reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka mi też się wyłączał i co się okazało trzeba wyczyścić wiatrak a tam gdzie ma wydmuchiwać powietrze było zalepione cm kurzem przeciągnełam odkurzaczem i jak nowy:) Ale i my pod koniec roku nowego kupimy temu teraz system postawimy;)

KasiaF rzeczywiście podobni:)

Dorotar
Ty to się masz z tymi lekarzami i przychodniami...

Vegas
gratulacje dla J:)

Oj tyle pamiętam bo dziś dnień do dooopy tylko pada... Byłam w urzędzie pracy się zarejestrować nawet zasiłek będę miała i we wtorek idę na podpis i rozmowie w sprawie ewentualnego stażu a nóż widelec jakiś będzie:)|
Kurze pościerałam Domiś śpi a ja idę zaraz wykapać się i odlansować na siłownię:p 16.50 z koleżanką umówiłam się pod jej trzepakiem i lecimy:)

reklama
dorotar ja tez ogladalam to w tv ale nie uwazam ze to idioci po prostu walcza o swoje pieniadze. Mi jakby ktos nie zaplacil za zrobiona robote to tez bym sie buntowala dlatego ja sie panom nie dziwie;-)
vegas gratulacje dla meza!!

ale mi sie nic nie chce Mała spi ide jeszcze jakas zupe jej ugotuje:)

Eeeeeeee.. buty to nic... Moja siostrzenica 5 lat ma botki na obcasiku. Ale kupione tylko temu zeby po domu zdzierala swoje a nie szpilki siostry. Do ludzi siostra nie pozwala jej ich nakladac. I chwala panu za to.

jakis czas temu widzialam w biedronce.. odsztafirowaną mamunie.Ja sie tak na impreze nie stroje jak ona do tej biedronki. I corka. Ok 7 lat. Makijaz, kozaczki na obcasiku, i blyszcząca kurtka. Dziecko rzecz jasna.

ryj mi do ziemi opadł.. gapilam sie jak szurnieta na to dziecko..

GOSIA nie no dobrze, że o swoje się upominają, tylko się wkurzyłam bo zaczeli ten cały strajk w godzinach gdzie po córkę miałam jechać.

RENATA dobre masz te kobity tam koło siebie, dziecko 7 lat i makijaż:szok:

renata no to juz przesada dziecko zmalowane Boze co to sie dzieje...:no:
dorotar no bo to jakos w godzinach popoludniowych mialo byc.

a snoopy gdzie sie podziewa???

Renata zabraklo mi słów....
U nas w gimnazjum jest nacisk na to ze nie wolno miec makijazu takze jestem spokojna o to bo sama pamietam ze jak ktora miala to zmywac musiała ;-) chyba ze delikantny dziewczęcy to tak :tak: i chwala za to, sama nie malowalam sie nigdy jakos mocno wole naturalnosc i lekki makijaz :-p wiec Hania do 16 roku zycia tez bedzie miala rygor z tym ;-)
Vegas gratki dla meza!

Kurcze zaraz zwatpie z ta @ ;//// jeszcze pomoglam mamie sadzic sałate lodową ;/ czuje ze bedzie ciekawie ;]

Ja jak sie napatrze na takie male odstrojone dziewczynki to mam ochote mamusie trzasnąc. Za moich czasów w liceum nie bylo mowy o makijazu. Ja bylam ta bardziej odwazna to tylko lakier kolorowy na paznokciach. A teraz? nasze gimnazjum? matko i corko.. Mam kuzynke 14 letnią.. mozg mi sie gotuje jak jej czasami poslucham. I ona z tych porzadniejszych w okolicy.

A takich momentach ciesze sie ze mam dwoch synków. Mniejszy strach.. chociaz..

Jutro ma sie ze mną kontaktowac dyrektor p-la i szkoly. Czy juz jest miejsce dla Oskara w p-lu :) Na liscie rezerwowych jestesmy od listopada, ale jeden chlopiec ktory jest na liscie a nie chodzi od połowy pazdziernika blokuje nam miejsce.

Jak Oskarzysko poszedlby od maja do przedszkola to ja bym chyba pod niebo skakala z radosci :D

Ostatnia edycja:
RENATA by mały dostał się do przedszkola, ja po odwołaniu do 30 kwietnia na szpilkach, chyba że wcześniej znajoma przecieki będzie miała i mi się dowie.

A ja wczoraj byłam w p-lu i młody jest na liście na przyszły rok :-) A ja mam w domu dwóch szogunów... Jeden mój i drugi szwagierki w dostawce... Ależ mam gwarno... Jakby tu z 10ro dzieci było... Jeden pisk :-D. A mój młody nawet surówke zjadł do obiadu żeby się kuzynowi wykazac :-D

reklama
Kasia dwoje dzieci i jak 10 :D hehehe ;-) muszą łobuzowac:-)

Ja mam w srode zebranie u Hani i wynik "testu" w zwiazku z tym czy sie nadaje do 1 klasy czy nie... ciekawa jestem jak to mamusie ogarniaja i czy jakis 6 latek do 1klasy pójdzie... ja chyba jestem narazie na nie, niewiem sama, mam metlik w glowie... :dry:

Do góry