Olcia jak bedziesz umawiac sie do psychiatry to wez od razu mnie umow

bo ja mam to samo haha

Ostatnio po stosunku mialam plamke krwi ze sluzem, a pozniej tak troche na brazowo przez jeden dzionek plamilam.. o matko caly internet wszystkie fora byly moje

Moj T powiedzial ze lapka mi zabierze bo ja jestem nienormalna. A ost to nawinely mi sie tematy obumarlych ciaz, poronien i siedzial i sie dolowalam i prawie plakalam, oczywiscie probujac wyszukac u sibie jakis chociazby najmniejszych szczegolow ze mam tak samo jak pisza na forach.. ja pitole.. i w nocy tez nie moglam spac, a brzuch z nerwow to tak mnie bolal ze matkoo...;/ ale teraz sie uspokoilam bo powiedzialam sobie ze co ma byc to bedzie i dzidzia napewno miewa sie dobrze;-)
Co to takich kluc to czasem mi sie zdarzaja, skurcze hmm... nie wiem czy to sa skurcze ale takie cos jest, ale one jakby nie bola.. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. nie tak jak podczas okresu. Jedynie mam tak ze jak sie narobie, albo nachodze duzo to pozniej plecy i dol brzucha tak mi daja popalic ze ojjj..
Wczoraj tak mialam, bo sprzatalam szafy na gorze, duze porzadki, pozniej lazienka bo byla moja kolej i na blysk plytki wszystko i na kolanach.. To pozniej tak mnie bolalo ze T powiedzial ze przy naszej kolejce on mi pomaga;-) Aa wieczorem to dostalam takich zawrotow glowy ze nie wiedzialam co sie dzieje, nawet jak oczy mialam zamkniete to wirowalo, polozylam sie na lewym boku i jakos zasnelam a jak wstawalam na siku to juz nie mialam(czytalam ze wlasnie przy zawrotach glowy dobrze jest sie polozyc na lewy bok, zeby krew byla szybciej pompowana do mozgu, zeby serducho zaczelo szybciej pracowac

dzis juz ok).
Takze pamietaj o mnie jak bedziesz szla do psychiatry hahaha

Ja mam w pon USG, i zapewne bedde miec bol brzucha z nerwow i rozwolnienie dopoki nie zobacze na monitorku ze sie rusza i miewa swietnie