MILI witaj.
SNOOPY, RENATA co do włosów i czy by mi miała facet zabraniać farbować na jakiś kolor czy coś?? W życiu, to moje włosy i ja nimi ,żądze, jak mnie kocha to nich mnie kocha tak samo w rudych jak i czarnych,
KASIEK u nas już dziś ciepła a niby jutro ma być jeszcze bardziej gorąco, ciekawe jak długo.
Właśnie piękna pogoda, ja w pracy, rano troszkę roboty było, teraz siedzę, czas na bb, może potem coś się ruszy-oby. Dziś Melcia ostatni dzień przedszkolu, jutro przed pracą jeszcze do przedszkola muszę podjechać zabrać wszystkie rzeczy nasze do domku.
VEGAS ile masz urlopu???? Wyjeżdzacie gdzieś???
MILENA współczuję tego brzucha na same upały, kiedy masz termin?? Dziewczyna u której pracuję też w ciąży, brzuch już spory w październiku ma rodzić, nogi jej puchną.
OLA ja tam w pierwszą ciążę w czerwcu zaszłam więc upałów nie odczułam, ale w zeszłym roku w lipcu i sierpniu byłam w 4-5 miesiącu ciąży więc już odczułam, upały ciężka sprawa.
LIZA dopiero za miesiąc będziecie mieć swoje warzywka??? U nas już marchewka, buraczki jest, zaraz fasolkę będziemy rwać-pychota z bułeczką.
MAGDA współczuję takiego przetłuszczania włosów, ja jakbym miała myć głowe codziennie to chyba z siebie bym wyszła.
KASIEK ja sobie ostatnio nie sukienkę ale spódnicę taką długaśną kupiłam, fakt że właśnie po ziemi mi się szargała ale mamusia krawcowa zdziałała cuda i jest miodzio.
Fajne sandałki.
A ja choruję na to pareo z Biedronki, bo można z niego sukienkę zrobić, jak w sobotę jeszcze będzie to sobie kupię, w sumie u mnie w mieście 5 Biedronek to gdzieś znajdę napewno.
Dziewczyny jeśli mowa o przelewach z US to US ma 3 miesiące od daty złożenia rozliczenia na wypłacenie pieniążków.
Ja składałam na początku kwietnia przed świętami wielkanocnymi i chyba 13 czerwca dostałam zwrot na konto.
PAPITKA ale Kubuś jest śliczny.