reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lorata aha, a w rodzinie macie? badź twoj facet?:-)
aleksandra persenem sie ratujesz?;-)

U nas zimno, wyszlam smieci wyniesc to zmarzłam :dry:

aj dziewczyny ta noja tesciowa to jest wnerwiajaca baba mam jej dosyć czasami Niki cała noc mi sie budziła z płaczem to pewnie przez to ze sie wystraszyła ale od rana w dobrym humorku ;-)
uczy sie robić pa,pa:) fajnie jej to wychodzi trzyma lewa raczka prawa raczke i tak paluchami zgina hehe albo macha cała łapką wyprostowana na różne strony i zadowolona sie smieje:-D
lorata tak znam moja sasiadka ostatnio urodziła trojaczki i az trzy baby sie dziecmi zajmuja ona tesciowa i niania:) u mnie w rodzinie były bliźniacy moj tato ma bliźniaka i meza mama tez bliźniaczka he:-D a my mielismy tylko jedno:)
aleksandra ja tez jade czasem na persenie czesto sie denerwuje i bardzo szybko ale to przez sytuacje w domu jaka mam. u mnie tez w nocy padało wiało a rano nawet lekki snieżek popadał
liza zdrówka życzę:)
malwina18 tobie też zdrówka:)

witajcie :)
pogoda sie u nas popsula, chlodniej-a jeszcze przedwczoraj mielismy 22 stopnie... powrot zimy zapowiadaja:szok:
echh, zostalo mi 11 dni do testowania, kuuuurcze, ciezko wytrzymac:crazy:

lorata gratuluje wejscia w 7 tydzien!! jeszcze wczoraj byl 6 :)

mirabelka90 wspolczuje tesciowej. oj, to musi byc slodkie widok jak Ci corcia robi papa :)

Lorata o jak fajnie :-D no to macie wielkie szanse na bliźniaki :-) mój brat ma tez blizniaczki :) ale to od strony żony :-) oni maja pierwsza córke ma 14 lat a potem bliziaczki tez dziewczynki, a jej brat ma pierwszego syna 15 lat i potem tez blizniaki -chlopcy :-)

reklama
EWI współczuję, aby siostra się odnalazła.
Też mam nadzieję, że to minie, ja mogę się obyć bez nabiału ale jak mały podrośnie i zobaczy, że siostra je np. serek i będzie chciał, to weź tu odmów dzieciakowi.

ALEKSANRA moja Amelka miała ataki szału, że tak powiem i potrafiła wszystkim o podłogę pieprznąć.

VEGAS ciekawe czy mała będzie chciała chodzić w okularkach.
Ja to jak by potrzeba było to też bym jakiś ładnych szukała, daj spokój te gumowe to masakra.

A co u mnie??? Nic ciekawego. Stara sklerotyczka jestem, pojechałam na zakupy, żeby kupić coś do jedzenia co ja mogę jeść i przede wszystkim po pampersy i co oczywiście zapomniałam, wszystkie pieniążki wydałam i jestem zła na siebie. Jedyny plus, że jeszcze troszkę mamy i liczę, że mi do poniedziałku starczy, jak nie to sklepy i w weekend otwarte to od mamy pożyczę i pojadę kupić.

A to widziałyście "Bądź Wolny, Miej Wybór" - kampania, marzec 2012 - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry