reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mój nie jest szczypiorkiem ani gruby mam się do czego przytulić.
ma ok 180 nie pamiętam dokładnie. a teraz ile waży wam nie powiem ale bmi ma prawidlowe. chociaz czasem spojrzec to mozna szczypiorkiem nazwac

reklama
Ola no meza to masz szczypiora :) Moj taki zwykły. ok 175 cm i 80 kg wazy. dupsko ma okrągle i widoczne :) a reszta to w normie.A no i miesnie posiada. Ale on ze wsi, to musiał miec miesnie :) wiesniaka przygarnelam :D bo ladny był hahahaha :D

Kasiek, no z Dominisi prawdziwy kibić.Sliczna dziewczynka :)

Filip dziś wytapetowany przyszedł ze szkoly. jakies przedstawienie + malowanie twarzy mieli :)

KASIEK CZYLI TWÓJ TAK JAK MÓJ ALE WIDZE ZE wygląda na grubszego od D.:tak:
Moze dawno sie nie wazył hehe.
Kasiek a Ty ile masz wzrostu?bo albo mega szpile mialas albo on jakos tak stanał na ty zdjeciu w kiecce red;) bo duzej róznicy ni ma hhih chyba ze ty wysoka jestes;)

Sali bo mi na tym zdjęciu musisz dodać +10 cm a mam 170cm i aż sprawdziłam mu w dowodzie ma 185cm a Twój może na chudszego się wydaje bo ma taką pociągłą twarz i ta bródka też mu buzię wydłuża:)

Kasiek ja patrze na rece a nie na buzie;P

Mój ma 187 i 73 sorki .to moze i by sie zgadzało...bródke ma i bedzie mial bo bez niej wyglada jak gówniarz hehe.W ogóle chcialabym zeby mial wiekszy zarost wtedy tez na grubszego by wygladał...taka broda krzaczasta!!;P:-DŻART OCZYWISCIE;p

Sali ooo no to widzisz jednak 5 kg różnicy To masz szczypiora ja tyle co Twój to do porodu ważyłam śmieliśmy się z C że ja tyłam on chudł i prawie się zrównaliśmy ze 2 kg różnicy:p

pomoże mi któraś rozwinąć te skróty wyniku USG. nie znam sie na nich:
fhr 146ud/min,
bpd 53,2mm
hc 208,9mm
ac 165,9mm
fl- 40,7 mm
hum 40,1mm
swc 22,6
efw 492 g

chodzi mi w sensie rozwiniecie skrotow na chlopski rozum. co jest dlugoscia czego. niektore sie domyslam.

Maleństwo
fhr 146ud/min bicie serduszka
bpd 53,2mm szerokość główki od ciemienia do ciemienia
hc 208,9mm obwód główki
ac 165,9mm obwód brzuszka
fl- 40,7 mm długość kości udowej
hum 40,1mm ??
swc 22,6 ??
efw 492 g
przybliożona waga

Ola oj chudzinka:p:p

Ostatnia edycja:
Kasiek ja wazyłam tez 71 do porodu hehe z Kają ;)
Ola ale twój zle nie wygląda jak na taka wage i wzrot...wiadomo moze mój ma kosci ciezsze albo gdzie indziej mu sie kg zbieraja ,teraz to ewidentnie na brzuchu hehe.U mojego tez rodzinne tata siostra i u mnie tez ja zawsze chuda jak patyk,brat do dzisiaj no wiec za kim Tymek ma byc grubszy??

reklama
Martynka się usypia, więc mam chwilę dla siebie nim J. wróci z roboty. Mała mnie dziś rozwaliła na łopatki:-D Pełzała glista po ziemi na ogrodzie, Mała się cieszyła jak wariatka, podchodzi do niej i mówi ''cześć, nazywam Maltynka, a to mama'' - i na mnie pokazała:-D Mamy więc nową kumpelę:-D Potem ciągle Mała podchodziła do miejsca gdzie była glista i patrzała co ten okaz porabia:-)

Sali kiedy wyprawiasz córci urodzinki?

Do góry