• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy to oni oboje nie pracują?:szok: I wszystko sponsorują Twoi rodzice? Masakra jakaś:/ straszne. No wiadomo, że czasem sie noga powinie i rodzina sobie pomoże, ale oni chyba mają juz taki sposób na życie, skoro żadne do pracy sie nie ruszy. A dzieci kto ubiera?:eek:

reklama
EWI zdrówka dla Mareczka!:)
snoopy to faktycznie trole!!!No i gratulacje kredytu!Jak już jest to najważniejsze teraz wszystko z górki:)
dorotar dokładnie taak. Juz mam dosyc tego bloku mieszkania z rodzicami i wogole!!!
Vi łłooo to masz 3 dzieci w domku:) Oby szybko zleciało te 6 tyg i nie bolało:)

dzieciątko moje spi...mam nadzieję ze przespi chociaz do 4...:) A no i najważniejsze namacałam ząbka!!! ostatnia prawa PIĄTKA:)dałam syropek przeciwbólowy z wielkim płaczem umyłam ząbki posmarowałam maścia zjadła mleczko i chrapie.

witam...
snoopy wspolczuje;/ ehhh...

Kurcze ale mnie kregosłup boli...
Tata mnie o 7 zawołał do tunelu, wiec szybko sie ubralam i polecialam, nie wiedzialam o co chodzi, a tu sadzenie pomidorów, no to pomoglam, brat jeszcze przyjechal i w 1h caly zasadzony, :tak:M zostal z dziecmi dobrze ze chociaz nakarmil :dry: a tak to poscielałam łóżka i siedze bo nie mam sily... :eek: nie chce mi sie nawet sniadania isc zrobic sobie :confused2::confused2:
i juz mamy czwartek... :sorry:

Jejku, widze dziewczyny intensywne przygotowania do świąt, że tu takie pustki...

Młody wciągnął śniadanie, poinhalował się, syropki wypił... I ogląda mańka... Ja kawusie dopijam :-)

LIZA współczuje takich zajęc od samego rana... Dlatego właśnie nie mogłabym na gospodarce mieszkac... Mi nawet kaktusy usychają :-D:-p

Dzień dobry wam ;-)

Ja już kurde od 8:30 wyciągnięta z łóżka bo czekam na monterów od komandora :sorry: i coś ich nie widać zaraz się wkurzę...
Na 14 do pracy dzisiaj i jutro no i święta :-) miałam w poniedziałek pracować ale dzisiaj szef ma się zdecydować czy może jednak zamknie na ten dzień

SNOOPY - co za pasożyty :sorry: nie qmam takich ludzi ... :no: ...a z tą bułką :szok: nie do pomyślenia w ogóle dziecku bułki nie dać :no::szok:

KASIAF - jak masz nero to masz przy okazji "Nero Wave editor" czy jakoś tak ja tego używam prosty i skuteczny.

EWI - jak tam się w ogóle czujesz ?

MILKA - u nas od 3 dni zima normalnie na sanki można iść... dzisiaj słonko wyszło to może w końcu się to roztopi i więcej już nie będzie padać bo masakra jakaś :no:

VI - no faktycznie... no ale nie ma co nad rozlanym mlekiem płakać tak jak piszesz byłaś widziałaś i wiesz już teraz :-p

femme - obyś wolne miała :)a te dwa dniszybko zlecą
kasiaF - ja tam nie sprzatam :) nie mamy gości a sprzątam na bierząco więc to wystarczy
mazia - no nie ma ja często mam takiego lenia
liza - to mialas ekscytującą pobudkę :-p to teraz możesz odpoczywać a m.niech z maluchami siedzi :)
gosia - czyli jednak ząbek :) gratki za kolejnego my rownież sie doczekalismy piątki wczoraj tyle że cos trójek nie ma :eek:
snoopy - jakoś ja sobie nie wyobrazam żeby mieć dzieckoi żadne z nas nie pracowało , a nawet jak by go nie było . Hehhe to masz chociaż jak powkurzać , chociaż troche niesprawiedliwe to .

no i pogoda sie zrabała na maxa :wściekła/y:
święta do kitu padać snieg ma Wrrr
Mały na drzemke poszedl , a ja mam chwilke dla siebie poki śpiocha :)
a powiedzcie kiedy dzieci przestaja wkladać rzeczy do dbuzi ? Juz mnie to irytuje i chociaz że zwracam uwage malo pomaga ... ostatnio śllicznie sie bawił w piskownicy a tu nagle bach lopatka w buzi z tym piachem no masakra jakaś !

reklama
ALEKSANDRA ja nie pomoge, po mi młody tak nie szalał... On wszystko wkładał do kieszeni... Dalej to robi, bo on pamiątki zbiera, a co do Twojego synka to myśle że to jest sprawą indywidualną dla każdego malucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry