reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aaaa już 10 stron do nadrobienia.. wchodziłam chyba 2 razy na MM ale nigdy nie miałam już czasu zeby coś napisać ... :/

aleksandra co do znajomych .. też miałam taka jedną.. ze tu mi gadała na inne dziewczyny a za plecami mi dupę obrabiała... i kontaktu nie mam już znia 2 lata :no: a teraz widze jak Tym dziewczynom na nk pisze jakie to one piekne wspaniałe i cudowne.. a pewnie nadal je obrabia za tyłkami....

femme za 2 dni ślubujesz... hop hop.. wsyztsko juz gotowe?? :-)

Vegas Emma dostała misia edukacyjnego , taką piaskownicę łączoną z basenikiem co na nózkach stoi , dostała taki stoleczke z ławeczkami na dwór z parasolem fajny , co jeszcze aha bębenki i inne podobne grające w zestawie :-p
takie magnesy na lodówkę ze zwierzatkami grające i soeiwające LeapFrog Magnet Zoo - children's puzzles - Mothercare , krzesełko z lampeczką z fishera , ubranka i ubranka i jeszcze raz ubranka, taki zestaw ze zwierzatkami jezdżacynmui z playschool , darmowe lekcje pływania dla starszej drupy (bo za te dla niemowlat do 12 msc normalnie płaciłam koleżance) złoty łańcuszek z zawieszką delfinkiem , no i pieniądze :tak:

dorotar , alexandra super zdjęcia :-)
umi 100 lat dla Kacperka
ewi cudny brzuszek i super fotki
dorotar jaki słodki :-)
malwina super zdjęcia:)
ale się zdjęc wogóle posypało
umi tak patrze na ta kostke i nie mogę sobie wuobraziźć jak to wygląda po całosci.. Ty mas zbuta na noce czy zsuniętego? wyprostowana stopa czy zgieta normalnie ... :/ dziwnie to wygląda
liza zwtot za talerzyk :eek: a jak Cię prosili to zaznaczali żeby kupić prezent warty talerzyka ;-) kup to na co Cie stac:tak:
dorotar:szok: niezle mąż by nbarobił...

reklama
Matura rozszerzona z matmy tak średnio .
Coś czuje ze pomyliłam coś w zadaniu z ciągami geometrycznymi i ze zdarzeniem losowym . Ale może się mylę . Zobaczymy :D

Kamcia buta miałam zsuniętego, a stopa była w pozycji "na placach" :-p. Czyli to co widzisz to moja pięta z zsuniętą skarpetką:):-p

Witajcie, padam pół dnia na nogach w poszukiwaniu pracy, głowa pęka. Byłam tam gdzie wczoraj się umówiłam, kobitka ma odezwać się do mnie w ciągu 10dni, ale nie wiem czy jak by się udało u niej to czy mi się będzie opłacało tam jeździć, ale jutro jeszcze w dwa miejsca jadę więc cały czas jestem dobrej myśli.
Padam, jeszcze około 19 mam dziś z K jechać do rodziny bo mój ma u kuzyna ocieplenie robić i jedzie się dogadać i czego ile kuzyn ma kupić. A no i ten kuzyn handluje autami i będziemy rozmawiać o sprzedaniu naszego grata i kupieniu czegoś lepszego.

Co do wczorajszego zdażenia tak tak mój K przegiął, ja bym się nie ździwiła jakby to się stało jakby był powiedzmy pijany albo jakby to Amelka zrobiła. Ale szczęście w nieszczęściu, że siadał delikatnie i nic się nie stało. Jak później na spokojnie do niego mówiłam, żeby czasem uważał gdzie siada skoro w domu jest małe dziecko to już pretensji do mnie nie miał przyznał mi rację i jeszcze powiedział, że mógł własne dziecko zabić. To mu odpowiedziałam, że sama wtedy też bym go zabiła.
Noż cóż ale chłopy są bezmyślne i nieuważne, my kobiety musimy myśleć za dwoje taki już nas los.

SALI, LIZA chyba tak głowę w obłokach a w głowie pustka.

MALWINA gratki dla małej.
Słodkie zdjęcia.

A moja mała już nie robi w pampka w nocy i śpi bez, coranne pochwały przynoszą skutek.

UMI fajne prezenty mała dostała.

Hej hej;)
Podczytuje was sobie troszke jak tylko czas mi pozwala i powoli was poznaje;))
Ehhh faceci.. Tak to juz z nimi jest;)
kasiek88 teraz to cwaniakuje zobaczymy pozniej;D:-p
Ja wlasnie szykuje obiadko bo T wraca z pracy
U nas leje, leje i leje i konca nie widac.. Od miesiaca:crazy: wczoraj bylo cieplo a tu znowu taka lipa..(uroki Anglii)
Mam nadzieje ze w PL pogoda dopisze i bedzie mozna wygrzac sie na sloneczku;)

:-):-)

Ola tak w sobotę tak sobie ksiądz umyślił:) No mam nadzieje że dacie radę kupić to co chcecie:)

Gosia a no rozwiązał się:) A na jakie studia byś chciała iść??

Liz aja to bym wszystko po kolei po wyrywała:p

Umi Ty się masz ze swoimi nogami:p

Kamcia
ojejku ile super prezentów:) Wstawiaj foty:) A jak mąż??

Blaneczka to się okaże na wynika na razie głowy sobie nie zaprzątaj myśl o następnej:) A w ogóle jak się czujesz jak maleństwo??

Dorotar
nie poddawaj się dopiero zaczęłaś szukać:) Dobrze że mąż zrozumiał:)

Magda
heheh faceci na odległość cwaniaki:p Pamiętam jak mój C miał poznać moich rodziców jak przyznaliśmy się że w ciąży jestem:p

Jejku tyłek mi odpadnie mówiłam wam że coś mam z tymi plecami trochę mi przeszło a dziś wkopałam sama wszystkie płotki teściowej tzn. te takie niskie żeby od trawy oddzielić bo sobie robi tam ten ogródek i już czuję że znowu mnie boli i ciągnie aż do kostki...

Umi takie radyjko na kasety i płyty cos takiego jak w załączniku.
dorotar no to gratuluje Amelce

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    6,5 KB · Wyświetleń: 27
umi to dziwna ta Twoja noga :-p naprawde .. hehe
mój ma jeszcze spuchnięta i właśńe sprawdzałam ale on am kostkę spuchnięta że kostki nie widac a nie nad kostką :-D
blaneczka ciągi to było najgorsze co musiałam w szkole przezyć! nienawidzę matmy....!!!!! aaaaaaaaa
magda londyn my sie chyba nie witałyśmy :-) w którym jestes tc ciaży?? mieszkasz w londynie? czytałam ze się gdzieś pakujecie.. na wakacje czy przeprowadzka?? :-)
kasiek fot mam mało bo niestety nikt nie wziął aparatu po 2 dzieciaki dużo siedziały na dworze i nei było kiedy robić po 3 goście przychodzili na raty co jakąś godzinke wchodizli nowi i ciągle biegałam do kuchni.. no ale mimo to było fajnie i miło..:-)
a tu mam zdjęcie Emki , tortu robionego przeze mnie i zdjęcie z tą piaskownicą :-p jedno z kawałkiem tego misia edukacyjnego widac stopę i jedno jak mnie moje laseczki wyściskały :-)
DSCF1397.jpgDSCF1330.jpgDSCF1282.JPGDSCF1424.jpgDSCF1376.jpg
nawet nie mam za dużo zdjęc jak się bawią bo jedni biegali do domku zabawkowego , inni grali w piłkę , inni siedzieli w domu , a Emma biegała po całym ogrodzie :-p

reklama
Kamcia jekie super fotki a Emma jaka już panna zniej :szok: a pamietam taką mała kluseczkę.... ;-) hihihi robi sie podobna do siostry i wloski jej chyba pojaśniały?
EWI, umi ja to na komunie dostałam rower i radio i kase(niewiem ile i co z nią zrobiono:-D):-D ale kiedys byly czasy :-D a teraz... :eek:
kasiek to po cos sie tak męczyła teraz bedziesz jęczec ze Cie boli, do lekarza maszeruj bo z kregosłupem nie ma zartów! :tak:J
a popołundniu zaszalalam i rozsadziłam maliny bo mi sie rozrosły ;P wsadziłam sadzonki pomidórów na dworze i bede miec swoje polne jak cos:) i pomoglam mamie przy warzywkach :) zleciało migiem i już wieczór :tak:
Blaneczka oby wsio jednak bylo oki :-) kujonek z ciebie :-D matma rozszerzona fiu fiu, ja bym podstawowej nawet nie zdala taka noga ze mnie z matmy ;PPPP
UMI ponoć na tydzien, w pn wyjazd - powrót piątek badz sobota... ;]

No dzieciaki wykompane, Miki mnie wkurzyl.... wziol chusteczki nawilzane i wszystkie wyjoł z opakowania...... :sorry: myślałam ze wyjde z siebie i stane obok....:confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry