• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny! ale u mnie rano sypal snieg jak szlam do pracy, jakas masakra!! polamalo mi parasol, przemokly buty, snieg w pare minut pokryl kilkucentymetrowa warstwa wszysciutko, -2 stopnie... bleh..

femme fatal pieeeeknie ta laska wyglada na tym zdjeciu, ktore wkleilas :D slicznie taki zestaw wyglada :))

kasiek88kasiek fajnie, ze Twoj C ma tylu kolegow :) Choc wierze, ze to pewnie czasem meczace ;) Czyli wczoraj robilas jako recepcjonistka, heh ;) Moj TZ nie ma za wielu kolegow, tylko takich z pracy paru, zapalony gracz komputerowy z niego, nic tylko gra w jakies gry.

vikamcia
jejku, wyrazy wspolczucia dla meza! jak maz ja zlamal?

Hej dziewczyny byłam z Amelką u przyjaciółki a zarazem chrzestnej Amelki, wygadałam się, wyżaliłam, po narzekałam na męża i od razu mi lepiej.
Sorki ale nie po odpisuję wam bo siły nie mam.

Umi haha jakby posikała się w swoim to by nie było problemu bo tam jest podkład a ja dobra matka się zlitowałam bo tak kasłała że spać nie mogła i wzięłam ją do siebie to ma co mam za miłość...

Dorotar nie mam słów bo mnie zmęczyło o tym błędnym kole nie mówiąc o Tobie już ja bym się wkurzyła!!! Moja tez gada że kasa w banku jest:)
A gdyby to pierwszy raz ochrzczone było hahahah

Lorata
na zarejestrowanie dziecka masz 2 tygodnie tzn. prawny opiekun więc nie wiem kto będzie u Ciebie

Snoopy g
ratulacje!!! No to podwijajcie rękawy i do roboty:)

Kamcia co najwyżej w majty bo Dominika już dawno nie chodzi w pampku i na noc też nie ma:) A z kupka to 50/50 3 dniu super zawoła a potem nie... Już nie mam na nią pomysłu:-p
Współczucia dla męża jak on to zrobił? I kurcze 6 tygodni to dużo;/

Milka no baaaardzo dużo ma... Szkoda że ja nie mam koleżanek pod ręką bo się tu przeprowadziłam i nikogo nie znam;/

C poleciał na siłownię wiecie jestem taka zmęczona tymi świętami że już się nie mogę doczekać kiedy do rodziców pojedziemy a jedziemy w sobotę tylko że teściowa jeszcze o tym nie wie... Ostatnio tak się chwaliła klientce że u nas tak dużo ludzi i rodzinnie bo wszyscy są w niedziela ale w tym roku się przeliczy...

Vi to ja z wami będę w te 6tyg:-) mam nadzieję że jak Twojemu mężowi gips będą zdejmowali to ja dopiero zacznę się rozwiązywać:-p Zdrówka i wytrwałości:-)

Kurde ja się z trollem pociełam myślałam że mu łep rozwalę! cham pierdzielony! kupił raz w życiu bułki za swoje pieniadze a jak Ala chciala to ją jeszcze nawyzywał!!!! Zaczełam mu cisnąć i wypie... Bo jak my cos kupimy to oni opier i sie nie zastanawiajaą a jak oni bulki kupia to swietosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

snoopy - kur** pierdzielisz , że o bułki taka afera !? To przecież on czasem moze dbać o bułeczki :D Eh trzymaj sie i nie daj ....
Ja rowniez jestem zrabana nic mi sie nie chce maly nie pomaga mam dosyc jego zachowania po prostu tragedia:(

Ostatnia edycja:
hej.
No Justynce praktycznie przeszło a Mareczka niestety zaczyna brać coś.:no:.
co do kolegów tp mój S ma ich trochę ale na szczęście mojego numeru nie mają.:-D.
zazdroszczę niektórym ładnej pogody.
a dla chorowitków wszystkich zdrówka.

KasiaF no tatuś trochę nie poważny takie piosenki dziecku puszczać.
Liza jej, biedny maluszek. (*)
Gosia Współczuje nocki.
Snoopy Gratuluję kredytu. a kto to ten troll? Współczuje takich domowników.
Kamcia Współczuję mężowi złamanej nogi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry