• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas oj bardzo:) Ty też bo zaraz urlop masz:)

Renata
zdrówka:)

Liza
heheh pupa:)

Milena
super wiesz skleroza nie boli:P

Młoda mamusia
biedna... My ostatnio też byliśmy u ortopedy niby koślawe kolanka;/

Magda
BOSKO!!! A Ty kiedy?? A Łucja nie ma imienin w dniu moich urodzin?? Chciałam Łucja na bierzmowaniu wziąć

Oj dziewczyny jak mi dobrze.............................. .
Dominika od rana lata już była na malinach mojej siostrze nie daje spokoju:P A ja sobie siedzę i odpoczywam poleciałam z mamą do biedronki i kupiłam Dominice sandałki o takie super są Na 10 stronie z serduszkami Gazetka promocyjna Biedronka od 25-06-2012 do 04-07-2012 • Okazjum.pl
Potem przez targ się przelaciałyśmy i znalazłam sukienkę co rok temu na nie chorowałam taką długą do ziemi tylko nie mogłam znaleźć szargającej się a tu jest:D W niedziele jest większy to znowu zobaczę i chyba kupię:)
Koleżanka dzwoniła że zrzutka była bo synek innej 24 czerwca skończył roczek a u nas w paczce dziewczyn jest tak że jak jakieś maleństwo się rodzi to dostaje prezent taki wypasiony a potem na roczek no i po południu idziemy do Filipka Domiśka będzie miała się z kim bawić bo ta koleżanka co dzwoniła ma równiutko rok starszą córkę Wiki:)

Hej
W ogóle nie mam czasu nawet żeby usiąść na chwile i was poczytać. Dawno mnie tu nie było. Kuba rośnie robi się ciężki i zaczyna łobuzować i pokazywać swoje humorki :-D.

A to Kubuś aktualnie;D
Zdjęcie0405.jpgZdjęcie0406.jpg

kasiek88kasiek No tyle dobrze że nie boli hehe ;-) . No świtne te sandałki . Ostatnio w biedronce co jakiś czas idzie coś ciekawego znajść , no i taniej niż w innych sklepach . :-) Udanego popołudnia życze

magdaa_ Oj no tak to już jest ; )) Koniec miesiąca czas się ciągnie bo większość na 10ty czeka :crazy: Ja zresztą też i musze iść na ostatnie zakupy dla małej ..

Papitkaa Śliczniutki Kubuś .; )))

O imieniny Łucji chodzi ?? Bo się zgubiłam ;P
Łucja imieniny obchodzi:
4 marca,
25 marca,
25 czerwca,
6 lipca,
9 lipca,
16 września,
13 grudnia.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja już nie wiem na każdej stronie jest inaczej. Więc Łucja urodziła się 10 marca pierwsze imieniny po jej urodzinach wypadają w takim razie 25 marca więc ma 25 marca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry