snoopy12
'88 podwójna mama:)
nie rozumiem?? gdzie niby jest owa pomyłka?snoopy chyba pomyliłaś dziewczyny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie rozumiem?? gdzie niby jest owa pomyłka?snoopy chyba pomyliłaś dziewczyny![]()

hehehe ale co się dziwić też ze 2 lata na forum mnie nie było, przymierzałam się czasem żeby napisać ale żadnej z dziewczyn już nie było z okresu jak z Alą w ciąży byłam
z Alicji ojcem widuję się tylko na jej urodziny i boże narodzenie, zobaczymy czy na wielkanoc córę odwiedzi
a i boski tel ze 2 mieś temu od niego miałam żebym z komornika zrezygnowała, że on mi za przedszkole płacił za to będzie
głupia bym była jak bym z alimentów zrezygnowała (500zl) na rzecz 200 na przedszkole:-) w te boże narodzenie było tak że przyjechaliśmy z M od niego i akurat Ali ojciec wchodził na podwórko a ona z tekstem do M: "zobacz jakiś pan do nas idzie"