snoopy12
'88 podwójna mama:)
dorotar ale masz ślicznego synka!! a jego włosy powalają
jak się urodził też miał długie???:-) ja Alę karmiłam bardzo krótko i pamiętam że tylko duszone i surówki jadłam... Córa też udana
u nas z wózkiem ta sama akcja
bo ona urodziła i koniec
famme on ma takie jak ja... z tym że on sobie może wybielać a ja muszę stosować standardową paste
z tym że on ma strasznie wrażliwe i ostatnio jak się przypatrzyłam zauwazłyłam że ma pęknięcia i nie powinien już wybielac... ale on uparty...
aleksandra ale macie fajnie i widac że mały na dworzu szczęśliwy
u mnie tak wieje, że ja się boję dziś Ale póścić.... a chciała bardzo iść się w paiasku pobawić...
jak się urodził też miał długie???:-) ja Alę karmiłam bardzo krótko i pamiętam że tylko duszone i surówki jadłam... Córa też udana
u nas z wózkiem ta sama akcja
bo ona urodziła i koniec
famme on ma takie jak ja... z tym że on sobie może wybielać a ja muszę stosować standardową paste
z tym że on ma strasznie wrażliwe i ostatnio jak się przypatrzyłam zauwazłyłam że ma pęknięcia i nie powinien już wybielac... ale on uparty...
aleksandra ale macie fajnie i widac że mały na dworzu szczęśliwy

u mnie tak wieje, że ja się boję dziś Ale póścić.... a chciała bardzo iść się w paiasku pobawić...
ale przesadzasz ;-) co do zdjęć to po prostu interesuje się fotografią ale ja wolę stać za obiektywem
!!! ja tez chce takie!!!

i chyba na allegro będę musiała zamówić.
. Ale dzis wysłali to teoretycznie powinno