reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja miałam fatalną noc ale nie przez malucha a przez starszą. Obudziła się o 2 i nie spała do 5.30, no masakra jakaś, gadka jej się włączyła, maszerowanie ze swojego łóżka do naszego i tak w kółko, w między czasie karmienie Kacpra. Dziś w łóżku było nas czasowo czwóreczka. Ledwo żyję, pospałam godzinkę i o 6.30 mały się obudził i koniec spania.Amelka do 9 spała. Ledwo na oczy widzę, właśnie Melcia miała atak płaczu i przez płacz gadała: JA CHCĘ DO PRZEDSZKOLA, TĘSKNIĘ BARDZO ZA MARLENĄ (to jej pani) i z płaczu mi zasnęła na kolanach, na łóżko ją przerzuciłam, małego babci sprzedałam by go uspała a ja na BB.

MIRABELKA ale nie napisałam, że wymyślasz. Spoko ale myślę, że nie ma się o co kłócić.
Ja jeszcze mniejsza 150cm, kurczak taki ze mnie, ja mam teraz 55 też, moje cycki chyba z 5kg ważą:-D
A do pierwszej ciąży startowałam z 57kg, przytyłam 11kg, a do drugiej start był z 62kg i też 11kg przytyłam. Tyle, że po drugim porodzie szybciej kilogramy zgubiłam. Po Amelce to chyba z rok się męczyłam by mieć około 55kg, jak nie lepiej jak rok.

ANULA o kurczę ale cham i świnia z tego księdza., no szok.

VIKAMCIA za 183cm dałam 330 plus 50zł przesyłka a u was po ile są???

SNOOPY no mój mały ma skazę i ciężko bez nabiału no ale chcę go jeszcze karmić przynajmniej nim pracę zacznę a może i dłużej.Wiesz teraz z małym to dużo rzeczy nie jem bo on delikatny ale z Amelką to po 2 tygodniach jadłam smażone w sumie wszystko jadłam i nic jej nie było-twarda babka z niej.

KASIEK dzięki wielkie.

LORATA a czemu możesz poronić nie wytłumaczył Ci tego. Trzymaj się Kochana.

heh nabrałam dziś K, że pukłam gościa w tył atuta swoim autem, powiedział że to mój problem i jak wróciłam to zawalił takiego focha, że szok.

Aleksandra o sesji ślubnej że troszkę poprawiana:)

Kamcia
oo właśnie ta suknia:) Modelka strasznie mi się nie podoba i zawsze twarz zasłaniam:p

Vegas no nie podoba mi się strasznie:p Martynia cudowna:)

Lorata ja mam nadzieje że jednak parka będzie:)

Femme szkoda tak w niedziele w pracy ale 3 dni wolne:)

Anetka hahaha to teraz masz ciepło z mamą niech cię spotka haha

Milka no może niedługo się spełni:)

Nassa
ja zadzwoniłam do taty bo jego się najbardziej bałam że nawet uderzyć mnie może... No oczywiście był wściekły;/ Potem chyba przyjechali pogadanka była ale na koniec stwierdził że on wolałby wnuka bo musi komuś wędki oddać gorzej z mamą bo ona jak w żałobie chodziła chyba z miesiąc:p

Dorotar współczuję nocki;/

Jeee koniec zjazdu uff szybko wróciłam bo wyczaiłam że kolega jedzie przez moje miasto do Białegostoku:)
Kurczę Domi kataru załapała w nocy się budziła bo jej się gotowało C też zakatarzony;/
Dominika i do bierzmowania i komunii pójdzie

hej wam, dorotar bez przesady kłócić sie o byle co no coś ty:) wspolczuje niemiłej nocki, ja tez bym chciała miec kkg cyce nie no kg moze nie ale 3 by było ok jak karmiłam piersia to miałam spore nessa u mnie to było na luzie ja musiałam powiedzieć dla taty i babci bo z babcia mieszkałam jak se teraz przypomne to śmiech był z nich he czesto znajomym opowiadam:) wiec u mnie nie bylo źle:) ale beznadziejna pogoda wiecie co wczoraj o mało meza nie straciłam prad go poraził gdyby nie miał gumowców na nogach nie wiem co by ti było:(

TZ na nocke pojechal i mam wieczor dla siebie :p jakis film sobie zapodam i jeszcze moze z mama pogadam na skype :)
wogole on jest juz przekonany, ze ja w ciazy jestem, mowi, ze wie to na 100%, nazywa mnie swoja ciazowka :p ja sie smieje z niego, zakladam sie z nim, ze nie, ale on swoje :p

dorotar wspolczuje nocki. To teraz oddeleguj core do dziadkow i rabnij sie w kimono. O, doczytalam, ze malego oddelegowalas-i dobrze, troche odetchniesz :)

kasiek88kasiek moze sie spelni, kto wie ;) Zdrowka dla malej i dla C! Oby bardziej sie nie rozlozyli.

mirabelka o rany! wspolczuje przezyc, dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo!

dorator wspolczuje nocki

miraleblka matko dobrze ze nic sie nie stalo!

a ja dzisiaj caly dzien sie nudze,pogoda fatalna,raz slonce,raz ulewa i zimno:/ wyszlam niedawno z mlodych chociaz na chwile na dwor

reklama
Do góry