U mnie totalne przemęczenie, jeszcze na dodatek w czwartek przed wyjazdem do Wawy obudziłam się ze strasznym bólem gardzła, jeszcze trochę mnie tam zmoczyło więc w piątek i sobotę ledwo siły a na dodatek dużo klientów w pracy, dałam radę. Wczoraj przed spaniem wypiłam sobie kubek ciepłego piwka z miodem i sokiem malinowym i trochę mi pomogło.
Wczoraj po pracy czas z dziećmi spędziłam, a dziś i czas dla dzieci i nadrabianie zaległośći obowiązków domowych, na szczęście teraz już czas tylko na odpoczynek.
Kacperek od piątku zaczął się puszczać, tzn. próbuje stać bez trzymanki cwaniaczek mały. Mało śpi w dzień ostatnio w nocy też coś nie bardzo.
Amelka ma okres obrażana strasznego, ach ta moja dziewuszka.
EVE ja wszystko rozumię ale właśnie skoro drżysz o dziecko w brzuszko to właśnie nawet myśląc o tym i o swojej alergii, będąc właśnie w takiej sytuacji nie kupiłabym tych ptaków, ale Twój wybór.
Co do filarginu u nas w Polsce podają w ciąży.
A o co Ci chodzi, mówiąc z tym, że dziecko ma być głupie, to tak na prawdę nie wiem o co Ci chodzi.
SNOOPY Ty to wokół siebie masz samych wariatów widze: brat, bratowa przyjaciółka...
MAGDA zdrówka.
MALEŃSTWO GRATULACJE, śliczny synek widziałam na fb.
AGNESS KUJ-POM witaj.
GOSDA to do roboty się brać za drugą dzidzię.
RENATA tam gdzie robią te testy mówią, że to niby nie boli ale ja w to wątpię, raz wiem jak Mela zareagowała na to a dwa teraz w czwartek był równocześnie z nami chłopiec może z 12 letni i jak mu pielęgniarka nakłuwała to aż cały "chodził" i widać było, że go boli i aż z bólu drugą ręką trząsł i zaciskał.
INKA gratulacje, niestety z upławami nie pomogę.
MILENA super, że wracacie do cyca, wytrwałości w karmieniu piersią.