reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi ale pojechałaś:-D hahaha nawet mi się nie udaje aż 2 dni zgubić:-D a skleroze mam teraz potężną:-)
Vi Ciebie się nie da przeoczyć:-D:-p więc nie gadaj że nikt nie zauważył!
aleksandra a probowałaś czymś go zająć i wtedy obciąć?
mirabelka ja pierdziele rzeczywiście maga babsztyl! Ja bym ją chyba rozszarpała!

Jak ja się cieszę, że już niedługo nikt nie będzie mi się wpierdzielał w paradę i będziemy sami dla siebie:-D i będę mogła karmić słoiczkami chyba że M będzie się pluł:-D

reklama
Kamcia ja zauważyłam nawet ostatnio myślałam gdzie jesteś:)

Mirabelka i dobrze zrobiłaś. Ona jest jeszcze malutka!! A co teściowa na to jak jej tak powiedziałaś??

Mariolcia to sobie przypomnisz jak to było w gimnazjum:) Heheh to już pasuje że Go karmisz słoiczkami? Mam nadzieje że się nie obrazisz ale mi zawsze te słoiczki śmierdziały;/

Aleksandra
ja też przez sen obcinałam teraz jest damą więc pozwala:)

Wampi to dobra jesteś hahaha

kasiek co u nas... a ogólnie to wszystko po staremu, Amelka ma tyle siły i energii w sobie że juz nie nadążam chyba sie starzeje:-D
trwaja u nas przedświateczne sprzatania Mała lata ze scierka i pucuje podłogi-aktualnie śpi ciekawe jak długo.
A co tam u Was jak Dominisia???
Dorotar właśnie nie mogę skojarzyć gdzie... a moja Amelka to zależy od dnia raz istny Aniołek a raz Diabeł tylko ogona brakuje!
fiskusek Witaj!No jasne,że pamiętamy:-)
aleksandra jaki słoski ten Twój Synalek:tak:
Vegas trzymamy kciuki!!!
Liza Miki nie budzi Ci się już w nocy???
Vikamcia Witaj:) ooo lato jak mi się marzy...:tak:
wampi hehe to Ci numer:) ale jakas ok babka:) ja tez mam te szkolenie tylko 2 kwietnia;p a nie chce mi sie isc tam jak nie wiem

no... moje dziecię spi. a ja mam spokoju trochę. Głupia ta pogoda spać sie chcę. Sprzatam i sprzatam i efektów cos nie widac:-D:-D

Gosia a u nas też dobrze jutro lecę na uczelnię:) Domka szaleje przekupuje ją żeby robiła kupę do nocnika powiedziałam jej że jak pięć razy zrobi do nocniczka czyli tyle ile jest palców na jednej ręce to pójdziemy do tesco i wybierze sobie lale:) To było ze 3 dni temu no i wczoraj leci "Mamo kuuuuuuuupa" no i zobaczymy jak to będzie:)

Wampi hehe oj teraz sobie zapiszesz każdemu może się zdarzyć:)

Kamcia ja cie tez zauwazyłam ;-)
wampi hahahaha niezla jestes :-D super ze córa zadowolona :tak:
gosia , nie Miki raczej juz mi sie nie budzi w nocy, jak zasypia tak nad ranem do nas przychodzi do łóżka ale mi to nie przeszkadza narazie.
aleksandra ja tez problemu z paznokciami nie mam u dzieci, daja sobie obcinac.

Ogladam Rozmowy w Toku... :no:

reklama
Do góry