• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena dzięki ;-) no ale wiecej sie chyba nie ufarbuje na czarny...niewiem... na cimny brąz napewno ale nie czarny :-p
Anula GRATKI dla młodego :-D kurcze chlopak chce przechodzic juz roczek ;-)

U nas w cieniu 29 stopni.... przyszlismy do domu bo poszlismy na krótki spacer i sie spocilam jak ...:no:

reklama
Mlody straszny maruda się zrobił , ciągle by spał i spał bidulek .
U nas tez upal mlody w samym pampsioku jest mi sie nic nie chce robić ;/
Rachunek zapłacony i zero oszczędności nosz kurde ale co poradzić .
Brzuch boli ide poleżeć i poczytam was troche .
Milego dnia

ANULA Gratki dla małego ; )
LIZA to juz od ciebie zależy , w czym sie lepiej czujesz ; ) :rofl2: Ja z blondu na czarny oo nieee , nie wyobrażam sobie samej siebie ;) Po za tym jakoś polubiłam ten moj blond :-p
DOROTAR Wydaje mi sie to ciezkie , w necie tez jakos nie mogłam tego znaleźć , albo po prostu szukać nie umiem :-p A wiec : Uczęszczałam do szkoły ( w tym roku 29.czerwca ukończyłam tam ostatnią klase ) a więc jestem juz absolwentem . Miałam Praktykę z wynagrodzeniem , i podpisaną umowę na czas nieokreślony . Umowa kończy się automatycznie z dniem końca roku szkolnego ( 29 czerwca ) , czy donosząc Zwolnienia do ZUS należy mi się Zasiłek jako ze jestem w ciazy ?? ( dodam ze dopiero w tym roku w grudniu skoncze 18rok zycia . )

Masakra przed!!!!!!!
201207052763.jpg201207052764.jpg201207052765.jpg

To co fryzjerka uratowała....

Ale na pocieszenie kupiłam sobie mega piękną długaśną czerwoną spódnicę:)
Dominice fryzura bardzo się podoba mówi że teraz jest ładna....

201207052766.jpg201207052771.jpg201207052773.jpg201207052768.jpg

Ostatnia edycja:
Kasiek nie wiem czemu cały czas myslalam ze ona nosi taka fryzurke...az dreszczy dostałam jak zobaczyłam jaki numer wycieła :szok: ja na zawał bym zeszła....ale Domka jest słodka w kazdej fryzurce,pociesz sie ze teraz beda dwa razy grubsze jak odrosna;))

reklama
Sali uwierz mi popłakałam się.... Ja nie wiem ona w życiu nie miała takiego pomysłu a nożyczki leżą na wierzchu bo zakład fryzjerski w domu i zawsze wołała babcię żeby obcięła a sama nigdy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry