• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mele obudziłam o 17 nawet płaczu nie było jak zawsze gdy ją budzę, pojechałyśmy po tatę i moja córa wycyganiła loda. Pierwszy w tym roku. A maluszek dziś marudny po szczepieniu, oby nocka była w miarę bo i tak ledwo chodzę.

KASIEK gratuluje spadku wagi.

FEMME mi się wydaje,że dzieci nie są podobne. Ładna córcia, zupełnie inaczej wygląda niż na zdjęciu przy suwaczku.
W sumie dopiero załapałam, że Amelce za bardzo twarzy na zdjęciach nie widać. To masz tu moją córę też _MG_0856.jpg
Wyślij linka na fb.
Mojej też się włosy plączą, a jak czesać się nie chce, pewnie ze dwa ścięcia i końcówki nie będą się już kręcić.
Właśnie jak pisze ANETKA psikaj czymś włosy małej. Szczerze mi ten spray z Biedronki nie podszedł ja mojej psikam taką samą odżywką jak sobie, Gliss Kura albo schauma.

ALEKSADNRA młody słodki.

SNOOPY tak tak jak się urodził od razu miał mega kudły, sama w szoku byłam, Amelka też miała włoski po urodzeniu ale nie aż takie..

reklama
Dorotar śliczne dzieciaczki:)

Femme wiem że to nie to samo ale jak sobie paznokcie robiłam na ślub to też pod tą lampą takie bóle przeszywające miałam i laska powiedziała że pewnie nerwy czy coś mam pod paznokciami uszkodzone... Już nie pamiętam:/ Ja jak sobie wszystkie wylecze to mi ciotka wybieli bo powiedziała że się kwalifikuję;)
To nie przez święta tylko przez to prawie 2 tygodniowe latanie ze szmatą i przygotowania do świąt...
Śliczna Ninka!!!

Anetka
chcę się zatrzymać na max 54kg zaraz rower w ruch pójdzie:)

Liza ja po świętach to + 1kg ale to ważyłam się w niedziele po mega żarciu ale już 6 z przodu nie mam:)

Aleksandra
super maluszek;)

Mirabelka a nie wie gdzie może się znajdzie:)

Oj chyba tego mojego pijaczynę na spacer wyciągnę Domce sie ubzdurało i lata bez majtek:P

mirableka, może w brudnych ubraniach sie zawieruszyła, albo w lodówce:-p? Ja do lodówki znosze wiele rzeczy od jedzenia po piloty stąd ten pomysł:-p.

edit kasiek spacer po zmroku:-p? Czyzby do lasu:-p

A mój młody śpi:szok: nawet nie wiem kiedy usną.

umi a co mamie kupiłaś? ;-) i jakie łóżko macie zamiar kupić?

mirabelka to mała pewnie ciągle na rękach u kogoś była? :-p pewnie wszystkie ciotki chciały ponosić :-)
A szkoda, że mąż zgubił obrączkę.. ale może się gdzieś znajdzie?

Lorata no to trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieję, że z bliźniakami będzie wszystko dobrze :tak:

dorotar śliczna Amelka jest :tak: ma taką fajną delikatną urodę.
U nas ten z Biedronki się sprawdził, a u Amelki może nie, bo ma po prostu sporo dłuższe włosy. Jakby co to polecam szczotkę Tangle Teezer, nie szarpie włosów ;-)

Umi eee zimno jeszcze na taki sezon:P Ale w lecie rowerem często do lasu jeździmy:P
Ale gastro zaraz mu się zacznie po tej ilości i coś o kebabczyku mówił to Go wyciągnę żeby się odmulił:P

anetka to mojej mamie Traktor. Kwietnik. Wiklina. XL (2227642324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciemny:tak:. Ona ma ogród i jej sie cos takiego marzyło wiec akurat:).
a łózko chcemy proste, ale wyjdzie nam jakies 1400-1500 zł:sorry2: bo musimy miec powierzchnie spania około 2 m, żeby sie T. mógł na legalu wyciągnąć:-D
KANAPA WERSALKA TAPCZAN MEBLE - PRODUCENT MARTMIL (2237356673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki fason tylko dłuższa no i brązowa z zielono brązowymi poduchami:tak:.

kasiek
małpo kebab mniam ja tez chce!!

reklama
dorotar fajny placyk :-) a szczotkę kupiłam na allegro za 50 zł.

umi fajny traktorek :-) w ogrodzie na pewno fajnie będzie wyglądał.
Aaa taką kanapę chcecie, myślałam, że takie duże łóżko małżeńskie :-) Ja jak kiedyś będę się przeprowadzać i kupować takie duże łóżko to nie będę chciała mniejszego niż 180x200 a jeszcze lepiej jak będzie 200x200 :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry