DOKŁADNIE , dobrze to ujęłaś ;Pboli wiadomo ale nagroda jest tego warta:-)
Dzień dobry paniom

, Nocka taka w miarę , troszkę pospałam :-) Mała jeszcze teraz sie uśpiła , choć pewnie nie na długo , więc idę zjeść i pod prysznic Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DOKŁADNIE , dobrze to ujęłaś ;Pboli wiadomo ale nagroda jest tego warta:-)

, Nocka taka w miarę , troszkę pospałam :-) Mała jeszcze teraz sie uśpiła , choć pewnie nie na długo , więc idę zjeść i pod prysznic

ale co tam co sie stalo to sie nie odstanie beda mieli co robic :-)
Dzisiaj bylam na zebraniu klasowym i od 6 pazdziernika zaczynam
i tak myslalam bo w tej grupie tez sa kursy cos z gronictwem zwiazanym i zeby moj P sie zapisal bo nie bedzie mu przeszkadzalo 2 razy w miesiacu chodzic do tej szkoly a w tyg normlanie do swojej ... bo wtedy od wrzesnia ojciec bedzie normlanie mogl mu prace w kopalni zalatwic
Teraz padła , jak wstanie po 30 min dam jej MM bo cyce mi nie wyrabiają z produkcją 

Natalka ma katar
i to spory - taką wode . A akurat dziś była położna ( juz 6 raz - i za tydzien ma przyjsc jeszcze) jak będzie bardzo kasłać mam iść do lekarza ( norma ) .. staram się jak mogę żeby jej to wyciągać , zeby jej niżej nie poleciało . Zmęczona jestem a dobry humor mam .