reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka - no właśnie chyba nie ma , a się napaliłam na kropki , ale jeszcze jutro ogarnę :)
Lorata - nie jest tak źle, trzeba mieć motywacje żeby tam pójść i siedzieć na grubym tyłku 7 godzin . Haha <3
Gosdia -taa, niedługo prawdziwa Matka Polka . hahahaha <3

reklama
Hej. U nas iście senna pogoda, od rana leje i leje, Martynka nie pocieszona, że musiała w domciu siedzieć. Na trochę tylko wyszła i romansowała z jakimś Witkiem, który nie ma jeszcze 2 lat:-D Chyba woli młodszych:-D Jeszcze jutro i weekend a tak mi się już nie chce do pracy chodzić:no::-p

Blaneczka jakiś taki ciemny wózeczek jak dla dziewczynki:-p No ale ładny, nie twierdzę, że nie:-)
Lorata a to będą dwujajowe bliźniaki czy jedno? Mój brat ma synków bliźniaków, fajna sprawa, choć są identyczni i ciężko ich odróżnić od siebie:-D
Sali ja oceniłam Cię na podstawie wyglądu, a charakterek to jak Kaamaa napisała, rycząca 20ka:-D:-D
Liza mam nadzieję, że Hanulka wróciła zachwycona z teatru:-)
Kasiek ładnie wystroiłaś Domcię, słodka jest:-)

blaneczka mam takie samo podejscie jak Ty ...
jak już mam dziecko to sama chciałabym je wychowywac a nie podrzucać do rodziny i zajmow\ć sie sobą..
wiadomo ze co innego jeśli nie ma się wyjścia ale dobrowolnie bym nie oddała :-p
kama p[rzypomniałaś mi .. ze buty też umie zakładać Vika :-p hehe nie napisałam
generalnie też się rozbierze cała do golasa , tylko ma problem ubrać sweterek sama... więc zawsze jej pomagam ;-)
no i myć to też się mykje ale ja mykję jej zawsze buzię i włosy i wiadomo cipuszkę :-p
milka to jest ten :-p Ostrzeżenie o przekierowaniu
po prostu pyyyyycha !!!!!!!!!!!!!
sali primark to u nas zwykłe ciuchy za tanie pieniądze :-p także nie dziwię się że wolisz nexta hehehe
choć jakościowo są dobre
w primarku to ja Vi kupuje bluzeczki a nawet sobie za 3-4-5 euro :-p uwielbiam właśnie dla soebie tam zwykłe koszulki bo są fajne lekko uciagliwe no i tanie :-p
liza widze że Ty zajęta dzisiaj :-) fajnie że Daniel lepiej mówi :-)
kasiek suuuper :-)
milka mi też daj FB i NK jeśli masz
a właściwie to jak kogoś nie mam to też poprosze :-p
lorata słodko tak słyszeć 2 serduszka :-) zazdroszczę!!!

a ja byłam na zakupach , znów obkupiłam dziewczyny :-p hehe jak zawsze
kupiłam też sobie nowy dywan do salonu bo był taki sliczny :-p i tak na mnie patrzył :-p hahah
co jeszcze... aaa mam już zaproszenia na roczek dla Emki bo to już niedługo , i też kilka dupereli takich mam :-)
no i jestem padnięta ostro..

aaa nie wiem czy wam pisałam ze Vika od 2 tygodni chodzi już do przedszkolka :-)
poczatki miała troszkę trudne ale ostatnio coraz lepiej sobie radzi :-)

