Witam.
przypominam o głosowaniu dla tych którzy ominęli jakoś.
https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/moderator-59678/
ja dzisiaj zaspałam znwi i dziciaki w domu siedzą do przedszkola nie isdą , wczoraj S zawiózł ale też juz późno było.
a jutro mam dyżur w przedszkolu, S do pracy więc dzisiaj odpoczywam ile moge i nabieram sił. jutro robimy ognisko dla dzieciaków w przedszkolu więc będzie radocha.
Sali ja na komaryt używałam takiego środka "Fruu" od 12 miesiaca, a teraz mam taki aerozol ochronny od dr Alex Sadlek. no wykrzykników nie ma ale samo pisaie dużymi literami uznaję za krzyk.

.
Kamaa no własnie o to chodzi ze wczęsniej nie miałam takiego problemu. ech za tydzień mam zaplanowany pobyt w szpitalu to ta noga odpocznie trochę.
eve najlepiej pójśc do specjalisty, w necie nie mozna patrzeć bo nawet na kaszel może wyjść że ktos ma raka.

. tak więc nie martw się na zapas tylko pędź na wizytę jakąś.
Milenaa to skurcze przepowiadające napewno. to już końcówka więc normalne jest. one nie oznaczają ze juz rodzić będziesz, ja na trzy tygodnie przed porodem jeszcze miałam ale kilka rayz dziennie tylko. wiec jeśli twoje bóle nei powtarzają się cyklicznie i cześto to nie masz co panikować.
Femme ładna ta rybka. a co ty tak z doskoku tylko?
|
renatat hehe to twój tak jak mój, też jak sie nei powie to nawetg palcem nei tknie, ale jak ja sobie siedzę to dopiero czasme zwsróci uwagę że coś niesprzatnięte.
Papitka ja ci nie pomogę. tak szybko nie wproiwadzałam mleka dla dzieci. a czemu w ogle zrezygnowałas z piersi?