Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bardzo bym była wdzięczna za udzielenie rad 
Drogie mamuśki proszę o wskazówki co do pobytu w szpitalu itp. Otóż wielkimi krokami zbliża się termin porodu no ale cóż nie wiadomo co może wydarzyć się wcześniej, wszystko jest w porządeczku, nic złego się nie dzieje i wierzę że wytrwam do końca ale chciała bym być tak w miarę obeznana i przygotowana na to co mnie czeka, dowiedzieć kilku rzeczy więc jeśli pozwolicie troszeńku zasypię Was kilkoma pytaniamiBardzo bym była wdzięczna za udzielenie rad
1. Lekarz informuje kiedy udać się do szpitala ? Wystawia skierowanie jakieś jeśli nic wcześniej się nie dzieje ?
2. Jakie są najwcześniejsze objawy porodu ?
3. Pobyt w szpitalu. Ogółem jak to wszystko wygląda od początku do końca, co się będzie dziać wokół, czy można uprzedzić, poinformować że wolę by poród odebrała kobieta niż mężczyzna (czuła bym się swobodniej) ?
4. Co ze sobą zabrać ? Jakie i ile rzeczy dla mnie i malucha ?
5. Jak to jest ze znieczuleniem? (Chcę rodzić bez znieczulenia) Czy podają jakieś leki które muszą podać ?
6. Na sali poporodowej. Czy dziecko będzie ciągle przy mnie (także w nocy) ? Jeśli nie, dokąd je zabierają ?
7. Ile czasu od porodu pierwsze karmienie ?
8. Po ilu dniach można wyjść ze szpitala ?
ja w ogóle nie mogę zostawić Małej, żeby gdzieś wyjść, bo moja mama ma 3 letniego i 2 miesięcznego synów ;P a z mamą K. wolę Jej nie zostawiać, bo oni tu mają dziwne metody żywieniowe i wciskają Małej batony, lizaki, czekoladę.. ja nie mam nic do powiedzenia, bo "cooo.? my dzieci nie miałyśmyyyy.?" razem z ciotką K. i nie ma tłumaczenia, że to jest moje dziecko i ja decyduje :/ macie jakiś pomysł co z tym zrobić.? mówię, żeby nie ładowali Jej słodyczy, bo zęby, bo otyłość, ale oni i tak robią swoje i ładują po kilka lizaków i batoników na dzień . chciałam pójść na kompromis i powiedziałam, żeby zrobić tak, że Mała może dostać coś słodkiego w tygodniu jeden raz, ale mnie olali :/ przez to się kłócę z K., bo jego też nie słuchają i ja się wściekam, że swojej rodzinie nie może wytłumaczyć..![]()
1. Lekarz informuje kiedy udać się do szpitala ? Wystawia skierowanie jakieś jeśli nic wcześniej się nie dzieje ?
3. Pobyt w szpitalu. Ogółem jak to wszystko wygląda od początku do końca, co się będzie dziać wokół, czy można uprzedzić, poinformować że wolę by poród odebrała kobieta niż mężczyzna (czuła bym się swobodniej) ?
5. Jak to jest ze znieczuleniem? (Chcę rodzić bez znieczulenia) Czy podają jakieś leki które muszą podać ?
6. Na sali poporodowej. Czy dziecko będzie ciągle przy mnie (także w nocy) ? Jeśli nie, dokąd je zabierają ?
1.Jeśli nic się nie dzieje to nic nie robi.1. Lekarz informuje kiedy udać się do szpitala ? Wystawia skierowanie jakieś jeśli nic wcześniej się nie dzieje ?