reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej z rana.
Vegas ale mała super wygląda!!! :-) bossko :) heheh
Blaneczka juz tylko miesiąc;-) zleci moment :tak:
Elwirka witaj,pisz co u was ;-)

I już piątek....
Ehhh....

Zobacz załącznik 463831

Najbardziej aktualne Vegas :tak:P.S. sliczna masz core a te jej blond wloski slodkie;) jak bylam taka jak ona to tez mialam az biale wlosy;)
Blaneczka no to jeszcze troche i niunia bedzie przy Tobie:-) chlopiec czy dziewczynka??:-D
Gosia91 ty sie nie przejmuj ze tak gada, wiem ze to ciezko bo to bliska osoba ale coz:dry: I nie martw sie ale ale jest u mnie osoba ktora tez mi robi rozne akcje z powodu pracy(tesciowa:no:) a narazie z T mamy ustalone ze siedze w domu i tak jest dobrze;-)

U nas dzis slonecznie od rana :szok::szok::szok: Jak my wyjezdzamy to i pogoda sie robi hihi:-D:tak::-)

Liza dziekuje;) Ty bardzo przypominasz mi moja sasiadke;)):-)
Wlasnie mowia o zalamaniu pogody ojoj, nie ladnie:-):-D Zabieram pogode ze soba z Londka;)

Hehe :)
Oj weź weź choć by w niedziele bylo ze 20 stopni.... ;PPP heh
A tu sie zanosi na ledwo 13;PPP w taka pogode na tą komunie mi sie odechciewa isc ;]:)

Dobra spadam z chlopakami na dwór :)
Milego przedpoludnia życze:)

Przydaloby sie te 20;P Ale tak naprawde pogoda zmienia sie z dnia na dzien;/
Do takiego upalu jak 13 stopni juz sie tu przyzwyczailam hehe
Niech nie pada w ta niedzielke bo ta komunia to lipa bedzie..
:-):-):-)

Witam

A u nas dzisiaj jeszcze ciepło:-)

Magda ładna z Ciebie dziewczyna i zeby pogoda dopisała

Liza no w niedziele u nas ma byc 10 stopni

Vegas supcio wygląda Martynka w oklularkach

Gosia jak bym słyszała swojego tatusia , nie przejmuj się

Elwirka co tam u Ciebie ???

U nas kupkowanie juz do nocniczka , jak ja sie cieszę:-)

Ja wczoraj umierałam tak mnie gardło bolało ze łzy mi płynęły same do tego katar. I Zuzia tez ma katar :-(

A gdzie Kamma ??? długo sie nie odzywała

reklama
gosia współczuję sytuacji w domu z ojcem.. może szybko znajdzesz pracę i pójdziecie na swoje :*
vegas to są te okularki barbie o których mówiłaś?? Martynka w okularkach wygląda całkiem inaczej :tak: ale równiez ślicznie :-)
magda Londyn u nas też słonecznie dziś od rana.. az mi się buzia usmiechnęła bo wczoraj cały dzień padało !!!
malwina ja tez się zastabnawiam co z kamą... nic się nie odzywa
tak samo wampi....
gdziesię dziewczyny podziałyście !!!!!

Do góry