ViKamcia Viki już do przedszkola?:szok: Wow:-) Pewnie się niebawem rozkręci na dobre:-) Moja Martynka potrafi założyć sobie majteczki, skarpetki, spodnie, buty, papcie, czapki, rękawiczki a bluzki przeciągnąć przez główkę tylko muszę jej stronę dobrze dać:-) Faktycznie Emma niebawem ma roczek, rety, ale zleciało:-)

vegas tak chodzą tam dzieci od 1,5 do 3 l
a później zostaje przeniesiona do starszej grupy (we wrześniu) czyli 3-4 l
z tym że to nie jest takie prawdziwe przedszkole jak z polskiego zdarzenia ;-)
tylko raczej wyglada to jak żłobek , dzieci sie bawią i robią jakieś plastyczne rzeczy (malowanie , wyklejanie itp)
później dopiero od września pójdzie do starszej grupy to tam mają coś w stylu "nauka poprzez zabawę" czyli takie ala polskie przedszkole
no a chodzi już ponieważ za rok czyli we wrześniu 2013 idzie do podstawówki :tak: więc chcę żeby umiała w pierwszej klasie się dogadac po angielsku bez problemu bo teraz to wiadomo , umie pojedyńcze słówka i pojedyńcze zdania...

Ostatnia edycja:
hello :)
uchichralam sie w pracy, potem razem z TZtem i jestem w dobrym humorku :) wstawilam pranie, musze jeszcze rozwiesic przed spaniem

lorata boszzzzzz, Ty juz jestes w 9 tygodniu!!! przeciez dopiero co mialas 6 z kawalkiem!! gratki:* jejku, jak ten czas zapitala! :szok:
wow, no i gratulacje po raz drugi-dwa serduszka jednak-super! :D

kasiek sliczna corcia, usmiech ma rozbrajajacy! :D

blaneczka
to trzymamy kciuki! ja szczegolnie za ta matme bo jej nienawidzilam w szkole :p jestes scislowiec? ja tez zdawalam geografie ;)
wspolczuje zaparc!
z kolorkow wozka podobaja mi sie nr 26, 34, 40 i 32 :)
aaaa!! wybralas wozek, ktory byl jednym z moich typow :D sliczny jest!

anetka agentka z Zuzki :) nie wkurzaj cory hehe ;P

vikamcia
matko, zjadlabym tego loda na miejscu-jak on pysznie wyglada!, ale mi smaka zrobilas, jakby nie pozna pora to juz bym gnala do sklepu!! :D
ja tez w Primarku podkoszulki kupuje, tak jak piszesz-jakosc ok, a koszulka za 2 funa ;)
robicie spora impreze na roczek Emki? :) super, ze Vika sie zaaklimatyzowala w przedszkolu!

hehe milka nom pycha jest
nie nie robimy za dużej
będzie taka sama ilość osób co u Vi na 2 latka
czyli ok 8 dzieci + rodzice
no i my :-)

a jeszcze vegas nie zdązyłam edytrować po raz enty :-p zeby dopisac że u nas ta pierwsza klasa jak się ma 4 lata to jest dopiero taka gdzie zaczynaja się dzieci uczyć czytac pisać , maja literki i cyferki (a te już Vi zna :-p hehe )
więc nie jest takie .. idziesz do pierwszej klasu dodawanie odejmowanie i prace domowe ;-)

Ja juz na nogach a poszłam spać ok 3 maly wstal po 5 :baffled: , no i się doczekalam mam nadzieję przeziębienia u malego ... leje z nosa , kaszle . Jestem padnięta po nocy jak ten katar potrafi wybudzać wszystkich ze snu . Tak , że kolejna wizyta u lekarki na poczatku sama bym leczyla jak bym miala czym ale ze jeszcze nie byl chory muszę iść ....

reklama
W końcu piątek !:)
Odpocznę ;D Czeka mnie jeszcze test z fizyki i luzik:D

Co do kolorów wózka to moje typy to :
nr. 16, 20 , 34 , 40 <3

Ogólnie bardzo się cieszę, bo wczoraj doszło do mnie łóżeczko :) Koszt odpadł , bo dostałam od cioci , która ma po swoich dziewczynach :)
2-el - POŚCIEL - 120 x 90 NOWE PIĘKNE WZORY (2254978386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Identyko jak tutaj :D A pościel to chyba zamówię :
http://konik6k1.website.pl/remik/aukcje/html/baby/foto/kraina/posciel/4.jpg

Do góry