• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK - możliwe że jakiś bardziej nerwowy jest :-D :-p uhu to gratuluje 4kg to sporo ! jeszcze w święta :-D

DOROTAR -fajne składanki :-) ślicznego masz synka fajna uroda córci za bardzo na zdjęciach nie widać podobne rodzeństwo ?co do wagi to ja zawsze 49-51 max ważyłam dopiero od 1,5 roku przytyłam na 53kg i tak uważam że jest od ale 55 to już za dużo żeby to mi w tyłek szło to spoko ale mi w brzuch leci wszystko niestety :dry:

SNOOPY - mówisz? a może on ma po prostu ładne zęby ? :-p

A tu moja księżniczka z dzisiaj :-)
_MG_8425.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek oo to sporo zrzuciłaś, gratuluję :tak: już chyba więcej nie chcesz chudnąć?

femme prześliczna :tak: wiesz, że robi się chyba podobna do Ciebie? Bo wcześniej to Twoje oczy a reszta K. :-p Tych włosów to Wam zazdrościmy :-)

lorata a Ty jak się czujesz? Kiedy masz następną wizytę u ginekologa?

dorotar dzieci śliczne, jak zawsze :-) jestem zachwycona włoskami Kacperka :szok:

Sama w domu siedzę, bo P z Zuzią pojechali wybrać jakiś prezent dla mojej mamy, bo niedługo będzie miała urodziny. Też powinnam pojechać, ale mam takiego lenia, że nawet mi się nie chciało :-p

Dorotar ale masz sliczne dzieciaczki :-) synek cudny, i te jego wloski ;-)
Feemme nie narzekaj na wage jestes wyzsza ode mnie a ile mniej wazysz ;/ ehhh a córa cudna, i ma dlugie wloski :-) moja tez ma dlugie ale ma poddatne i tak nie widac, bo sie podkręcają, na prostych lepiej widac :tak: :-)
kasiek gratki -4kg :tak:
Ja na wage po swietach nie wchodze lepiej... :P

Zaraz dzieciaki zabawki sprzatają bo potem im sie nie bedzie chcialo a do dobranocki ma byc ogarniete...

Femme piekna córa...a Ciebie nie widziałam;(Masz FB?

Co do wybielania zebów to wiadomo ze to tylko na chwile ,jak ktos ma zołte to nie wybieli na stałe...moja kumpela non stop te paski zakłada itp a ma białe z natury a tym sobie szkodzi bo doszło do tego ze roba sie jej ciemne przebarwienia.
Ja nie mam problemu z kolorem zebów,jeszcaze zebym miala piekny równy zgryz to bylabym w 7 niebie;)Mam biale za mama a krzywe za tata haha

Liza no ponuro niestety, ostatnio to przed świętami słońce widziałam :dry:
No Zuza już 3 lata będzie miała, wiem, minęło szybko, chyba nawet za szybko :-p a Twój Miki zaraz 2 latka będzie miał :szok: a pamiętam jak niedawno w ciąży byłaś :-p

reklama
anetka u nas w niedziele to do poludnia śnieg padał i to porzadnie :no: chora pogoda.... ehhh
kiedy przyjdzie taka ciepla wiosna.... :P pewnie w maju bedzie cieplej, to juz blizej jak dalej...
No racja rosna te nasze dzieciaki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry