• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Estera witaj :-)

Kurcze porażka... jest za gorąco! u nas na gorze na poddaszu to tak jak na dworze praktycznie kolo 27-28 stopni!!! i wiatraki chodzą dwa... :no:

reklama
Dzień dobry ;-)
Ja dzisiaj do 22 w pracy :-( sobie finału nie obejrzę ... eh :dry: no nic trza to trza :-p

PAPITKA - jeszcze niedawno nie mogłaś się doczekać kiedy urodzisz :-D ja nie mogę czas ucieka między palcami :no:

LIZA - no co ty blanka trolem była ? kiedy ja to przeoczyłam :dry: :sorry: :-p

MŁODA_MAMUSIA - :no: co za nieodpowiedzialny człowiek ... i on tak nagle czy co ? planowaliście drugie dziecko ? w ogóle po sobie nie dałaś poznać że masz tak nieciekawą sytuację ... gratuluje podejścia i wytrwałości :-)

ESTERA - witamy ;-)

A u nas duchota burza za burzą wczoraj w dzień 4 burze dzisiaj nad ranem znowu co się dzieje :no:

Witam się i ja . Gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco . Wytrzymać sie nie da normalnie , wiatrak chodzi a i tak ledwo siedze ; // U mnie jak mówiłam remont trwa , dziś niedziela także przerwa i całe szczęście bo bałagan strasznyyyyy ; ///
Estera
Witaj ; )
RenataT standardowo głosik oddany . ;d
Miłej słonecznej niedzieli życzę :-)​

PAPITKAA - ja nie wiem jakoś mnie to ominęło może ktoś nam wytłumaczy jak to się potoczyło bo też ciekawa jestem :-p

ANETKA - a jak to się wydało ? boże co te dziewczyny mają w głowach :no:

Młoda to nie ciekawą masz sytuację? Ale jak zachodziłaś w tą ciążę to też tak nieciekawie było??

Liza
zdrówka dla Hani:)

Estera witaj:)

Femme bo Ty wtedy do Chorwacji pojechałaś to nic nie wiesz:P

Ale cieeeeeeeeplutko:) Dzisiaj nad wodę nie pojechałyśmy bo strasznie dużo ludzi więc lipa ale jutro pewnie pojedziemy:) Domka się chlapała w pontonie ojca na podwórku ale musiałam już ją wyciągnąć bo całkiem tego strupa rozmoczyła:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry