hej baby.
VI, tak puszczam Oskara z ospą na dwor. temperatury on niema wiekszosc pruszczy to juz krostki, na podworku cieplej niz w domu u nas.
BLANECZKA Pauliną sie nie przejmuj. dupe wypnij na nią i tyle. zeby do mnie ktos powiedzial ze zaszlam w ciąze zeby uwage na siebie zwrocić to bym zasugerowala leczenie na oddziale zamknietym.a te czepianie sie o imie. Matko i corko, czy ta dziewczyna ma 13 lat i jest rozchwiana emocjonalnie? czy kazde imie jest zarezerwowane dla jednego ludzia?? Ja mialam podobnie jak mi w drugiej ciązy narzucali ze Szymon nazwac syna powinnam. wIELE OSOB ( WUJKÓW DOBra rada) wrecz kazali mi, bo skoro moj brat nie zyje, to musze. Tak jakby moj dziec mial zastąpic Szymka. Do nikogo nie docieralo ze to moje dziecko, nazwe jak chce, Szymon to był jeden i nie nazwe tak syna, przynajmniej teraz. Tym bardziej dlatego ze ktoś mi tak karze. za wczesnie od smierci jest i juz. Oburzenie na calą familie bylo i teksty ze moj brat zginął bo musiał miejsca w rodzinie dla mego syna ustąpic to juz wogole. Padaly czesto.A ze ja pyskata, jak wiazanką nie sypne to dzien sie nie zakonczy. I epitetami sypalam w strone tych mądrych.
a co do imion.Mi sie podobają Malwinka, Laura, Blanka.
Lilka tez sliczne

takie delikatne
co do faworyzowania, przez babcie. Mialam podobnie. mam kuznke 5 lat straszą, w jednym roku zaszlysmy w ciąze, Ona 3 miesiące po mnie rodzila. Kiedyś porownywanie bylo nas. Tylko niewiem jak bylo mozna porownywac np 10 latke z 15 latką.No ale babcia porownywala.
Potem na nasze dzieci to sie przenioslo.zycie potoczylo sie jak sie potoczylo. i teraz ja jestem wlascicielką domu babci.Ta jej lepsza wnuczka wypiela sie na nią. Ja zresztą tez. nie utrzymuje z nia kontaktów i jest mi bosko. A kuzynka zmądrzala..i przestala sie wywyzszac, jak glosno powiedzialam ze moj mąz nieudacznik, biedny jak szczur, utrzymuje mnie i dzieci, ja pracowac nie musze, a jej cudowny, najlepsza partia w parafii. jest uzalezniony od piwska, ona zapieprza u siebie na gospodarce i u niego i on jej nawet zlotówki nie daje. Utrzymuje ją i jego jej ojciec.

wiecie jaką mialam satysfakcje jak w koncu wygarnelam to

Teraz miedzy nami jest git
PAPITKA helloł

Gratulacje synusia
Wymieniałyscie sie danymi na Fb

ja tez poprosze na priva