L
Lorata
Gość
Liza 17 listopada. Koleżanki niektóre wiedzą. Reszcie nie mówię, bo i tak za miesiąc przeprowadzka. Zmykam do szkoły. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja to wszystko jednego dnia załatwię i to pewnie dzisiaj wieczorem
Kubę zagonie do pomocy i jakoś to pójdzie kurde myślałam że komandora mi zdążą przed świętami zamontować a tu cisza
współczuje i życzę dużo zdrówka dla synka ...ja myślę że sama woda jest zdecydowanie najlepsza
też czekam aż jej się znudzi
i ładnie posprzątał
, jeszcze tylko nasz pokój, małego i przedpokój.
, no i od tamtej pory zwykła wodą pluje. Nie musi miec kto wie jak słodzonego picia, ale posmak byc musi
.Oj jak fajnieLiza 17 listopada. Koleżanki niektóre wiedzą. Reszcie nie mówię, bo i tak za miesiąc przeprowadzka. Zmykam do szkoły.![]()

az ja sie chyba wezme jak miki pojdzie spac....
teraz tez widze ze wczoraj dostała syrop i dzis juz mniej kaszle 
edit. o własnie mi tez zdjecie bukietu sie nie wyswietla jak i kaamie 

ja też chcę dla Julki w następnym miesiącu kupić, ale najpierw chcę ją "przymierzyć" do pedałów.

12 zdecydowanie za mała była a 16 jeszcze za duża :-) Nina ma 110cm ;-) http://img200.imageshack.us/img200/619/dsc0520cr.jpg tu masz link do bukietu :-)