reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ogladam cooltowe "dlaczego ja" i nie wyrabiam z głupoty ludzkiej:-D zrobiłam sobie kisielek truskawkowy, Ala buszuje po domu i to mnie z tekstem jak zapytałam czy już zdrowa "a co nie widzisz że już się lepiej czuję":-D skakała po łózku i nie umie spowrotem na doopie usiąść:-D

reklama
wampi śliczny awatarek :-)

dziewczyny jest gdzieś do obejrzenia cały ten odcinek rozmów w toku w necie??
albo kiedy jest powtórka

ewi wczoraj było u mnie na termometrze 24 stopnie a dzień wcześńiej było cieplej i bylismy na plaży , ogólnie cała wiara sie opalała a dzieciaki biegały w strojach kapielowych , nawet kąpały siuę w oceanie ... moje bawiły się też w strojach ale nie w oceanie bo woda jak dla mnie to za zimna , ale sama zabawa była super :-)
ale dzisiaj juz temp spadła :/
vegas kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
mi tez się takie gumowe nie podobają okularki pewnie tak jak Ty kupiłabym jakieś inne , a jak widze coenowo aż tak dużo nie musisz dopłacać wiec nie masz się czym przejmowac :-)

dorotar to śmieszne... jak ktoś może nazwać aborcja pół roczne dziecko!!!! ludzioe sobie już jaja robią z tego

femme witaj :-) gratuluję ślubu i postanowienia o kolejnym dziecku :-)

alexandra zgadzam sie z Toba odnosnie tej anioli czy jak jej tam..:/ no jakaś stara baba która chciałaby wszystkim wpoić swoje zdanie i nawet nie zrozumiała posta tej drugiej ..:/ chora ;-) i jeszcze łazi po wątkach z tego co czytam i sieje zamęt bo jej hormony chyba podskoczyły :-p
naprawdę śmieszni są niektórzy hehe

a jsa dziś się źle czuję po wczorajszym grillu... :-)
a w niedzielę wybieramy się do zoo :-) mam nadzieję że wypali wyjazd i że będzie pogoda ;-)

kurcze Vi narobiłaś mi chęci na grilla:-D kurcze świetnie macie z pogodą tylko pozazdrościć;-) ja się już u nas lata nie mogę doczekać ale w tym roku chyba sobie doopy w baseniku nie pomoczę...:-(
Zastanawiamy się z M jaka piaskownicę dzieciakom sprawić i chyba zostaniemy przy tej plastikowej wkopywanej w ziemie, jeszcze cenowo się nie orientowaliśmy ale w takiej chyba najlatwiej piach będzie wymienić:-p

ja się ryby nawpierniczałam:-D tak mi smakowała że szok! a ja ryby nie trawię:-p

No,no Vi zazdroszczę wam tej pogody!! Swoją drogą mi też chrapkę zrobilaś na grilla.:confused2:
Ja szukałam tego odcinka, i jest na tvn player, ale mi coś nie działa :crazy:
Wybieracie się do zoo? świetny pomysł. Tylko ciekawe, czy pogoda dopisze, jak wrócicie to napisz, czy dopisała czy nie. Dzieciaki będą miały frajdę :-D

no właśnie pogoda się dzisiaj popsuła troche ale w niedzielę ma być `13 stopni ... więc nie ejst tragicznie...a w inne dni po 10-11 i bez słońca ...
i pomysleć że przez tydzień mieliusmy takie upały :sorry:

Tak Vi już była raz w Zoo i bardzo jej się podobało..
mam nadzieję że i Emma będzie zachwycona :-)
a Vi już doczekać się nie moze :-) bo ona jedzie do "dżungli" :-D haha

dOROTAR, też tak robie zakupy, ze połowy nie kupie a pieniędzy nie mam dlatego teraz obowiązkowa lista i koniec... i w sumie chyba trochę mniej pieniążków ucieka. ;)
Femme, gratuluje ślubu!!!

Cchciałam obejrzeć te rozmowy w toku u przegapiłam a teraz mi nie chodzi ten link co wcześniej podałyście :wściekła/y:

Więcej nie dam rady niestety... Mam takie pytanie, mogę Wam coś pokazac? I ocenicie swoim obiektywbym okiem czy ładna??

lorata ja pacze i widzę ze na listopadówkach sporo bliźniaków:-D

Vi hehe ja Ali i Grackowi obiecałam zoo w wakacje ale zobaczymy jak to będzie:-p Gracko nigdy nie był a Ala już była 2 razy:-D

gosdia pokazuj, pewnie o jakąś kieckie chodzi??;-)

reklama
gosdia własnie, właśnie pokazuję tą kieckę! :-p
A no sporo będzie listopadowych bliźniaków, też to zauważyłam :-)

Do góry