• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza to widze że nasze chłopaki to świeta na kupach spedzili:dry:, mój jak dorwał czekolad to potem miał zatwardzenie, ale co sie dziwić. Mam łakome dziecko jak nie wiem:wściekła/y:. Za to wczoraj miał nauczke i na słodkie nie popatrzył

reklama
umi dokladnie :-D hehehe,no ale mowie Ci ile on jadl... juz mu zabranialam bo gdzie taki maly ludek a rano barszczyk, potem kanapk,potem obiad z dwóch da, do tego ciasta... :no: wiecej jadl od Daniela... :dry:

No ale cale szczescie czlowiek teraz odpocznie, my wyjadamy pozostalosci i ja potem ze dwa dni na wodzie tylko se zrobie :-D brak slow.

Miki spi, jak wstanie i zje na dwor smigamy bo cieplo, 12 stopni ;) wczoraj tez bylismy :)

Liza u nas pozostałosci tez są, a jeszcze moja mama chce mnie obdarzyć swoim prowiantem, bo do niej rodzina sie schodziła na świeta, narobiła żarcia tyle a nic prawie nie ruszone:dry:

DOROTAR - nic nie mów ja znowu sięgam szczytu wagi całe życie 51kg ważyłam a teraz 55 prawie :no: ale nie potrafię się wziąć za siebie :sorry: :-p :-p ...:-D:-D no nieźle nieźle z tymi 30zł :-D:-D

MALWINA - o to ciężka sprawa z tym łóżkiem :confused: może dzisiaj z nią na spokojnie porozmawiaj co się wczoraj stało że nie chciała spać u siebie czy się czegoś przestraszyła czy coś

Nina to na święta prawie nic nie jadła :sorry: bo ona nie lubi na obiad nic prócz pulpetów i schabowych czy tam piersi w panierce :sorry: a były inne mięsa bardziej wymyślne jakieś dania więc Nina żadnego obiadu w święta nie jadła :sorry: :dry:

Maluszek 2 godz na dworku był z przerwą na przebranie kupki w domku. Teraz sobie jeszcze smacznie śpi w ciuchach po przyjściu z podwórka. Moja starsza wróciła z przedszkola i lata po dworzu z babcią, otwiera co i raz buzię, zatrzymuje się i mówi POCZEKAJ i znowu buzię otwiera a potem wyskakuje z tekstem MNIAM MNIAM ALE DOBRY WIATER.

Teraz obiadek wstawiłam, dziś ogórkowa dla domowników a dla mnie gotowana goloneczka z buraczkami.
W piątek wizyta u alergologa.

FEEME to masz tyle na wadze teraz co i ja, też 55kg, a ile masz wzrostu.???

dorotar woda była ciepła... a w Kościele włączone ogrzewanie...:-)
vegas tak,wszystko było ok tylko przytyła ale myślała ze od anty:dry:
lorata czuję się zawiedziona:-D
cherie witam i ja:)

Ami śpiocha padła jak kawka...wczoraj byliśmy na imprezie ale lipa była i do tego sie przeziebiłam w gardle mnie drapie katar mam i cos dusi...eechh...ale ciepło dziś,małż moj obiecał,że mi jakiś rower dziś zakupi...z fotelikiem.
tylko ja jestem taka wybredna ze nie wiem czy mi sie cos spodoba

DOROTAR - 169cm ... ymmm ! ale masz pyszny obiadek dla siebie :-p

GOSIA - zdrówka weź coś lepiej na zaś ... ja bym nie pozwoliła sobie niczego wybrać :-p

Listonosz przyniósł paski wybielające to sobie założyłam i kurde po 20 min tak mnie jeden ząb rozbolał że musiałam zdjąć z dołu :no: kurcze i tylko jeden reszta spoko :sorry: i to dolna jedynka :confused:

nam kazala brać smecte przez około 2 dni jeszcze , jestem zła na lekarke bo nie dość że nie dalo sie dostac do niej to jeszcze wizyta trwala 3min .bo jej sie spieszylo i nic sie nie dwiedzialam konkretnego tyle ze zdrowy ;)
u nas zupka warzywna pod malucha .
gosiu - zdrowka i na pewno cos sie spodoba
u nas tez ciepluchno ale mma tyle prania , że juz chyba na kolejny spacer nie wyjde

Umi no u nasto tesciowa nasobdarzyla ciastami i sałatką i pasztetem :-) moja mama raczej nic nie daje ;]

aleksandra zostaw na 30min pranie i wyjdzcie ;-)

My własnie wrócilismy z dworku, obejrze M jak milosc bo wczoraj nie oglądałam :tak:

reklama
GOSIA ach chyba, że tak. Mój był przeziębiony na chrzcie i ksiądz go zimną wodą lał brrrrr.
Mój K mi kupił rower na dzień kobie a fotelik mam, w szoku byłam jak byliśmy na giełdzie bo oczywiście sama wybierałam rower, jakie teraz są drogie. A kupiliśmy taką damkę w stylu brrr zapomniała skleroza.
Ale nie taką zwykłą z cienkimi rurkami.

ALEKSANDRA u nas w piątek przed świętami robiliśmy pranie, a przez weekend tyle tego cholerstwa się nazbierało, że szok. Wczoraj na noc wrzuciłam pranie i dziś już 3 tura chodzi a to jeszcze nie koniec, także dziś dzień prania a jutro będzie dzień prasowania. Czemu nie możesz wyjść na spacer jak wrzuciłaś pranie? Nie masz pralki automatycznej???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry