reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
asiaczek18 twój tata jeździ może autami ciężarowymi? Pytam bo ja pracuje w transporcie:-p. Super, że masz z nim taki kontakt, a co do mamy to może za jakiś czas będziecie się lepiej dogadywać:)

tak jeździ tirami :tak: a z mamą nie jest aż tak źle, ma swój świat kobieta w końcu po 50tce, ale jest znośna a jak nie to zamykam się w swoim pokoju i już :happy: a z pracą porażka ... a na UP nie ma na co liczyć bo tam bynajmniej u mnie w mieście siedzą same matoły

Milenaaa a ty pracujesz, uczysz sie, czy na L4 jesteś?
asiaczek a to jak wszędzie:/ niby jest tep UP, a i tak nic tam nie ma. No to widze znajoosci transportowe znowu, w jakie regiony tata jeździ?

umi: Uczę się , i w zasadzie mam płatne praktyki ( z umową o prace ) .
Także uczę się i siedzę na L4 ;)) oczywiście musze się pilnować bo nawet ciąza nie jest powodem zeby mieć lżej niz inni zeby zaliczyć . Koniecznie musze mieć 50% obecności na praktyce .

z pracą u nas to jest tak że ma się najczęściej po znajomości... tak jak ja bo inaczej też pewnie było by ciężko...
ja sobie nie wyobrażam M i Graca w moim rodzinnym domu na stale:-D chyba byśmy się pozabijali przez trolli:-D ale ponoć niebawem polecą wiec rodzicom remont zafundujemy i w końcu świety spokuj będą mieli:-p

asiaczek a jak po pl to weekendy pewnie w wiekzości w domu:)? Bo jak za granice to już chyba gorzej było trafic tak żeby na weekend zjechać chyba że bliskie Niemcy, albo południe
Milenaa a no to na pewno nikt cie ulgowo nie potraktuje. Fajnie że masz umowe o prace, a jak juz urodzisz to macieżyński ci się bedzie chyba należał? Wiec zawsze to jakiś grosz

reklama
UMI : Powiem Ci że ciężka sprawa jak z macierzyńskim , a jakoś na to nie liczę . W tym roku ( koniec czerwca ) kończe ostatni rok . także dziecka jeszcze nie będzie . Ale to nie wielka strata te praktyki tak płatne ze za darmo prawie . Ale mój P teraz poszedł do nowej roboty , oby podpisał umowe , bo jak nie to to nie wiem jak bedzie a nie chce byc na garnuszku mamy . Za kilka dni konczy mu sie ten '' okres próbny '' czy jak to sie tam to nazywa i sie okaze .

Ze zapytam , orientuje się ktoś jak jest z porodami nieletnich ?

Do góry