reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka ja tez do koscioła nie chodzę , ale się modlę :-) i spowiadam się też w modlitwie a nie obcemu facetowi ;-)
a niby komu on się spowiada jak nie jeden na dzi*%^&ki jeździ... no moze chwali się kolego,m którzy też jeżdzą...!!
nie widze potrzeby żeby się spowiadac księdzu , a przed ślubem pewnie pójdę powiem co chciałby ksiądz usłyszeć ;-) i już :-p

a wiesz niektórzy biorą ślub bo co powiedzą rodzice , rodzina , sąsiedzi , ksiąsdz(na małej wsi np) ... są tacy :tak:
i nie jedni mieli nacisk na slub bo trzeba bo wypada bo czas najwyższy ;-)
dlatego napisałam że biorę slub dla siebie...a nie ze względu na kogoś :-)

kama u nas są tylko 3 zoo na całą IE jedno w Dublinie , 2 w Cork gdzie też mam daleko :/ a kolejne to już w angielskiej czesci ie gdzie nawer nie wjadę bo tam bomby podkładają i strach jechać :-p moze kiedyś... ale nie teraz

w Cork byłam to mam zdjęcia na nk .. zwierzat było mozna dotykac norkmalnie i łaziły między ludźmi (te niegroźne jak kangury , lemury , lamy , zebry itp :-) a i małpy skakały nam nad głowami , pawie też łaziły między ludźmi..
a jestem ciekawa czy tu bedzie w Dublinie też taki kontakt ze zwierzaczkami bliski ;-)
kasiek mówisz o tej sukni?? aaaa link mi nie wszedł .. dam w nast poscie

miałam napisać że farbnęłam się na brązowo i zniknęły już moje czerwone włoski :-D

i co jeszcze że o 4 wstaję , śniadanko kawka i w drogę bo do Dublina mam ok 260 km... więc czeka nas daleka podróż...

http://slubnasuknia.pl/monCheri/923_Herms_d/Herms - GEREMIA.html

Ostatnia edycja:
Hej Wam. No u nas też trochę sypało śniegiem, masakra, mam nadzieję, że do poniedziałku zniknie jak będę szła do pracy:-p Ja tam chcę prawdziwą wiosnę w końcu!
Do późna był u nas szwagier, brat J., więc się pogadało. Jutro niedziela, pewnie rodzinna w domciu, chyba, że pojedziemy do Chrześniaczki.

Kaamaa jak będą okularki to na pewno zrobię Martynce w nich zdjęcie:happy2:
ViKamcia Mała byłaby pewnie zachwycona jakby jej zwierzątka koło niej chodziły, ciekawe czy gdzieś w pobliżu nas są takie zoo:confused: Muszę poszukać w necie.
Liza w sumie kieckę miałaś nienajgorszą jak na to, że to 6 lat temu ślub był. Swoją drogą cudny staż:-) No i zdecydowanie ładniej teraz wyglądasz niż w czasie ślubu, młodziej:-)
Malwina ale z Ciebie chudzinka:-) Świetnie wyglądałaś w sukni ślubnej:tak:
KasiaF dużo zdrówka dla Kacperka;* Biedaczek;* A sukienka ładna:tak:
Lorata a na usg nie było widać czy to bliźniaki, że piszesz, że to jeszcze nic pewnego?
Sali kopę lat:-p
Snoopy pokaż się w kolorku nowym:-)
Kasiek eee tam na tym zdj co ViKamcia wstawiała to modelka taka tragiczna nie jest:-)

moje Słoneczko z zeszłego tyg.:-)

Ostatnia edycja:
Ale wczoraj drukowałyście ja już nie miałam czasu żeby wam po odpisywać bo domownicy by mnie zjedli chyba :-p :-p

My z Ninką już śniadanko wcinamy a K śpi jeszcze oczywiście
A ja na 12 do pracy ... :dry: no ale później w końcu 3 dni wolnego :-)

A u nas za oknem ... biało :dry: i słonecznie na szczęście to mam nadzieje szybko się rozpuści i więcej takich akcji ze śniegiem już nie będzie :sorry: :-p

KASIAF - śliczną suknie miałaś :-) a typiara na 3 zdjęciu w tle :szok: niezłą kiecką na wesele wybrała ... :-p

MILKA - aaa no to trochę zmienia postać rzeczy :-p -7 stopni brrr o zgrozo ... no i gratulację dla Twojego :-) awans cieszy też czekam aż mój znowu skoczy wyżej ze stawką :-p :-p

KAAMAA - :-)

VEGAS - mała jak zwykle śliczna :-)

Ja tam tylko cywilny biorę i kościelnego nie będę brała ... ;-) nie chodzę do kościoła więc niby czemu miała bym się tam na ślub pchać ? :-p Jedyne co to Ninę ochrzciłam żeby sama miała prawo wyboru czy będzie katoliczką czy nie ;-)

reklama
Liza no to mnie choć troszkę pocieszyłaś, bo w moim gronie wydaje mi się, że jestem jedyna, i patrzą na mnie, jak nie powiem na co No ja jeszcze niewykąpana, czytałam książkę, i ucięłam sobie krótką drzemkę, a teraz oglądam X factora, więc nie wiem czy zasnę wgl po tej drzemce...:dry:
i jak nocka?
A innymi sie nie przejmuj, zdazylo sie i tyle, wazne ze beirzecie odpowiedzialnosc za to co sie stalo a nie cos innego glupiego... :tak:

Nie musiałas przypominac:-p
Pare osób sie nabrało...:-D
co mnie omineło co wymyśliłas:-D ????

Witajcie
no i mamy kwiecien :-) dla nas to kolejny mies razem ;-) odliczamy do 8 rocznicy :tak:
Vegas śliczna niunia :)

a za oknem sypie dosłownie śnieg... :eek: bialo jest... :dry: brak słów poprostu...

Do góry