• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar ale masz ślicznego synka!! a jego włosy powalają:-D jak się urodził też miał długie???:-) ja Alę karmiłam bardzo krótko i pamiętam że tylko duszone i surówki jadłam... Córa też udana:-D u nas z wózkiem ta sama akcja:-D bo ona urodziła i koniec:-D

famme on ma takie jak ja... z tym że on sobie może wybielać a ja muszę stosować standardową paste:-p z tym że on ma strasznie wrażliwe i ostatnio jak się przypatrzyłam zauwazłyłam że ma pęknięcia i nie powinien już wybielac... ale on uparty...:dry:

aleksandra ale macie fajnie i widac że mały na dworzu szczęśliwy:-D

u mnie tak wieje, że ja się boję dziś Ale póścić.... a chciała bardzo iść się w paiasku pobawić...

reklama
Femm jestem pod wrazeniem...jaka ty ładna...jak dziewczyna z Top Model...próbowałas kiedys swoich sił jako modelka albo fotomodelka??

Własnie patrze ze jednak pozujesz do fotek modelingowych;)
Zazdroszcze ci oczu;)
I figury...55 to ja wazyłam 6 lat temu teraz waze 66 a mam tyle wzrostu co ty;/

Ostatnia edycja:
SALI - dziękuje :zawstydzona/y: ale przesadzasz ;-) co do zdjęć to po prostu interesuje się fotografią ale ja wolę stać za obiektywem :-D więc mam takie zdjęcia bo po prostu lubię dobre zdjęcia a nie żebym w modelkę się bawiła :-p a ty widzę szalona babeczka jesteś pozytywnie bardzo :-) uśmiech boski :-D :-)

ANETKA - a to dobrze :-D nos na pewno ma po Kubie od dołu mają identyczny kształt :-p a włosów też jej zazdroszczę :-D tyle że strasznie jej się plączą :dry: ... już widzę jak Kuba prezent dla mojej mamy wybiera :-D:-D:-D ale Twój P zawsze na ogarniętego mi wyglądał :-p :-)

LIZA - Ninie też się końcówki kręcą ;-) ale pewnie do pierwszego ścięcia bo jeszcze nigdy nie miała ucinanych tylko grzywkę :-)

SNOOPY - ja mam ogólnie białe zęby wzięłam sobie połowę dawki tak żeby mieć taki lśniący :-p koleżanka miała te same paski to jej super wybieliło i utrzymywało się ponad rok ;-)

Dobra ja lecę na film z K ;-)
Może później jak zaśnie to wpadnę jeszcze :-p

Liza moja mama to nas jak smietnik traktuje:-D ( żarcik) co tylko to do nas pcha bo twierdzi, że T. na pewno zje i sie nie zmarnuje:-D
Femme a które ty paski kupiłaś te co oleńka moze? Bo ja sie nad nimi zastanawiam i teraz mam zagryche:dry:. Ale Nina ma włosy długie:szok:!!! ja tez chce takie!!!
dorotar słodkie dzieciaki:)
anetka kiedy Twoja mama ma urodziny?
aleksandra ale słodki mały mężczyzna:)

anetko tak chodzi juz od 2 miesięcy :) Kacperek dziekuje dziewczyny za słodziaka .
A pogoda owszem ładniusia ale wiaterek jeszcze zimny
femm boziu a ja ciebie mam na fb ? Bo zwariowałam:sorry2::confused:

Ostatnia edycja:
femme przecież Twój K. przystojny to Nina może być do niego podobna :-p no ale teraz oczy, usta to na pewno po Tobie ma :-p Mówisz, że jej się plączą? A psikasz jej czymś, żeby lepiej się rozczesywały? My miałyśmy taką spray z Biedronki do rozczesywania wlosow, ale teraz nawet nie potrzebujemy jak mamy tą szczotkę :-)
Jednak nie taki ogarnięty, bo dzwonił chyba z 4 razy i w końcu i tak nie kupił :-p bo chcę jej kupić lusterko takie podświetlane :tak: i chyba na allegro będę musiała zamówić.
Co oglądacie? ;-)

umi 28 kwietnia :tak: kupuj te paski, ja w maju kupuję też, jak już mi trochę się dziąsło po wyrwaniu zagoi :-p mam nadzieję, że chociaż po tych będzie jakiś efekt :sorry2:

Ale Zuzia jest dzisiaj marudna :dry: no kurcze, ciągle jęczy. W ogóle ostatnio się nauczyła, że wszystko płaczem by chciała zdziałać i mi beczy jak mała dzidzia i mnie do szału doprowadza :dry: Mam nadzieję, że szybko jej to minie.

anetka moja ma 13 kwietnia, ja teraz obgryzam pazury czy prezent dla niej dojdzie na czas, zamówiłam na allegro a przez neta nie miałam jak zapłacić:confused2:. Ale dzis wysłali to teoretycznie powinno:dry:. ja kupie ale dopiero w maju teraz kase odkładamy na łózko, zwrot mi przyszedł iw sumie mamy juz czesc kasy ale 500 zł około nam brakuje na takie jak chcemy... Co do Zuzi mam z młodym ostatnio to samo ide go kłas bo swira z nim dostane.

hejka,
sorki nie nadrobie was:(
dopiero do domu wrociliśmy swieta spedzilismy u mojej babci bylismy tez u chrzestnej niki mała sie wybawiła z ciotkami, na cmentarzu nawet była u mojej mamy i dziadka a i w skepie była pierwszy raz a rozgladała sie z ciekawoscia he:)

a moj maż zgubił swoja obraczkę:(

kasiek88kasiek Czuję się średnio, zmęczona troszkę jestem, pakowanie już zaczęłam :tak:
Gratulacje!! 4 kg to sporo :-)
femme fatal śliczna, modelka Ci rośnie :-D
anetka551 jak już pisałam wcześniej czuję sie jako tako... wizytę mam w ten czwartek :sorry2:
aleksandra87 ale fajny smyk :rolleyes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry