• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

famme bukiet świetny:-) co do rowerka u mnie Ala ma taki:
Zdjęcie0399.jpgi niezle sobie radzi:-)
ja nie sprzatam nie wolno mi:-D:-D:-D

reklama
SNOOPY - też je oglądałam ;-) na jakich kółkach Ala jeździ to są 14''?

KAAMAA - 12'' na pewno nie będzie za mały ;-) w sam raz będzie póki co ale na długo Ci nie starczy myślę że rok max dwa zależy jak będzie Ci kruszyna rosnąć ;-)

Ale się objadłam jakimiś gównianymi serkami takie mrożonki na patelnie ser w panierce z sosem żurawinowym :-p ale nie polecam :-p

Witam,
Dorotar, mam pozabezpieczane rogi, kanty, kontakty specjalnymi nakładkami z klejem, ale niestety ten parapet jest na tyle specyficzny, ze nic na niego nie pasuje. A taśma klejąca póki co zdaje egzamin. Pod taśme dałam gąbeczke żeby zmiękczało i jakoś się trzyma... Fakt, za estetycznie to to nie wygląda... No ale wole, żeby gorzej wyglądało a było bezpieczne.
Kaama, a co do herbat to herbaty roiboos czy jak to się tam pisze, są bez teiny i można je podawać niemowlakom, tylko, że ciut starszym, więc pewnie po 1 roku z jakaś urozmaiconą dietą albo coś... Nie wiem nie jestem specjalistą w tej dziedzinie.
Femme, a też chciałam zobaczyc bukiet i nie wiem albo mi się nie wyświetla albo znaleźć nie mogę.

Ja już po zajęciach, posprzątane mam więc już spokoj :P Musze tylko podłogi umyć, aleto codzienna czynność no i w czwartek albo w pt. ładnie sobie nabłyszcze panele i koniec roboty ;) Musze jeszcze znaleźć przepis na jakies fajne ciacho do zrobienia. Ja się wiele nie wysilam na św. jesli chodzi o gotowanie bo i tak nas nie bedzie praktycznie.

Femme tak właśnie myslę że 2-3 lata max, jeśli nauczy się wcześniej na 2 kółkach śmigać to jej zmienię szybciej żeby wygodnie miała :tak:

Gosdia a ta roiboss? to czerwona herbata? bo coś mi się kiedyś o uszy obiło że ją właśnie po roczku można wprowadzać? a zielona to niestety "narkotyczna".
Ja też na święta się nie wysilam ;-) robię tylko nam obiady i 2 ciasta :tak: nie mam zamiaru siedzieć w garach przed samym wyjazdem J wolę we 3kę ten czas spędzić :-)

femme bukiet piękny, bardzo mi się podoba :tak: no i rowerek też bardzo fajny :tak: ale zdziwiona jestem, że 16 za duży, myślałam, że będzie w sam raz ;-)

kama dla Julki to 14 będzie dobry. Zuzia ma 94 cm i zasuwa na rowerku z kołami 14 :tak::-)

ANETKA - no jednak 16 już jest dość spora Nina dopiero będzie się uczyć tak naprawdę więc by jej ciężko na 16 było jednak to tylko 3 latka :-D :-p a przy tej 14 można regulować wszystko więc wystarczy póki co ;-)

Kurczę wiecie co wam powiem ... ja jeszcze w piżamie w łóżku siedzę :-D :-p wciągnęłam się w tworzenie listy piosenek na wesele ( bo stwierdziłam że przyniosę własną muzykę bo nie chce typowych ) no i zaczyna braknąć mi pomysłów ... :dry: póki co mam tyle : Depeche Mode - Precious - YouTube
powinna się cała playlista otworzyć

Może macie jeszcze jakieś pomysły ? tylko raczej zagraniczne ;-)

My juz po obiadku, Zuzia spi zaraz się obudzi.

Dzisiaj skakała juz na trampolinie i cieszyła sie jak głupsia , ale za zimno jest jeszcze

Famme śliczny bukiet , a rowerek Zuzia ma podobny do tego jak Snoopy pokazała , sama na niego siada ale jeszcze nie pedałuje

Co do sprzatania ja tylko troche sprzatam , bo mam dwóch bałaganiarzy w domu do tego psa , wiec co chwila bałagan

Umi to już po sprzątaniu??

Femme mam nadzieje że Domi będzie jak Nina:)
A wiesz że windą do nieba to wcale nie wesoła piosenka ślubna nie??

Kamma
na jutro będzie:)

Snoopy fajny rowerek:)

Gosdia
ile zajęć jeszcze w tym tygodniu??

Wygoniłam C żeby dywany potrzepał z dołu a ja chyba zrobię pranie ręczne i poodkurzam po tych dywanach bo w biurze u teścia jeszcze igły z choinki pod dywanem się znalazła:P

reklama
hej,
my juz po spacerku a niki sobie spi teraz:)
dorotar życze zdrówka dla małego:) a co do herbatek jak niki była w szpitalu na plucka to pani doktor mowila zeby sama woda dopajac broń boze herbatkami granulowanymi typu koper rumianek bo z polaczeniem z antybiotykiem dziecko moze biegunki dostać, a u mnie niki teraz herbatki te granulowane pije wody nie chce, a soczkow poki co narazie nie moze przez ten jej refluks
femme super bukiet:)
lorata ach... matma.. właśnie mi przypomnialaś ze tez juz powinnam powoli zaczac sie uczyc z matmy ech:confused:

rowerki super:) ja sie na nich kompletnie nie znam, choć planuje kupic rowerek dla chrzesniaka na urodziny ale nie wiem jak ja se poradze z wyborem he:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry