Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Snoopy ja to dziś mam ochote zastrzelic Ł. tak mnie juz wkurwił ze jesc mi sie odechcialo, a butwinki sobie nagotowalam. zastrzeglam ofkors ze kutafon ma sie do zupy nie dotykac. Skoro jestem taka be i do dupy to wara od tego co gotuje. niech go mamusie, tesciowa czy nawet obcy karmi. i co? i teraz buc udaje ze nic sie nie stalo.
a mnie nosi, bo tyle "milych " słow dziś uslyszalam ze szok. ja przez tydzien go tak nie nabluzgam co on mnie dziś.
Mamusia 1 idz do lekarza. mowie ci to ja, ta co zawsze na ostatnią chwile wszystkie sprawy zdrowotne odkladam. z zapaleniem pluc potrafie dobrych kilka dni chodzic zanim do medyka dotre a mam cale 500 m.
no ta pogoda mnie dziś dobija. kawe wypilam.. i co? i mi sie tylko po niej odbija. spac dalej sie chce.
F spi. temp. mial w szkole. ponad 38. dostal tablete, posiedzial u mojej mamy troche i go odebralam jak wrocilam z B-stoku z Oskarem. Niech te lato bedzie bo jak mi sie drugi dziewc pochoruje to ja zbankrutuje. a wyplata dopiero 8-go.

a no chyba że tak u mnie dziewczyny spały podobnie, w ogóle długo jadły w nocy
Amelia zaczęła dopiero od ok 24tyg..
, żeby nie było że tylko jedną upominam. Szybko ci kg lecą zazdroszczę

toż to rzut berete ode mnie. Kiedy się spotkamy?
I skąd taka zmiana?
, na prawdę świetnie ci w takiej fryzurze
Ci lekarze... jeden mówi tak inny inaczej i weź tu człowieku bądź mądry

Kojarzy mi sie ze zbutwiałym jajem hahaha...Botwinka juz lepiej brzmi hihi