reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloo...

Wczoraj bylismy na kontroli z raczka Kai...sie nasmialam i wkurzyłam...w poczekalni ,wiadomo kolejnosc z numerkami,ktos sie spoznił i awantura...przyszła taka mamusia po 30 z mezem i dwojka dzieci(wielka baba)i jak zaczeła wszystkich ustawiac i sie drzec to az pielegniarka dwa razy wychodziła uciszac hahaha...my weszlismy trzeci choc ludzi z 10 za nami hehe..

Lekarz na dzien dobry z mordą jak ten bandaz wyglada ze w takim stanie...ja na to ze to jest 3 letnie zywiołowe dziecko ze ręka jej nie boli wiec wszystko nia robi nie upilnuje non stop zeby uwage zwracac,poza tym w nocy wiadomo ze sie poluzuje,poza tym ma go 10 dni juz wiec ma prawo...więc zlecił zrobic zdjecie(Kaja dzielnie stała sama tak jak Pani kazała) wrócilismy i mowi ze ledwo zaskoczyła kosc wiec do poprawy gipsy(na ten sam załozyli pasek nowego i uwaga....jeszcze 18 dni ma nosic:-(

U Was upały a u nas od waczoraj 15 stopni a dzisiaj pada od godziny non stop...niby weekend cieply...okaze sie ;/

W ogóle u nas przykre zdarzenie wczoraj tego irlandczyka wyłowili z Brdy;((
ehh a jeszcze w poniedzialek czytałysmy plakaty na miesie z Goska ,ze go poszukuja...i pelno kibiców z Irlandii po miescie chodziło;((strasznie to smutne

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Dr. potwierdził dziewczynkę :-D
Położenia podłużne pośladkowe .
Łożysko 1 stopien dojrzałości .
BPD - 7,4 cm
Obwód główki- 24 cm
Obwód brzuszka - 28 cm
Długość kości udowej - 5,4 cm
Waga ok . 1270

Wszystko jest ok . Zezłościł mnie , nie dając mi zdjęcia ; // A mała tak ładnie sie pokazała .
mloda_mamusia1 Witaj . Napisz coś więcej o was . :-)
kasiek88kasiek Uwież ze u mnie Dopiero dziś popadało troszke , ale az lepiej się zrobiło .
dorotar110 Poszalałaś . Ja też poszła bym na jakieś zakupy , ale z moim brzuszkiem ciężko szaleć po sklepach . :angry:
malenstwo20 Mi mój P każe gorzką herbate pić na zgage .. Mi nie pomaga to w 100% ale zawsze jakoś ją łagodzi . :happy2:

HEJ
Milena
super wiesci :-) no dziewczynka łądnie rosnie ;-) moj Miki w 30tc mial 1500g ;-) ale chlopy sa wieksi zazwyczaj ;P no i moj sie urodzil z ponac 4kg ;;P heh
Sali wspolczuje tego gipsu i ze tyle jeszcze musi w nim chodzic... :no: :* moze porozmawiaj z nią by jednak tą rączkę oszczedzała?

U nas w nocy o 2 byla "dyskoteka" gdzies daleko byla burza i jak sie błyskało :szok: Miki do tego o2 obudzil sie z gorączką :eek: niewiem od czego... kolo 38,5 mial... tetaz tak myśle ze chyba tez go bierze, zaraz zmierze temperature i jak co to mu czopka zapodam :-(
Daniel kazał odkręcic kółka boczne przy rowerku i jak zaczol śmigac :-D hahaha, czasem mu nie wychodzi, ale zaczynac jazde umie, Nie potrafi poprowadzic dluzej rowerku ale sie nauczy ;-) z Hania mialam odwrotnie :-D
Rano zawiozłam z chlopakami Hanie do szkoly bo nie mialam z kim ich zostawić, tata dalmi auto i pojechalam, Daniel zerówką zachwycony pani Hani go oprowadzila po klasach ;-) i juz sie doczekac nie moze chlopak września :-D hehehe Kazdy sie zachwycał odmiennoscią moich dzieci: Miki loczek jasny blond, Daniel ciemne włosy i takie sztywne, a Hania ciemny blond poddatne :-D hahaha
Milego dnia!

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
dorotar
my chyba się znamy z wątku podwójnych mam :-) kojarzy mi się ta różnica wieku, u nas też 2 latka i 9mscy
aleksandra87 ja ogólnie jestem z rędzin, ale często pomieszkuję u teściowej w 3 alei, a Ty z której ?
Fajnie tak poznać mamy z jednego miasta, bo wsród moich koleżanek jestem jedyną mamą...

Jeżeli o zgagę chodzi ja biorę manti w tabl, gumę do żucia owocową dla dzieci, lub pestki dyni albo rodzynki ssam, no i oczywiście zimne mleko heheh

Ostatnia edycja:
Witam

U nas tez wczoraj juz zimno sie zrobiło, a dzisiaj do tego bardzo zachmurzone jest niebo.

Milena to super ze wszystko ok, i ze zdowa dzidzia

Sali to biedna Kaja , a ja wczoraj czytałąm artykuł o tym zaginietym Irlandzyku...smutne , a wiadomo co się stało???

Vegas
super ze martynka tak ładnie maluje, Zuzia woli układać puzzle

Malwina sam wpadł do wody pijan y był odciął sie od kumpli i tragedia...dale dla mnie to juz przesada ze flagi irlandzkie do polowy spuszczaja na ratuszu...rozumiem jakby go ktos zabił,i rozumiem minute ciszy przed meczem bo był zagorzałym kibicem,ale nie długo załobe w miescie ogłoszą...co jakis czas ktos tonie w rzece i nie robi sie z tego sensacji bo to pijany polak a nie pijany irlandczyk...smutne to nie powiem wspóczuje rodzinie i kolegom którzy go zostawili bo beda zyli do konca z wyrzutami sumienia;(

Ilu Polaków ginie za granicami kraju i nie słyszałam zeby im hołd ktos oddawał!

Ostatnia edycja:
Malenstwo dla mnie na zgage jedynie manti pomagało.

Mloda mamusia1 witaj :)

Milena gratuluje coreczki :)i zazdroszcze ;)

Aleksandra. no tak szybko to my sie tam nie wprowadzimy. tzn wszystko zalezy od tego kiedy wode podciągnie Ł i szambo wykopie. no i nawet tak na odwal sie wyszykuje jeden pokoj i kuchnie. napewno do konca pazdziernika musimy zmienic mieszkanie. no ja to bym chciala juz we wrzesniu tam mieszkac.
matko jaka dobijająca pogoda. moglo by sloneczko wyjsc.
Obiad ugotowalam z tych nudów. bigosik :):D teraz walcze ze sobą zeby na ten garnek sie nie rzucic.

z gardlem nie wyrabiam. Tak kaszle ze rwie mnie na wymioty. a pluca to mi o kregoslup sie odbijają. i jak na zlosc mojej lekarki dziś niema. a do innego weterynarza nie pojde, bo od początku mi sie niechce tlumaczyc czemu mam nawracające problemy z drogami oddecgowymi.

zaraz musze po chlopców isc. jeeeeeeeeeeeeeeezu jakiego lenia mam dziś.

reklama
Liza zdrówka dla Mikiego bo masz śliczne dziec:)

Sali no kiepsko z tym kibicem;/

Milena gratuluję córeczki macie imię wybrane??

Na zgagę to tylko mleko z lodówki:p

Do góry