reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka Z jednej strony w tej sytuacji kasy nigdy nie jest za mało i praca by się przydała. A z drugiej strony jak zrobisz sobie przerwę to ciężko może być się znowu zabrać do nauki a tak to szybciej zaczniesz szybciej skończysz i będziesz miała do zaoferowania więcej niż skończone liceum. Jeśli będziesz sie czuła na siłach to czemu nie. Ja jeszcze rok liceum i będzie trzeba pogodzić szkołe i maleństwo. I mam zamiar iść od razu na studia. No ale zobaczymy co los przyniesie:tak:.

reklama
Papitka - tylko ja bym się musiała przeprowadzić tam . Kto zostanie z Lilką jak ja będe miała zajęcia ? nie widzę jak na razie rozwiązania tej sytuacji . Na opiekunkę kasy brak, a nie chcę naciągać rodziców, żłobek odpada. Ogólnie chce być z małą przez 1 rok i chyba poświęce jej ten rok . Później zobaczę .

hej baby.

VI, tak puszczam Oskara z ospą na dwor. temperatury on niema wiekszosc pruszczy to juz krostki, na podworku cieplej niz w domu u nas.

BLANECZKA Pauliną sie nie przejmuj. dupe wypnij na nią i tyle. zeby do mnie ktos powiedzial ze zaszlam w ciąze zeby uwage na siebie zwrocić to bym zasugerowala leczenie na oddziale zamknietym.a te czepianie sie o imie. Matko i corko, czy ta dziewczyna ma 13 lat i jest rozchwiana emocjonalnie? czy kazde imie jest zarezerwowane dla jednego ludzia?? Ja mialam podobnie jak mi w drugiej ciązy narzucali ze Szymon nazwac syna powinnam. wIELE OSOB ( WUJKÓW DOBra rada) wrecz kazali mi, bo skoro moj brat nie zyje, to musze. Tak jakby moj dziec mial zastąpic Szymka. Do nikogo nie docieralo ze to moje dziecko, nazwe jak chce, Szymon to był jeden i nie nazwe tak syna, przynajmniej teraz. Tym bardziej dlatego ze ktoś mi tak karze. za wczesnie od smierci jest i juz. Oburzenie na calą familie bylo i teksty ze moj brat zginął bo musiał miejsca w rodzinie dla mego syna ustąpic to juz wogole. Padaly czesto.A ze ja pyskata, jak wiazanką nie sypne to dzien sie nie zakonczy. I epitetami sypalam w strone tych mądrych.
a co do imion.Mi sie podobają Malwinka, Laura, Blanka.

Lilka tez sliczne :) takie delikatne :)

co do faworyzowania, przez babcie. Mialam podobnie. mam kuznke 5 lat straszą, w jednym roku zaszlysmy w ciąze, Ona 3 miesiące po mnie rodzila. Kiedyś porownywanie bylo nas. Tylko niewiem jak bylo mozna porownywac np 10 latke z 15 latką.No ale babcia porownywala.
Potem na nasze dzieci to sie przenioslo.zycie potoczylo sie jak sie potoczylo. i teraz ja jestem wlascicielką domu babci.Ta jej lepsza wnuczka wypiela sie na nią. Ja zresztą tez. nie utrzymuje z nia kontaktów i jest mi bosko. A kuzynka zmądrzala..i przestala sie wywyzszac, jak glosno powiedzialam ze moj mąz nieudacznik, biedny jak szczur, utrzymuje mnie i dzieci, ja pracowac nie musze, a jej cudowny, najlepsza partia w parafii. jest uzalezniony od piwska, ona zapieprza u siebie na gospodarce i u niego i on jej nawet zlotówki nie daje. Utrzymuje ją i jego jej ojciec. :D wiecie jaką mialam satysfakcje jak w koncu wygarnelam to :) Teraz miedzy nami jest git :)

PAPITKA helloł :) Gratulacje synusia :)

Wymieniałyscie sie danymi na Fb :) ja tez poprosze na priva :D

Chyba zostanę rok z małą, później albo studia , albo jakaś szkoła policealna może . Nie wiem sama .
Kierunek studiów wybrałam tak trudny , że nie wiem czy pogodzę to z wychowaniem dziecka.
Weszłam na przykładową stronę szkoły policealnej i mam tryb uczenia roczny i dwuletni ( po dwuletnim tytuł technika) . Myślę, że mogłabym pójść na "technik usług kosmetycznych" albo "florysta" , a w trybie rocznym na instruktora fitness.

