reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme współczuję tej pracy w niedziele.. no ale skoro później 3 dni wolnego to jakieś pocieszenie jest :-p
Mam takie samo zdanie jak Ty :tak: a Nina będzie szła do komunii??

Moja mama nabrała się na moją ciążę :-p (sali, zgapiłam pomysł:-p)

reklama
ANETKA - i jaką minę mama miała ? :-p ... a co do komuni to nie wiem pewnie pójdzie bo co takie małe dziecko może wiedzieć i decydować o wierze ? :sorry: zresztą wiesz jak jest komunia dla takiego dziecka to nie ma nic związanego z kościołem chodzi o prezenty i imprezkę więc pewnie jej tego nie odbiorę jak wszystkie koleżanki będą miały :-p

femme miny nie widziałam, bo smsa jej napisałam :-D ale jak powiedziałam, że żartuje, to zadzwoniła i mówi, że mnie zabije :-D i że gorąco jej się aż zrobiło :-p
No Zuza też do komunii pójdzie, bo ja wierzę w Boga, więc chcę, żeby miała, ale do bierzmowania zmuszać jej nie będę :no: będzie chciała to pójdzie, nie będzie chciała, to żaden problem. Tak samo jak w gimnazjum czy liceum powie mi, że nie chce chodzić na lekcje religii to też żaden problem, nie będzie musiała chodzić.

ANETKA - to jeszcze jest czas to się później okaże może mnie nagle olśni i stanę się super wierząca :-D :-p cholera go wie co będzie za x lat ;-) ja nie chodziłam na religię w liceum :-p nie mogłam słuchać tych bzdur miałam wtedy okienko i się uczyłam na sprawdziany i odrabiałam lekcję :-p a w gimnazjum chodziłam bo beka była :-p

Dobra zbieram się do pracy ;-)
Miłego dnia :-)

a Alan pojdzie i do komuni i beirzmowania a pozniej niech sobie sam decyduje: bo w wieku mlodzienczym moze nie chciec isc np do bierzmowania ale 10 lat pozniej moze bedzie chcial sie ozenic i zdanie zmini a tu nie bedzie bierzmowania. Takze do wszytkiego pojdzie i dopiero pozniej bedzie sobie mogl decydowac a wrazie czego gdyby to bylo chwilowe to nic nie traci

femme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni :-p ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była :-p

fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała :tak::tak:

Liza na ciaze chcialam was nabrac;)

Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/

femme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni :-p ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była :-p

fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała :tak::tak:
ochrzcic sie tez mozna kiedy sie chce:) Ja jestem wierzaca wiec alan tez pojdzie na to wszytko. W koncu do 18 roku zycia to ja jestem odpowiedzialna za niego:)

dzien dobry :)

ale mialam piekny sen dziewczyny-dwie keski mi sie snily na tescie, ale bylam happy :))
zimno dzisiaj -1 w nocy, gdzie ta wiosna i 20 stopni z zeszlego tygodnia...

femme fatal hehe, tam byla pauza, sorki, tak zle to napisalam, chodzilo mi o to, ze bylo 7 stopni ;) ale wiatr okropny. dzis za to juz na minusie w nocy bylismy. Dziekuje za gratki dla mojego:-) 3 dni wolnego, zazdroszcze!

co do Kosciola-nie chodze, nie pamietam juz kiedy bylam, ale w Boga wierze.

reklama
Do góry