reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabelka o kurczę dobrze że nic mu się nie stało!!!

Milka spełni spełni się:) Ja Ci to mówię:) Mnie chyba by denerwował klimat w UK... Często chyba pada tam

Lorata to interesy zostają w rodzinie jednym słowem:) Mam kuzynkę w stanach córkę brata ciotecznego mojego taty była u mnie na weselu i mieszka na Florydzie:) Też kiedyś chciałabym tam polecić:)

Snoopy biedaczko;/

KAsiaF hahaha dobry ten Twój mąż może liczy na coś wieczorkiem:p

Oj wiecie jaka jestem zmęczona 3 dni pod rząd wstawać 4.30 i kłaść się o 23 trochę nie bardzo na szczęście dziś C wyręcza mnie przy Dominice chociaż raz:p

reklama
MILKA na mnie podziałał chyba fakt że zawsze w niedziele jestem w pracy, więc potrzebuje ruchu i czegoś w co ręce włożę... A mój M też na nocke ale na 1... on tylko na nocki pracuje :-(

KASIEK ja po nadżerce... już mnie też ten celibat dręczy ale nic nie poradze. Współczuje wstawania... Dobrze że mąż ci pomoże troche

witam wieczorna porą .
Mały spiocha już w łóżeczku , ja siedzę i sie relaksuje .
Jestem ostatnio zmęczona , strasznie nerwowa , a mały daje popalić .
Bylismy w kościele z palemką maly oczywiście troche obskubał bazie ale nie było tragedi :>
Ogólnie napisze , to jedne wene maja na sprzatanie a inne eniuchowanie i tak powinno być . Potem będzie zamaina .

nessi1 ja jak zrobiłam test najpierw tel. do M. A zaraz potem poleciałam zapłakana do mamy (czemu plakałam nie wiem) , mama się ucieszyła strasznie potem przyszła pora na tatę on z tekstem już szybko wam poszło :szok::-D . A tescie no po prostu powiedzielismy a oni w sumie przyjeli tak bez emocji . A i jak zobaczylam 2krski poszłam na balkon zapalić :zawstydzona/y: ale po jednym buchu wyrzuciłam i od tamtej pory juz nie palę :cool2:

ksiek88kasiek dziekuje:* powiem Ci, ze klimat nawet nie jest taki zly. Jest o wiele bardziej lagodny niz w PL, nie ma super upalow ani siarczystych mrozow. Chociaz tej zimy bylo pare nocy gdy temperatura spadla do -15. Za to pogoda tutaj jest bardzo nieprzewidywalna, nie ma tak jak w PL, ze upaly utrzymuja sie caly msc, tu pogoda sie zmienia czasem w ciagu godziny nawet. Dlatego wydaje sie, ze tu czesto pada, a tu rownie czesto jak pada to czesto swieci slonce :)
Jejku, odpocznij sobie, musisz byc totalnie wypompowana, dobrze, ze Ci dzis maz pomoze!

KasiaF87 ojej, same nocki? Kurcze, troche musi to byc ciezkie choc juz sie pewnie przyzwyczail co? A Kiedy celibat sie konczy?

Hej ja na chwile bo nie mam glowy na forum a zasnac nie moge...
neesa1, ja zachodzac w ciaze mialam prawie 22 lata. Rodzicom powiedzialam w 2 mies, pojechalam z Ł i jego mama. Moja przyjela to w miare ale ojciec szkoda gadac, dostalam taka wiazanke ze szok a pozniej wyszedl bez slowa. Do porodu slowem sie do mnie nie odezwal nawet gdy przyjechal do szpitala zobaczyc malego (mama z dziadkiem go zmusli)on powtarzal ze chce do domu a nie siedziec w szpitalu i nadal nic do mnie nie powiedzial. Obecnie nadal jest bez rewelacji

Hej hej:-) U nas leniwie jak to w niedziele, choć pranie poprałam i mam spokój:-) Niedawno Malutka i J. usnęli, więc trochę w ciszy ponetuję a potem kąpiel i spanko bo 6.35 pobudka i do pracy jutro. U nas dziś najwięcej razy to J. w ''konia'' robił domowników z kuli Prima Aprilis:-) Od paru dni ostro wzięłam się na siebie - ćwiczę, jem w miarę zdrowo, jem główne posiłki, nie podjadam, nie piję gazowanego choć czasem łyknę, np raz piwko czy tam wodę gazowaną, ale to tam pikuś, słodyczy nie jem, i 0.5 kg mniej w ciągu paru dni:-) Fakt, że ja ważę tylko 49.8 (ważyłam 50.3:D), no ale z brzuszka chcę zejść. Przed ciążą ważyłam 48 i extra mi było wtedy z samą sobą:tak: Co by szoku nie było - ja mam 160cm.

Kasiek teraz sobie wypoczniesz:-) Zdrówka dla Twoich Skarbów;-)
Mirabelka dobrze, że mężowi nic się nie stało.
KasiaF o to Twój mąż miał fajny humorek dziś:-)
Snoopy mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.
Sali o Ty, oszukać nas chciałaś, nu nu:-)
Dorota współczuję nocnych atrakcji, u nas tamta noc też nie była za ciekawa.

