• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar ty to czyli jestes typowa Polska;))

Ja tam nie narzekam na cieplo,wole upal niz deszcz...raz dwa lato minie i tyle z upałow.

Ja odpoczywam na dzialeczce dosłownie,bo dzisiaj sie narobiłam jak nigdy jutro znowu cos sobie wymysle zeby zapierniczac i gubic kg bo pierwszy raz sie z nimi zle czuje;/

reklama
Dorotar ty to czyli jestes typowa Polka;))

Ja tam nie narzekam na cieplo,wole upal niz deszcz...raz dwa lato minie i tyle z upałow.

Ja odpoczywam na dzialeczce dosłownie,bo dzisiaj sie narobiłam jak nigdy jutro znowu cos sobie wymysle zeby zapierniczac i gubic kg bo pierwszy raz sie z nimi zle czuje;/

Ostatnia edycja:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! wyrzuca mnei z neta i skasowala mi takiego pieknego posta!!!! noz wkurza mnie ten blueconnect!!!!!!!!!!!!!!!!

Liza pieknie ci w czarnym przyzwyczaisz sie :D

Dorota ja tez czasami lubie sobie ponarzekac. taka natura nas kobiet :D LAtem za gorąco, jesienią deszcze padają, zima, a to mroz, a to sniegu po pach, potem to sie topi i bloto, breja, Wiosną za malo slonca, chce sie lata , upałow, no i znowu jest lato a nam za gorąco, za duszno :D hehe..

Papitka ja tez nosilam pas. czasami "majty z golfem " siegały prawie pod biust, ale tak sciskały mi to to wiszące i takie rozciągniete ze jak laska wyglądalam :D a najlepsza byla halka z takiego materialu jalk te pasy, lu taka bielizna modelująca. od kolana pod biut. bo pas to mi sie rolował czesto. to sie zachyli z dołu, to od góry i wez go poprawiaj. Halka to mnie tak sciskala, ze na początku to ja problem z oddychaniem mialam. ale po dwoch dniach sie przyzwyczailam. z bielizną podobnie. a jakie moje zdziwienie bylo jak po nalozeniu tego cuda na cialo ja wchodzilam w spodnie o rozmiar mniejsze :)

No tylko ze latem to myslalam ze zwariuje z gorąca. pocilam sie jak szczur w blaszanym sklepie.

Ostatnia edycja:
Hej hej. Laseczki jak macie mnie na fb to dałam dziś zdjęcia w nowej fryzurce:tak: Bo na wątek główny dzięki Blaneczce wolę nie dawać fotek, już i tak mam w sygnaturze zdjęcie córy:sorry2: Poza tym na fb daję na bieżąco wszystkie fotki;-) U nas ukropik dzisiaj był, ale nie było słonka, po prostu mega ciepło, i się nie mogłam poopalać:-p Zjechała do nas bratowa z bratankiem i bratanicą i mamy przedszkole w domu:-p

Renata '' pocilam sie jak szczur w blaszanym sklepie.'' haha:-D
Sali cudny domek:tak: O to teraz pewnie remont raz dwa będzie zrobiony:-p
Dorotar zawsze to czegoś nowego dowiedziałaś się o swojej osobie:-D
Liza super w czerni:tak:

Hej kochane babolki no i mój pobyt u teściów dobiegl końca
smile.png

W niedzielę dostał goraczkę ok.39 no i czekałam do wtorku , pojechałam rano do lekarki i stwierdziła trzy dniówkę , gorączka dzisija odpuściła i dostał wysypke lekka .
I wczoraj wieczorem ok .23 młody już chrapał smacznie a tu ryk nie doopanowania , rzucał sie , zwijał , miał odruchy wymiotne krztusil się no co ja przezylam straszne a , że byłam u teściów tam lekarza nie ma to tel. po pogotowie przyjechalo po 30min. co maly sie wybudzil i troszke uspokoil ale nadal marudny nie dal sie zbadac brzuszek mial twardy ( a najlepsze ze jadl tylko mleko i chleb z maslem przez temp. ) decyzja pana jedziemy do szpitala na obserwacje . To szybko spakowalam sie ubralam i pojechalismy przespal w karetce te ok.40 min. po godzinie nas wpuscili ze dziecko zdrowe prócz 3-dniowki i tyle. więc do domku powrót . Jestem nie wyspana więc postanowiłam wrócic do domu troche odpocząć nabrać sily z mlodym .
Za duzo wszystkiego .
Jutro was poczytam .

Hej

Dzieki dziewczyny, moze i sie przyzwyczaję... ?:dry: :-D
dorotar ale jak ci sie net rozłącza, jak powracasz na stronę to po nacisnieciu na jaks tam guzik tekst powinien powrócić... :dry:
Ola ojej;/ to sie porobiło.... u mnie Hania miala trzydniówkę gorączka spora a potem krostki :tak:

Nic mi sie dziś nie chce... :dry: help... :-D

hej baby. w nocy znowu burza byla. Oskar na szczescie spal jak zabity i nie domagał sie wyjscia na impreze w parku :) raz sie przebudził, przyszedł do nas do łózka bo stwierdzil ze z nim bedzie mi wygodniej spac. no i w efekcie ja musialam emigrowac do ich pokoju. kolejny upalny bdzien sie szykuje. juz jest duszno a jeszcze 8 niema. najchetniej gola bym siedziala. ale przy dzieciach to nie wypada.. szczegolnie takich rozumiejących ;)nadal prosimy o glosiki :D Dzieci Poznań

Kolejny parny dzień . Okropna ta pogoda ; //
U mnie remont dobiegł końca , posprzatane , w końcu spokój . :rofl2:
Strasznie mnie plecy zaczynaja boleć , juz coraz cięzej ze mna teraz . Chodźź jak sobie myśle , zadnych wymiotów , zgagi itd ta moja ciąża to spokojna , gdyby nie to ze brzuch staje się wielki i ciężko sie robi , mogła bym być w ciązy non stop hehehehe .:-) W ogóle moja mama za tydz w niedziele jedzie do Władysławowa , miałam jechać z nia ale rezygnuje z takiej długiej drogi zeby tam dojechac, tym bardziej ze jest tak goraco ze nie miala bym sily nawet pozwiedzac tam niczego . . ;P I zostawiaja mi młodszą siostre pod opieką .; // pff ( nie wiem jak to bedzie hehe )
Czy może któras z was kojarzy coś z zasiłkami chorobowymi ??

OLA
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę . Mojej siostry syn tez Chory , kaszle ze aż go dusi . Poleciała dziś do lekarza bo z tymki lekarzami to porażka , wczoraj była i jej nie przyjeli z dzieckiem .
LIZA Ja jeszcze nie pisałam chyba , świetnie w czarnych włosach wyglądasz , a przyzwyczaisz sie na stówee ; PP Nie tylko tobie w taka pogode sie nic nie chce .
RENATAT Głosik oddany , widzę że ktoś twoje szkraby goni ; )) No nago to nie bardzo hehe , chodź sądze ze i to by duzo nie pomogło . Nic tylko prysznic .; dd

reklama
Hej;)
Wpadlam na chwilke, nie mam czasu na neta bo wczoraj wyjchalismy do tesciow, wrocimy za jakies 3 tyg. Maly w sobote ma ur wiec zrobimy tam. A i musze sie pochwalic od mies maly chodzil ale po trochu a od wczoraj zasuwa na calego:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry