reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja równiez za bardzo Was nie nadrobie chociaż zobaczymy jak maly mi pozzwoli .
Mały ladnie przespal noc do8.30<szok> pare razy kaszlała ale sie nie wybudził teraz mam zamiar go uspic na mała dzremkę . A mnie też jakis katar dopadl ;/ eh ta pogoda .

hejka:-)
liza u nas też wczoraj napadało tak że szok.... mała już dziś z dziadkiem na podwórku była, ja głupia adidasy jej założyłam bo patrze powsiakało... ledwo je doszorowałam... i to kurde w glinie... nie wiem gdzie oni łazili:-D
dorotar matko kochana Ty to się nastresujesz... Trzymam kciuki oby Melcie jednak przyjeli na przyszły rok! i niech nie straszą! i Malutkiemu dużo zdrówka żeby już Ci nie chorował a Ty żebyś odpoczeła i przespanych nocek;*
Vegas z tym spaniem mam podobnie:-p potem rano się dziwię że wstać nie mogę:-D
milka szalej kobieto szalej i po 3 razy dziennie:-) może zaskoczy;-)
elo rox:-D widzę humorek dopisuje:-p

dorotar trzymaj cie :***
Rox :-)
Lorata moim zdaniem oplaca sie, przeciez i tak karte ciazy masz przy sobie a w USA bedziesz tez chodzila na wizyty czy tam jak to jest niewiem. musisz sie zorientowac .....

U mnie wychodzi sloneczko :tak: Miki zaraz idzie spac, ja troszke ogarne, i po obiedzie na dwór wyjdziemy :tak:
Tutaj widac weekendowa cisza nastaje ;-)

Liza dzięki,zobaczę co da się zrobić :tak:
Faktycznie jakoś tu cicho...ale ja się już przyzwyczaiłam, że jak weekend to cicho na BB :sorry:

Miskathc była by dla loraty skarbnicą wiedzy bo ona w USA mieszka i tam obie ciąże prowadziła... kurcze tak jak Kasi brakuje mi tu dziewczyn z przed 3 lat:-p no ale po mnie, Kasi i famme widać że wracamy wiec może i reszta wróci:-D oj wesoło by było:-D

kurcze nie wiem co się dzieję, mam ostrą biegunkę, a nie mam żadnej stresówki...

Oj to co takiego się wydarzylo 3 lata temu :D ?
snoopy przeciez biegunka w ciąży sie zdarza
sali ale ci dobrze tez bym skoczyla na winko :-(
dorotar trzymam mocno kciuki za przedszkole! a od czego takie dusznosci oby sie nie pojawily już

Ola wiesz jednak jakieś relację się wywiązały i chciało by się wiedzieć co i jak:-p co do biegunki ja biorę takie leki że powinnam mieć zatwardzenie, a ze mnie leci... z tym że zadnych innych niepokojących obiawów nie mam... kurde głodna jak wzilk jestem:-D

reklama
A ja sobie posprzątałam w domu, starszaki sie bawia na dworze a najmlodszy spi :) myslalam ze sie obudzi i nie zdaze a tu myk i spi juz 1,5h i sie wyrobilam, nawet kwiatki wysadzilam:DDDD

Do góry