Tak podczytywalam sobie was dzisiaj i jestem w mega szoku ale pozytywnie
Milena po twoich wypowiedziach myslalam ze jestes starsza a tu 17 lat :-) ale podziwiam takie mlode mamusie
Inka mysle ze jakbys porozmawiala z polozna i lekarzem to chyba normlanie ci wpisza ze bylas pierwszy raz na tej wizycie

przeciez dla nich to bez roznicy
A co do powiedzenia rodzicom to chyba wszystkie sie balysmy

ale co tam co sie stalo to sie nie odstanie beda mieli co robic :-)
Inka moj tez powiedzial ze przy porodzie go nie bedzie ale to zawsze moze sie zmienic po prostu faceci musza dorosnac do pewnych decyzji

a jak bedziecie razem chodzic np do szkoly rodzenia to moze wtedy sobie przemysli
ale ja to chyba wolalabym zeby moja siostra ze mna byla przy porodzie bo w niej mam takie mega wsparcie

Dzisiaj bylam na zebraniu klasowym i od 6 pazdziernika zaczynam

41 osob w klasie

i tak myslalam bo w tej grupie tez sa kursy cos z gronictwem zwiazanym i zeby moj P sie zapisal bo nie bedzie mu przeszkadzalo 2 razy w miesiacu chodzic do tej szkoly a w tyg normlanie do swojej ... bo wtedy od wrzesnia ojciec bedzie normlanie mogl mu prace w kopalni zalatwic
A co z madzia sie dzieje cos sie nie udziela
nor,mlanie ja juz nie wiem co mam ze soba w nocy robic o 21 juz usypiam za 30 min sie budze i tak co chwile a jak pojde siusiu to koniec nie ma spania i sie tak mecze w nocy przewracam sie z boku na bok eeh