A ja miałam fatalną noc ale nie przez malucha a przez starszą. Obudziła się o 2 i nie spała do 5.30, no masakra jakaś, gadka jej się włączyła, maszerowanie ze swojego łóżka do naszego i tak w kółko, w między czasie karmienie Kacpra. Dziś w łóżku było nas czasowo czwóreczka. Ledwo żyję, pospałam godzinkę i o 6.30 mały się obudził i koniec spania.Amelka do 9 spała. Ledwo na oczy widzę, właśnie Melcia miała atak płaczu i przez płacz gadała: JA CHCĘ DO PRZEDSZKOLA, TĘSKNIĘ BARDZO ZA MARLENĄ (to jej pani) i z płaczu mi zasnęła na kolanach, na łóżko ją przerzuciłam, małego babci sprzedałam by go uspała a ja na BB.
MIRABELKA ale nie napisałam, że wymyślasz. Spoko ale myślę, że nie ma się o co kłócić.
Ja jeszcze mniejsza 150cm, kurczak taki ze mnie, ja mam teraz 55 też, moje cycki chyba z 5kg ważą

A do pierwszej ciąży startowałam z 57kg, przytyłam 11kg, a do drugiej start był z 62kg i też 11kg przytyłam. Tyle, że po drugim porodzie szybciej kilogramy zgubiłam. Po Amelce to chyba z rok się męczyłam by mieć około 55kg, jak nie lepiej jak rok.
ANULA o kurczę ale cham i świnia z tego księdza., no szok.
VIKAMCIA za 183cm dałam 330 plus 50zł przesyłka a u was po ile są???
SNOOPY no mój mały ma skazę i ciężko bez nabiału no ale chcę go jeszcze karmić przynajmniej nim pracę zacznę a może i dłużej.Wiesz teraz z małym to dużo rzeczy nie jem bo on delikatny ale z Amelką to po 2 tygodniach jadłam smażone w sumie wszystko jadłam i nic jej nie było-twarda babka z niej.
KASIEK dzięki wielkie.
LORATA a czemu możesz poronić nie wytłumaczył Ci tego. Trzymaj się Kochana.
heh nabrałam dziś K, że pukłam gościa w tył atuta swoim autem, powiedział że to mój problem i jak wróciłam to zawalił takiego focha, że szok.