• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aleksandra mam nadzieje że to zwykłe zatrucie:) Zdrówka dla kawalera:)

Femme super miejsce na popołudniowe wyjście:) Szkoda że koło mnie czegoś takiego nie ma ale muszę w Lublinie sprawdzić:) Ale miałaś szczęście w święta:)
To czemu Cię rozbolało??

Dorotar super że po szczepieniu:) I mały ładnie waży:)

Snoopy
nakopię mu ale jak na razie leżącego się nie kopie...

Malwina
może to tylko jedna nocka:)

Liza też się cieszę że już po świętach:)

Gosia zdrówka:) Mi mąż używany w tamtym roku kupił:)

My byłyśmy na spacerku no pogoda piękna tylko że upału nie ma... Zaszłyśmy do Tesco wybrało sobie Barbie z bobaskiem i małą lalą. Już je nazwałam duża to jest mała mniejsza Aga i ten bobas dzidzi:P

C dalej leży i nie wstaje z łóżka...

reklama
hahahaha ja też już 5 pralkę piorę i jeszcze jedną mamy:-D

Famme ty 6cm niższa tylko ode mnie:-D i tak dobrze wygladasz, nie wiem po co się wagą martwisz:-p

dorotar a golonkę mozna jak się cycem karmi? ja się do Ciebie zgloszę po listę jak będziemy cycowali;-)
liza ja wczoraj miałam 15C i też na dworzu troszkę posiedzieliśmy bo dzieciaki to nieprzerwanie by siedziały:-D

co do objadania się przy stole u mnie Ala też zjadla tylko troszkę rzurku i kawalek kotleta, bo ona nic innego nie lubi:-D

orotar - mam ale ona jest stara i nie raz robila psikusa a nie chce sąsiadów zalać , póki co maly spiocha więc może sie zrobi branko za ten czas i pojde kolo bloku na plac zabaw na troche bo mu kurtke wypralam ;] a jka co moj tatus sie zjawil w domku wiec pranko przypilnuje

U nas tez słonecznie ale wiatr wieje strasznie

Chyba wiem z czego się to bierze, Zuzia ostatnio chodziła co raz później spac na drzemki , co za tym szło później spać w nocy , dzisiaj nie spała jeszcze i nie kładę jej , położę ją o 20 i mam nadzieje będzie spała do rana.

Nie wiem czemu ale nie chce mi sie nic:"(

KASIEK - nie wiem właśnie :no: ale się przestraszyłam że ten ząb może jakiś chory być czy coś nie chciała bym bez jedynki chodzić :sorry: :-D :-p

ALEKSANDRA - dobrze że synek zdrowy :-)

SNOOPY - boże jak ja nienawidzę prania współczuje pięciu pralek :-p :-p wiesz teraz dobrze ale za 3kg już może nie być śmiesznie :-p zresztą wakacje idą więc z 2kg dobrze by było schudnąć :-p to ty wysoka jesteś :-)

MALWINA - ja mam to samo nie mam siły się z łóżka ruszyć a planowałam dzisiaj porządki :sorry:

Malwina może Zuzia się już odzwyczaja od spania w dzień? U mnie z Alą podobnie było;-)

Kurde a ja jem jak by jutro mialo jedzenia na świecie zabraknąć... Ciągle jestem głodna...

Famme może zamiast pasków kup sobie pastę "iWhite" jest rewelacyjna moj M ma ząbki jak perełki:-D ja muszę poczekać aż urodzę...

Moje dzieciaczki:

Zobacz załącznik 454500Z cyklu jakby tu wykopać kreta, a na końcu się zmęczyła Zobacz załącznik 454501Śmieszek Kochany DSC00284.jpgAmelka: MAMO TO JEST MÓJ DZIDZIUŚ, MIAŁAM GO W BRZUSZKU I TO JA GO URODZIŁAM, A TERAZ NA SPACEREK IDZIEMYZobacz załącznik 454505Świąteczny czocherek

SNOOPY ja to wogóle ograniczona w jedzeniu jestem, przez tą skazę-w piątek alergologa mamy.
Jak karmiłam Amelkę to jak skończyła miesiąc to już wszystko jadła i smażone i różnie, no może takich rzeczy jak np. groch to n ie jadłam. A tak i nic jej nie było. A teraz z małym ograniczenia, taki "francuski piesek" z niego:-D.
Więc wszystko od dziecka zależy. A golonkę gotowaną jem.

FEMME przy takim wzroście i Ty się tą wagą martwisz, zazdroszczę, ja tyle samo na liczniku ale wzrostu to pożal się Boże 150cm.

WRRRRRR Amelka mi o 16 padła. O jakiejś 17 ją obudzę, brrrr będzie płacz. Młody też śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Femme Ty laska jesteś i nawet te 55 nie przeszkadzają Ci:P
Może jakieś słabsze nerwy masz w tym zębie...

Lorata jak tam się czujesz?? Zaczynasz już pakowanie??

A nie mówiłam Wam jak pojechałam do rodziców to staję na wagę (bo ja nie mam teściowa mi ją utopiła...) A ta na liczniku 58kg czyli schudłam 4 kg:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry