• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daniel to w ogóle niereformowalny - jeszcze w pieluchach, już mi też brakuje pomysłów jak go namówić na te chociaż 5 min siedzenia na nocniku/nakładce, on nie ma na nic czasu. Na jedzenie też nie - pije tylko mleko z dodatkiem smakowym i soki przecierowe, raz na czas zje jakiś jogurt czy kawałek bułki. A już broń Boże obiad...
Vegas, Daniel jest duży - 100 cm i waży 15,8 kg (schudł prawie kilogram), taka chodząca tyczka się z niego zrobiła :-D i cały czas w ruchu...

Hejka

Święta, święta i po świętach...

Młody w sobote uszykował gniazdko dla zajączka u siebie w pokoju, położył mu pomarańcze i mandarynke żeby sobie zjadł jak przyjdzie z prezentem, jak młody spał, to podmieniłam mu mandarynke na obierki... Ależ był szczęśliwy wczoraj jak zobaczył że zjadł i mu zostawił paczuszke.
Ok południa pojechał na te chrzciny/urodziny, a my na 15 poszliśmy do teściów... Oj zabalowaliśmy, a dzis leniwie w domku... Pospacerowaliśmy chwilke, obejrzeliśmy żużel i zaraz spac

VEGAS ja też polecam tą EVELINE 8in1.. Nakładasz ją 4 warstwy jedną na drugą i na 5 dzień zmywasz... Mi pomaga, a pracuje w barze gdzie ręce moczę w wodzie i dośc często męcze detergentami...

CHERIE witam witam

KASIEK gratuluje...

Oki uciekam, jutro do pracy, trzeba odpocząc po tych świętach:-p

Hejka:-)

ja też się cieszę że już po świetach:-D

U nas Ala od zajączka dostała różowe wiadereczko z foremkami zwierzaków od M mamy a od nas 2 reklamówki słodyczy się uzbierało:-D
Co do niejadka, ja mam ten problem Ale jak mała siedzi teraz dłużej na podwórku to np dziś po 3h na dworzy wsuneła 3kanapki z całych kromek! az w szoku byłam:-D co do wagi waży równe 16kg i ma 108cm

Anetka Martynka dostała od moich rodziców /tzn Zająca, wiadomo:-D/ czapkę wiosennę, słodyczy sporo i sprzęcicho do robienia baniek, a od nas dostała baję na dvd Prosiaczek i przyjaciele, oraz na dniach będzie już miała na ogrodzie huśtawkę ogrodową, którą J. ze szwagrem robili, ale nie było jak jej przywieźć bo tata swoje wielkie auto z paką ma w naprawie. Dobrze, że pogoda nie dopisywała to nie miałam wyrzutów sumienia:-D Ale już wie, że Zajączek ma też taki prezent dla niej:tak:

Cherie ooo wow, to spory ten Twój synuś. Moja Mała ma ok 89cm. Nie wiem już dokładnie, ale chyba tyle.

KasiaF
ale fajny pomysł mieliście z Zajączek i tym, że zjadł sobie co nie co i zostawił prezenty:-) Martynka dopiero zakumała parę dni temu co to ten Zając, za rok będzie bardziej kumata:tak:

hej laski...

dostalam @ ;( ;(
chcialam wam zyczyc wszystkiego dobrego, zdrowych dzieciaczkow-jako ze zadna ze mnie mama obecna ani (w najblizszym czasie) przyszla to nie bede sie udzielac za czesto. odezwe sie na pewno jak znow zaszalejemy i sie uda cos skombinowac ;) cmoki!

Witam poświątecznie ;))
Na wage wole nie wchodzic tym razem haha.

Witaj Cherie;-)
Co do niejadków to ja mam taka dwjke w domu,w sumie jedza wszystko ale mało i dłuuuugoooo:wściekła/y:;-)

Jesli chodzi o bodypainting haha to Kaja regularnie sie maluje,najgorsze sa markery które juz schowałam wysoko w szafie ale zawsze jakims cudem znajdzie jednego :-D

Kurcze Tymek cos kaszle:confused: Nie był chory ponad rok wiec czas na niego pewnie:confused2:
Wczoraj biegał z pistoletem ,zrobili sobie "wojne" z kolegami i wrócil z mokrymi skarpetami czapka,a kaszlał juz wczesniej;/
Zaraz po "wojnie" poszedł z D. na żużel i tam zmarzł no i pewnie sie cos rozwinie;/
[h=1][/h]

reklama
hej laski...

dostalam @ ;( ;(
chcialam wam zyczyc wszystkiego dobrego, zdrowych dzieciaczkow-jako ze zadna ze mnie mama obecna ani (w najblizszym czasie) przyszla to nie bede sie udzielac za czesto. odezwe sie na pewno jak znow zaszalejemy i sie uda cos skombinowac ;) cmoki!
nie smuć może to inplantacyjne krwawienie?;-) jak jutro byś przestała krwawić rób test:-) dalej trzymam kciuki;-)

Sali, u nas na szczęście nie było aż tak hardcorowo i Gracko był suchy, Zdrówka dla Tymka;*

hejka laski:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry