Hej Wam. A ja już mam dosyć jak zawsze pod koniec tygodnia pracy

Jakaś taka oklapnięta jestem a w dodatku za tydz. okres i już mnie wszystko boli

I rozdrażniona chodzę
Co do J. to jutro dzwoni się dopytać czy może składać dokumenty do Bielska, czy tam w ogóle potrzebują kogoś z jego specjalizacją. Bo to też od tego zależy czy go wezmą, nie sztuką jest tylko zdać testy, niestety. J. zdał na 3, jakby zdał na 4 to by go wzięli już od dziś do woja jako celnik, ale niestety podwinęła mu się noga i na biegach wokół tyczek potrącił tyczkę /dobrze, że nie upadła bo by nie zdał/, i przez to, że ją musiał poprawić to stracił 3s. I ma tróję. Pluje sobie w twarz przez to, ale co zrobić. Ogólnie zdał. Tylko, że w Gliwicach go nie potrzebują bo jak celnika potrzebowali to wzięli tego z lepszą oceną. Zobaczymy co w Bielsku powiedzą. Zaś czekanie
No ale wiedzieliśmy, że tak może być. Nie ma nic hop siup
Marzył o pracy jako zawodowy żołnierz to w końcu dopnie swego a tymczasem w firmie dalej będzie aż się uśmiechnie coś do niego z woja;-)
Renata to trzymam kciuki by Oskar się dostał do przedszkola. Swoją drogą super imię, chcemy syna Oskara;-)
Wampi zdrówka;*
Młoda to alimenty zasądzone, mniemam? I tyle ile chciałaś? Oo w blondzie to już dawno Cię nie widziałam:-)
Malwina dobrze, że z Zuzką już o wiele lepiej
Aleksandra i na spacerki już chodzić możecie?
KasiaF hehe, dobre z tą laską
Liza współczuję @. A to myślałam, że przy tabletkach ma się je lżejsze. Czy już nie bierzesz?
A gdzie
Lorata? Bo albo mi się wydaje, albo miała mieć dziś wizytę u lekarza?