reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski. Oglądałam dziś pierwszy raz mecz hehe, stres na maxa, dobrze, że remis a nie porażka:tak: Czekam już na 16ego:-D Ogólnie za meczami nigdy nie przepadałam, ale Polska to Polska:tak: Mała dziś wypadkowa była. Kurcze bidulka moja nic nie uważa. Najgorszy jej wypadek dziś to jak uciekała od dziadka bo się gonili i nie patrzała przed siebie i przez pufę przeleciała spadając buźką na płytki
sorry2.gif
I krew z wargi się polała. Bidula moja mała no. A dziadek miał straszne wyrzuty sumienia, ale nie przewidzisz.

Kurcze serio nie będzie już ulgi za dziecko?? Szkoda.

Renata masz rację, im się ma więcej kasy tym więcej się wydaje, idealnie u nas się sprawdza. A jak się nie ma to nagle potrafi się przyoszczędzić. Myślę, że w każdej rodzinie jest jakaś czarna owca.
Ola eee tam, Ty to rzadko kiedy nas nadrabiasz, bo się obrazimy:-p
Liza Miki buntownik widzę pod względem lekarskim:-p Następnym razem się uda. Moja jak była na bilansie 2latki to chyba dojrzała, pierwszy raz wtedy nie płakała u lekarza:-D Bo tam to wcześniejsze wizyty to były hardcorowe:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej gwiazdeczki :)
Polska do boju oby wygrała z Czechami :>
Liza- ale buntownik :) nie martw sie kiedys da się znbilansować
malenstwo - moim zdaniem jak inne wygurowany cennik ciezko mi napisac ile wydalam w ciazgu roku ale polowy rzaluje rzeczy ze zakupilam
Lenka witaj ponownie:)

Tak szybko odpisałam co zapamietałam

nie wiem czy pisalam bylismy na sczepieniu mlody 9600 niby malo a tlusciuki babelek:>
a i wczoraj wyjelam szczebelki z lozeczka mlodego od razu opanowal wchodzenie i schodzenie

Do Czech razy sztuka;)))
Jeszcze tylko wygrana z Czechami i wychodzimy z grupy...i to by było na tyle hehe;))

Vegas ja czy mam wiecej kasy czy mniej to zyje oszczednie,ja pewnie nawet jakby w totka wygrała to zal byłoby mi wydawac te pieniadze...:)

Renata o psuci krwi w "rodzinie" nic mi nie mów aktualny temat z tym ze oni rodzina nie są juz od 8 lat...:-D

hej,
ależ pogoda cały czas tylko pada i pada a mielismy jechac do babci mojej bo dzis odpust aj.
mamy juz 2 zabki i wychodzi 3, niki juz niby zdrowa ale dalej zakatarzona chyba jakis wirus bo i maz chory. a z nim powoli zaczyna sie ukladac chyba w kacu zrozumial ze ma dziecko i ono jest wazniejsze niz koledzy.

a jak tam dziewczyny urodzily juz bo dawno mnie nie bylo kurcze neta nie mam na gorze a na dole przy tesciowej nie chce mi sie wlazic na net bo bedzie zagladac co robie musze se ruter do laptopa kupic

a zapomniałabym moja mała wcale nie chce raczkowac tylko zaczyna wstawac na nozki i by chodziła z checia to nic ze nie bedzie raczkowac? ja niby tez nie raczkowalam tylko na tylku jezdzilam a ta nic tylko na nogi chce stawac

Ostatnia edycja:
Umi a z 15 km a co??

Maleństwo
z tą petycją myślę tak samo;/

Lenka
fajnie że się odezwałaś:)

Vegas
biedna Martynka;/

Ola zdolny maluch:)

Sali
wczoraj się nie posikałaś?? Meczyk ładny szkoda ze w sobotę nie obejrzę:/

Mirabelka może nie raczkować nie wszystkie dzieci to robią:)

Liza Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!

No dziewczynki mecz pierwsza klasa na pierwszej połowie nie byłam bo Dominika jadła kolację potem jej barbie włączyłam myślałam że zaśnie i teściowa się z nią położyła. Zeszłam na drugą połowę i z dwoma kolegami stałam na schodkach do strefy kibica jak był gol dla Polski no myślałam że rozniosą tą piwnicę tak zaczęli skakać że pomyślałam sobie mój Boże nowy telewizor tak chałupą zatrzęsło że aż teściowa do piwnicy zleciała normalnie drżał w posadach bo w piwnicy w strefie kibica ze 20 osób było:pA potem jaka burza była ciekawe czy wszyscy do domów doszli:p Domka przez te wrzaski zasnąć nie mogła teraz oby do soboty nie wiem jak C sobie radę da bo ja wsiadam do busa o 15.30 i weekend jest dla mnie W KOŃCU!!!

Kasiek z dwie kropelki moze poszły hehehe...No meczy piekny...!

Ja ogladałam z sąsiadkami i z przyjaciólką tzw.babskie kibicowanie hehe...było git..
Po bramce wyszłam na balkon z wuwuzelą zaczełam trąbic krzyczec za chwile patrzymy policja jedzie w nasza strone ...lecimy do okna a oni pod moim blokiem ...zwała na całego...chyba bym ich wysmiala jakby przyszli ze za głosno buhahah

Hej
Ola gratki zębolków:) no ja sie nie martwie, mniej wiecej wiem ile moze wazyc i mierzyc bo sama go waze i mierze co jakis czas ;-) takze wiesz :-)
Sali hehehe dobra jestes ;-)
kasiek no chyba w kazdym domu byly te emocje bo jednak cos ie dzialo i widac bylo ze Polacy idą za ciosem i nie chce przegrac! ;-) w Sobote oby bylo lepiej! :tak:

U nas w nocy padalo, teraz jest, spokój, spacer zaliczylismy, Miki juz spi, ide zaraz obiad naszykowac :tak:

zaczynam wątpić w tą petycje. właściwie tyle ludzi strajkuje i g...o to daje.

jak tam się czujecie??
kiedy u Was zaczęły puchnąć nogi??
mi włąsnie zaczynają i jak bolą a konkretnie łydki ;/

buziaczki miłego dnia

Malenstwo to szybko ci puchna..wspólczuje...mi tylko z Tymkiem puchły na koniec ciazy a to zima była...z Kaja przed porodem minimalnie pamietam...;)

reklama
zaczynam wątpić w tą petycje. właściwie tyle ludzi strajkuje i g...o to daje.

jak tam się czujecie??
kiedy u Was zaczęły puchnąć nogi??
mi włąsnie zaczynają i jak bolą a konkretnie łydki ;/

buziaczki miłego dnia

Mi nogi puchły tydzien przed terminem , a po porodzie jeszce 4dni byly banie.
jak lezysz miej poduszke pod nogami zeby tyzej byly lepsze krazenie jest

Do góry