Najlepsze jest to, że rodzice mnie nie naciskają . wiadomo, że chcieliby żebym skończyła dobre studia, ale mówią, że na razie dziecko jest moim priorytetem . :)

Tak patrze na moje okna i po prostu muszę je umyć, bo jest masakra.

Na dzień obecny mój brzuch wygląda tak : )
ac1660312e.jpeg
Wybaczcie że takie poucinane , ale twarz ucinałam :p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim babkom i kobitkom ;P :tak:

Blaneczka
śliczny brzusio !!!!!!!!!!! :-D:-)

jeśli ktoś coś chcę jeszcze jakiś namiar na FB czy NK mogę podesłać :rofl2:

Zobacz załącznik 467758 ledwo człowiek otworzył ślepia i już przy kompie :D hah, ten nałóg :szok::zawstydzona/y:;-)
Mojego kochanego G odprawiłam do pracy i mam czas wolny do godziny 15 :p i nie wiem jak go spożytkuje :szok: człowiekowi od braku pracy na mózg się rzuca czego jestem doskonałym przykładem :szok: Ale jestem w szoku! Mój inteligentny G wczoraj rano stwierdził,że zmieni samochód na większy bo jak będziemy mieć dziecko to się nie pomieścimy w naszej corsie :nerd::nerd: no i myślałam,że mnie kłamie albo żartuje albo jeszcze lepiej poczeka jakoś do lata i coś poszukamy a już dziś mnie po pracy zaciąga żeby obejrzeć jakieś auto! no popapraniec :p ja nie wiem jak on to w ciągu 1 dnia załatwił :rofl2: szalony G :szok: ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie czwartkowo !!
Pierwszy raz od dłuższego czasu udało mi sie pospać :laugh2:.
Blaneczka- śliczny masz ten brzuszek. Ja swojego nie pokazuje już bo mi skóry zbrakło. Nie wiem czy uda mi sie pozbyć chociaz w połowie tego wszystkiego :no:.
asaiczek18- Jak sie chce to wszystko można nawet w 1 dzień :tak:

Papitkaa,Wampi szalony G :rofl2: haha, no zobaczymy co tam wynorał, ale się napalił że jest gotów już dziś go kupić :szok: ale nie wiem czy to dobry pomysł :confused2: fakt okazja jest kupić za tanie pieniądze, ale za tydzień mu się kończy umowa próbna- niby gadał z kierownikiem i ma dostać na dłużej ale chyba bym się wstrzymała o ten tydzień,dwa :sorry:

C24350715_1.jpg chociaż nie powiem,że autko ładne jak za te pieniądze- tylko nie wiem czy nie ma jakiegoś haczyka tam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Ale nadrukowane, az oczy bola od narabiania... :dry:
Yyy...
Blaneczka... kuzynke masz siwtna nie ma co :eek: wredna .... wrrrrrrrr.... ja bym wybrała to imie które ci sie podoba i nie zmieniała ;-) a brzuszek masz świetny!:)
asaiczek to ja poprosze o FB.
Papitka witaj miło na naszym watku :tak: :-)

Sorry ale nie pamietam co mialam pisac;P za duzo ;P

Dzis chlodniej, wiec na dwór zaraz lecim, pochasac :-) wczoraj popadało, burza przeszla :tak: aleod razu inne powietrze :tak:
Miki wczoraj bez pampersa chodził, i byly wpadki ale tez sukcesy :-) dzis tak samo, siku na nocnik, i kupe zrobił ;-) oby tka dalej :-)
Miłego dnia!

reklama
Autko ładnie:tak: i dużo do niego zmieścicie. Tylko żeby zakup nie był zbyt pochopny, lepiej się zastanowić i na spokojnie porozmawiać w końcu ma wam posłużyć trochę.

Do góry