interesowała ją jedynie reklama "głodomorra":-D
bo tu mało z kim miała pogadac tylko ze mną:-p a chciałam żeby słuchała zeby mówiła ładnie :-) i tak było :-p hehe
no ale ona też nie patrzyła tylko się bawiła.. tak samo jej puszczałam baby fm żeby słuchała no i miałysmy przy tym zabawę
dopiero tak po roczku zaczęła się powoli tam pojedyńczymi bajkami interesować oglądała tylko Emla świat , później po czasie jakaś 2 ją zainteresowała , nastepnie znów Elmo się znudził a inna była fajna.. teraz ma 3 ulubione z tego 1 z nauką angielskiego
gorzej z Emmą bo nieraz też zahaczy o tv i się przygląda gdzy Vi patrzy na bajkę... no ale staram się ją w tym czasie odciągać i zachęcać do innej zabawy bo tez nie chce aby oglądała tak szybko tv.. no ale jak się starsza interesuje to i ona tez :/
kasiek jeszcze nie ma efektu końcowego:-p
musimy pozawieszać pułeczki i kupić naklejki i ponaklejać :-p z tydzien gdzieś będzie efekt końcowy to pokażę:-D
sali ja bym raczej powiuedziała czy 2 letnie dziecko powinno się obsługiwać komputerem :sorry:
jak dla mnie to o wiele za wcześnie... nawet mimo ze dla 2 latków są gry .. wolę żeby moje dziecko układało prawdziwe puzle a nie "online" na komputer to ma jeszcze czas i zdązy się nasiedzieć

milena a który jesteś rocznik??
może i rocznikowo najmłodsza , ale jeśli chodzi o stosunek wieku do ciąży to nie jedna w Twoim wieku z tego watku była w ciąży i też czuła się jako najmłodsza;-)
z siostra faktycznie przykra sprawa:-( a już napewno nie zajdzie w ciążę?? czy to jej przypuszczenia??
lolkak u mnie Vi do roczku też nie oglądała wogóle bajek .. nawet sama jej włączałam - nie sadzałam jej - tylko chciałam żeby słuchała rozmów itp..o interesowała ją jedynie reklama "głodomorra":-D
bo tu mało z kim miała pogadac tylko ze mną:-p a chciałam żeby słuchała zeby mówiła ładnie :-) i tak było :-p hehe
no ale ona też nie patrzyła tylko się bawiła.. tak samo jej puszczałam baby fm żeby słuchała no i miałysmy przy tym zabawę
dopiero tak po roczku zaczęła się powoli tam pojedyńczymi bajkami interesować oglądała tylko Emla świat , później po czasie jakaś 2 ją zainteresowała , nastepnie znów Elmo się znudził a inna była fajna.. teraz ma 3 ulubione z tego 1 z nauką angielskiego
gorzej z Emmą bo nieraz też zahaczy o tv i się przygląda gdzy Vi patrzy na bajkę... no ale staram się ją w tym czasie odciągać i zachęcać do innej zabawy bo tez nie chce aby oglądała tak szybko tv.. no ale jak się starsza interesuje to i ona tez :/
kasiek jeszcze nie ma efektu końcowego:-p
musimy pozawieszać pułeczki i kupić naklejki i ponaklejać :-p z tydzien gdzieś będzie efekt końcowy to pokażę:-D
sali ja bym raczej powiuedziała czy 2 letnie dziecko powinno się obsługiwać komputerem :sorry:
jak dla mnie to o wiele za wcześnie... nawet mimo ze dla 2 latków są gry .. wolę żeby moje dziecko układało prawdziwe puzle a nie "online" na komputer to ma jeszcze czas i zdązy się nasiedzieć

Vikamcia spokojna głowa Kaja układa puzle i gra w chinczyka z nasza pomocą i w bierki hehe

Vegas wiem wiem ale ja jestem strasznie przewrażliwiona na temat wypadków i w ogóle. I paradoks wybrałam sobie męża który będzie to rozbił zawodowo... Ja jadę samochodem i każdy z na przeciwka jest dla mnie potencjalnym no wiesz...

KasiaF od środy go nie ma:p

Kamcia i tak czekam na efekt:p

Kasiek rozumiem Cię bo jestem chyba taka sama. Zwłaszcza jadąc jako pasażer w takich warunkach śneżnych jakie są teraz, że ślisko.

reklama
sali to fajnie:-)

kasiek powiem Ci tylko jak narazie że Vika ma pokój violet mist- taki bzowy a Emma lemon tang- cutrynka :-D hehe
i tyle jak narazie :-p
właśnie szukam jakichś fajnych naklejek na allegro...
moze macie coos fajnego?? dla Vi najlepiej z małpką chociaz jedną (ze względu na jej ulubioną bajkę-ciekawski george)albo koniki ponny a dla emmy moze jakies zwierzątka farmerskie albo coś innego równie fajnego :-p tylko takie fajne bajkowe żeby były :-)

Ostatnia edycja:
Do góry