EWI powodzenia, trzymam kciuki by dzidzia w brzuszku rosła.
Co do pieluchy to on tarmosi i tuli każdą, nie to że ma tylko jedną ulubioną, a jak nie będzie chciał przytulanki jednak no to trudno, to nie kosztuje majątek więc może Melka będzie się bawić.
MAMUSIA1994 witaj serdecznie.
A moja Melka ma wiklinowy wózek o taki

a na dworku zwykłą zabawkową 3 kołową spacerówkę ale już taką ledwo żyjącą dlatego na dwór na lato i wiosnę poszła.
GOSDIA nie tylko na zdjęciach ma boską fryzurkę, przecież do zdjęć nie zakładam mu peruczki

, wszędzie się dziwią gdzie go widzą i za dziewczynkę biorą.
UMI, GOSIA91 ostatnio jak w mieście byłam już chciałam kupować kebaba tak mi ślina ciekła ale w ostatniej chwili się powstrzymałam, bo ja tylko z sosem czosnkowym uwielbiam a sos z majonezu robiony a majonezu nie mogę bo skaza młodego. Ech i obeszłam się smakiem.
MIRABELKA współczuję sytuacji.
My dziś na kontroli byliśmy. Melunia już dobrze, choć jeszcze czasem zakaszle ale już czysto ma, mamy dokończyć antybiotyk przez 3 dni jeszcze. Kacperek tez trochę lepiej ale jeszcze charczenie e oskrzelach jest. Zastrzyki przedłużone o następne 2 dni a potem przez 4 dni ten sam lek co w zastrzykach tylko w doustny i następna kontrol po skończonych lekach. A i Melusi mam ciągle dawać MultiSanostol i Tran od października do kwietnia.