Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie dziewczyny. U nas młody daje czadu, chyba bunt trzylatka przechodzi bo jest nie do wytrzymania
. Mam nadzieje że szybko się to skończy bo świra dostane
. Przez te jego wybryki od 4 dni mnie głowa boli wieczorami, buuu.
ide was troche poczytać

... U nas jest podobnie, kuzyn Kacpra właśnie w jego wieku to też dłuuuugo nie mówił ale puzzle to zaczął układac bardzo szybko, mi młody od niedawna prubóje kolorowac, tamten kolorował o wiele szybciej ale Kacper np od roku umie na rowerze jeździc, a tamten dopiero się uczy, a u nas te abecadło kontra liczenie to też w genach, bo i ja umysł ścisły i M też w liczeniu dobry a do polskiego to zawsze jak najdalej
.
. Myślę, że złapał charakterek po tacie choleryku i wrednej matce wiec nie odpuszcza, ale to co wyrabia od piątku wieczorem to po prostu cyrk na kółkach wymiekam, chyba sie starzeje
. U ciebie to widze jedno konczy a drugie swój bun zaczyna
.
. Ja staram się nie krzyczeć i być cierpliwa, tłumaczyć w miarę możliwości, ale czasem jestem na granicy i krzyknę
, choć wtedy i on wrzeszczeć zaczyna to sie zastanawiam co ja głupia robie
.
? Mam nadzieje ze z pracą wypali
, wiem bo sama kiedys pracy szukałam...