reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lorata nie no życzę jak najlepiej ale chyba nie dawno współpracują bo pisałaś że przez Ciebie i Twojego chłopaka zaczęli tworzyć coś wspólnie:) No lekarza to chyba powinnaś zmienić bo w 9 tyg to chyba powinna widzieć...

Vegas to wcześniej trzeba się kłaść:p Jak babcie z kurami hahah żartuję oczywiście:p

KasiaF no to rzeczywiście kiepsko w pracy mam nadzieje że stosunki się poprawią:) A Twój młody jaki przekupny jak i moja:) A rozmowa kozak:)

Blaneczka ja na niemieckim zawsze źle się czułam chociaż w ciąży nie byłam więc Ci się nie dziwie:p

bede egoistka i tylko o sobie, podczytałam was ale skleroze mam...
Snoopy ooo przypomniałaś mi że muszę życzenia koledze złożyć heheh ale w tym roku mu urodziny padły:) A jak Ala sobie radzi jak Ty cały czas leżeć musisz??
wiec Ala biega z gory na dół ja tylko wstaję zeby zrobic jej jesc i ewentualnie wytrzec jej tylek.... a tak to trolli meczy:-D

ide spac bo zgage mam taka ze wymiekam po prostu, a co do wytrzymania wytrzymam do 37tc musze... z Alą wytrwałam to i tu dam radę z tym że z Alą nie miałam tyle bodzców wku...cych:-D a najgorszy teraz stres... wiec melisy wiecej popijam i mysle ze wytrwam, z waszym dopingiem napewno;-)
dobranoc laski:-)

witam wieczornie :)

ewi wlasnie dlatego probuje na luzie pochodzic bo wiem, ze wtedy najczesciej sie udaje ;) dlatego nie bedziemy sie starac tylko po prostu szalec-bez presji :)

dorota
r no to wizyta udana! dobrze, ze skonsultowalas przypadek Amelki, kurcze, jak to jest, ze lekarz juz wypisal recepte bez konsultacji alergologicznej skoro Twoja lekarka powiedziala, ze tak trzeba? Jakis nieodpowiedzialny z tego wychodzi.

kasiek od razu humorek lepszy jak sie ciucha dopadnie,co? ;) oj, chcialabym juz dzidzie, chcialabym :)

anetka sliczna Zuzia, super ma ta hulajnoge!

gosdia matko, nawet nie mow o piesku, mam totalnego fiola na punkcie psow, jejku, strasznie mi przykro :(((( mam nadzieje, ze mu to zejdzie, co za skur*** mogl tak zrobic :((((

vegas masakra, ja nie bylabym w stanie funkcjonowac po 4 godzinach snu i to po calym tygodniu takiego wstawania:baffled: podziwiam bo ja jak male dziecko-9 godzin minimum:zawstydzona/y:

Milka wiesz, ja mam takie fazy, że o 22 oczy mi się zamykają i przysypiam przed laptopem a potem jak się dobudzę po kilkunastu minutach to siły mam takie, że o 2 ciężko mnie wygonić spać:-D Fakt, często ciężko się wstaje z tego powodu do pracy, niestety:dry:

Witajcie babki :)
milka z bobasem bedziesz musiala sie przyzwyczaic do zmiany trybu;-) w nocy karmienie itd ;-) ale dasz rade:-)
Lorata ja tez bym lekarza zmienila, nie masz zadnego innego u siebie?

U nas dzis znow pochmurno i porzadnie napadało w nocy :tak: no ale cóż musze kwiatki wysadzic bo cieplo i w takim deszczyku to lepiej zaczną rosnąc :-) :tak:

KASIAF87 tak tak chodzi mi też o Pulmicort, czy wiesz, że to jest lek ze sterydami,zwykli lekarze go przepisują a raczej nie powinni po konsultacji z alergologiem. Ja jednak tego nie kupuję, wczoraj byłam u alergologa i wszystko opisałam, cofnij się ze 2 strony i przeczytaj.

Nie mam dziś weny do pisania.
Mały mi się w nocy 3 razy krztusił.
Wczoraj się dowiedziałam, że moje dziecko może się do przedszkola nie dostać na następny rok, no jestem załamana, w poniedziałek ma być lista.
No i jeszcze większe mam problemy o których nie mam siły na razie pisać, Ryczeć mi się chce:-(

Idę prasować
mad.gif

rany boskie ile tu nowych MAM !!!

ŁELKOM WAS WSZYSTKIE :-)

ruda wredzizna wraca :-)

wiecie co ...wczoraj uświadomiłam sobie że ...coraz starsza jestem :-D

Hej wam ja daje znak że żyje
wink2.gif
czasu brak na neta
wink2.gif

Wczoraj na tych wypasionych kulkach byłam z Niną 4h siedziałyśmy
p.gif
się wyszalała za wszystkie czasy jak wyszłyśmy to 5 min i spała w samochodzie
p.gif

Nie nadrobię bo za dużo tego a zaraz K ze śniadaniem wróci i weekend mam wolny więc rodzinnie spędzimy zapewne na bb czasu nie znajdę :-p

reklama
Anetka u nas nie ma takich bluzek w Biedronce...Super są!!
U nas były z postaciami z bajek i kupilam ze Smerfetką Kai.

Ja wczoraj na winku bylam u kumpelki dzisiaj tez ide bo co przy sobocie bede w domu siedziała:-D
Za chwile Darka siostrzenica na pasemka przyjezdza,potem kumpela na kawke takze dzien zleci;)

Do góry