reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oszalałyście :szok: już 3 strony :-D na chwilę wyszłam tylko małą do przedszkola odwieść :-p
Zaraz muszę się za sprzątanie i pranie wziąć :dry: :-p

ANETKA - no właśnie tak kwiecień - Maj najbardziej by mi odpowiadał :-p :-)

MALWINA - tak się właśnie zastanawiałam czy się może tam przypadkiem nie znacie ;-) bo mój szwagier też swego czasu w rajdach uczestniczył ;-) tylko on jakimś takim terenowym jeździł :-p

PAPITKA - :no: współczuje :no: masakra brak wody to horror jest jeszcze przez tyle czasu :no:

KASIEK - :-D no K to samo :-p że jest odizolowany od tej epidemii jedyny nie zarażony :-D :-p Też tak czasem mam że skurcz w karku złapie :no: straszne to :-p :-p

ALEKSANDRA - faceci ... :sorry: jeb go przez łeb i powiedz żeby się ogarnął :-p nie a tak serio to radzę na spokojnie się spytać czy ma jakiś problem i chce o tym pogadać bo mój mąż jak ma właśnie jakiś problem to się tak zachowuje :eek: teraz już się nauczyłam że jak zaczyna mieć oznaki idiotyzmu to coś mu leży i nie wie jak mnie zaczepić żeby to z siebie wyrzucić :-p

Co do przedszkola Nina chodzi prywatnie i płacimy 200zł plus wyżywienie 4zł dziennie ;-) bo bez śniadania ze śniadaniem 5.5 chyba jakoś ;-) a że Mycha chodzi w kratkę to jeszcze chyba ani razu nie zapłaciłyśmy więcej jak 260zł ;-)

reklama
Ale drukujecie;P
Mi sie humor zjepał :(
Musze z M pogadac heh... nie bedzie miło napewno, ale cóż.... ktos musi "obuchem" dostac w łeb... :-(

Ola trzymaj sie i moze faktycznie potrzebna wam rozmowa?:*
Milenaaaa miałam juz wczesniej pisac i ciagle zapomniałam co ;P mój jeżdzi do pracy na 8 i wraca kolo 19-20, czasem 18. ;] w poludnie jak Hania w szkole, przyjezdza z nią na obiad ;]

Co do cen przedszkoli my mamy jedno jakies 7km od domu - 250 plus jak sa jakies zajecia dodatkowe i wyżywienie...

Ide połozyc spac Mikołaja...

Anetka heheh mnie to już nie boli bo nie budzi się w nocy i śpi w swoim łóżku to zawsze teraz jestem mega wyspana:p

Femme ta życia nie mają:p:p Oj strasznie boli nie wiem co z tym zrobić;/

Liza co jest??

Byłyśmy na straganiku po marchew Domka zobaczyła truskawki i musiałam jej kupić tak ze 3 garstki w domu wchłonęła je:p

KASIEK - Nina truskawek za to nie lubi :dry: jak byłam w ciąży to ciągle truskawki jadłam i chyba jej się w brzuchu już przejadły :-p :-p ..też marchew sobie dzisiaj kupiłam :-) są takie fajnie młode słodziutki pycha zamiast chipsów w pracy jem :-p :-D

UMI - no tanio tanio ;-) jak tak patrze na wasze ceny to masakra :no:

LIZA - co jest ?

Pranie już ogarnięte lecę z resztą ;-)

dziewczyny wlasnie problem w tym , że znim sie nie da gadac , albo ogląda tv albo ma gdzies co mówie ewentualnie przytakuje bardzo wkurwiająco . I teraz ja sie mam wszystkim martwić . Po wizycie właściciela ja muszę zadzwonić do teściow i pogadać , że juz mieszkanie jest w sprzedazy i co zrobimy .
co do pracy ciagle że jestem nic nie art nie robie nic itd. ze ona z mlodym bedzie a ja zebym szla do roboty to jak znalazlam cos i mam okazje to co on mowi ze nie przyjedzie no szlag mnie trafia .

Femme tak może być że Ty się przejadłaś Ninę truskawkami wiesz może nie matkowe co teraz napisze ale kolega na studiach mi opowiadała że jego mama jak była chyba w 8 miesiącu z jego siostrą wypiła kufel piwa na raz bo tak jej się chciało i nie mogła się opanować raz tak miała i słuchaj jak to opowiadał to jego siostra miała chyba 20 lat i mówi że żadnego alkoholu do tej pory nie tknełą a szczególnie piwa.

Ola no nie jakoś musicie się dogadać w końcu dorośli jesteście

reklama
WAMPI - :szok: ty to masz dopiero stawki :no:

ALEKSANDRA - może wyda Ci się to śmieszne ale ja uważam za bardzo skuteczne : napisz mu list ;-) z ciekawości i tak go przeczyta a nie będzie miał okazji Ci przerwać itp może wtedy do niego coś dojdzie ;-)

Do góry