Kurde wszyscy już w domu posnęli dawno tylko ja się męczę i nie mogę spać coś :dry:

MILKA - a długo się już o dziecko staracie ? czy to pierwsze podejście ? ;-) ... Ty powinnaś książki pisać jakieś czy coś tak czytam Twoje posty masz normalnie dar do pisania pięknie tą Anglię opisałaś aż ma się ochotę tam polecieć :-D

KASIEK - oby to chwilowy katar był i żeby Ci się mała nie rozchorowała ja już mam dość Nina tydzień w domu siedziała :szok: masakra jutro ostatni dzień antybiotyku w końcu

VEGAS - też bym chciała mieć siły żeby się za siebie wziąć ... od jutra spróbuje ... za miesiąc ślub a nawet to mnie nie motywuje :dry: :-p leń ze mnie niesamowity :-p

Liza na ciaze chcialam was nabrac;)

Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/
Mam takie samo zdanie, tez do kosciola nie chodze... :dry:
Co jest śmieszne bo moi tescie to strasznie katoliccy i do kosciola w kazde swieto, w kazda niedziele... :eek:

ochrzcic sie tez mozna kiedy sie chce:) Ja jestem wierzaca wiec alan tez pojdzie na to wszytko. W koncu do 18 roku zycia to ja jestem odpowiedzialna za niego:)
Dokładnie :tak:

nesaa ja jak zaszlam w pierwsza ciąze mialam 17 lat i 6 mies. nic rodzicom nie mowilam nawet po wizycie u gina- wtedy M mnie odebral z kolezanka poszłam- ona ierwsza wiedziala:tak: no i tak tydzien chyba sie bujałam z tym i bałam powiedziec, az pewnego poranka mam do mnie przyszla zamknela drzwi i sie zaczela pytac co sie dzieje, i jej wtedy powiedzalam, potem ona ojcu powtórzyla byly pretensje i glupie teksty (nigy nie lubili mojego M) no ale dalismy rade, a cizy z danielem dowiedzialam sie w 23tc i tez powiedzielismy wtedy ale to juz po slubie bylismy mieszkalismy razem wiec sie nie obawiałam ;] moje zycie... z trzecim to doiwedzieli sie w 4mies, powiedzialm matce, bo ojciec wtedy sie nie odzywal do nas :tak: :dry:

Kurcze ale zrąbana pogoda... juz mam dosc tego deszczu :no:
Hania zaczela pokasływac, maz kupi w poludnie leki i dam jej oby przeszlo... ;] z mikim lepiej :)

Witam

U nas czas leci nieubłaganie , w sobotę goście a wczoraj postanowiliśmy pojechać do aquaparku, Zuzia tylko katarek lekko miała.

Teraz jakies sprzatanko i do sklepu po coś na obiad ,

Co do reakcji ja tez się bałam , ale jakoś poszło na szczescie

Witam wszystkie mamuski , z ktorymi sie nie witałam.

Agnieszka tak ja tez mieszkam w Tczewie , w tym parku mielismy tylko zdjecia robione ,

Vegas zycze wytrwałosci , ja tez sie ostatnio zaniedbałam

Snoopy juz masz z górki hehe

A tu zdjecie z wczoraj: CIMG2286.jpg

reklama
Hej.
Ja dzisiaj kontrolę u gina mam.
rano wstałam z dość mocnym bólem krzyża ale przeszło na szczęście.
śliczne suknie miałyście laski.
Kasia Zdrówka dla Kacperka.
co do kościoła to ja nie wiem jakie u was są, u mnie w parafialnym kościele nie ma mowy o polityce, proboszcz nie lub poruszać tych tematów, ale np jak w każdej parafii są gazetki takie a la radio Maryja iw nich zamiast o religii to głównie o polityce jest mówione,
a wiara? ja w Boga wierzę, do Kościoła chodzę nie po to żeby posłuchać kazania a tam po prostu pobyć po całym tygodniu i jakoś tak inaczej się czuję potem, jakoś lepiej. i denerwuje mnie jak idę z S a ten sobie s kolegą lub koleżanką normalnie rozmawia.

no a Justynce jakoś kaszel przechodzi, jeszcze czasem po kaszle ale ma teraz katar taki zielony. syropki się skończyły wiec trzeba będzie dokupić, I teraz poprzedni tydzień nie chodziła do przedszkola, w tym tygodniu nie wiem czy pójdzie a po świętach znów na ćwiczenia na cały tydzień jedziemy.:no:
dorotar jej skąd ja to znam, Justynce tez jeszcze czasem zdarzają się takie pobudki.
Mirabelka dobrze że mężowi nic się nie stało.
Snoopy Je bidulko, a dzisiaj jak się czujesz.
Lorata wiesz niektórzy lekarze już tak mają ze ciąże uznają dopiero w pewnym tygodniu, bo z początku rzeczywiście wszystko jest możliwe. mi gin założył kartę ciąży dopiero w 8 tygodniu.
Milka Pięknie opisałaś Anglię aż chce się tam pojechać.
kasiek Współczuję tego wczesnego wstawania, dobrze przynajmniej że nie przez cały tydzień.
Liza Oby Hani szybko przeszło.

Do góry