reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My sie przejdziemy na dyskoteke jesli moi rodzice nigdzie nie pojada. BO u tesciow nie chce zostawiac Małej bo tam pewnie bedziemy po imprezie spali wiec jak wrocimy nad ranem to sie przynajmniej wyspie a u tesciow jakbym slyszala mala to bym nie dala rady spac.

Happy ja nie dostalam

Renata ty to taki ranny ptaszek jestes;) w weekendy tez tak wczesnie wstajesz? A w ogole jak sie mieszka w nowym mieszkanku?? Juz wsio urzadzone po "twojemu"?:D

czy ranny?? w tygodniu wstaje przed 6 bo trzeba chlopców pobudzic do szkoly. i pokazac palcem w co sie ubierac mają. Ł tego nie zrobi. za trudne.

w weekend jak moge pognic w lozku to chlopcy zbudzą, lub Ł z jakąś pierdołą. Jutro jak mnie zerwą z rana z łóżka to powybijam!!

co do mieszkania. w sumie fajnie tu, bo nasze, po generalnym remoncie. spokoj, nikomu nie przeszkadza jak nie odsnieze. w miasteczku nie przeszlo by to. Odsniezony chodnik musial byc.

ale jak nasypie sniegu po kolana to juz mniej fajnie. Plugi o naszej drodze zapominają, a jeszcze jak jedzie glowną drogą i wjazd na "nasza" zasupie chałdą sniegu to mozna qrwicy dostac. ta nasza to gminna droga, ale co im zrobisz?? taki urok mieszkania na kolonii.

Wampi, moj gdy cos je i ubrudzi raczki od razu biegnie i krzyczy pokazujac zebym umyla:-D
Bartek nie spal od polnocy do 4:sorry:zrobilam mu badania na pasozyty bo nie spi od pazdziernika i nic nie wyszlo

aniula-dobrze zr nic nie wyszło, może Bartus że dużo śpi w dzień lub że wcześnie kladziesz go wieczorem?

Ostatnia edycja:
Happy w dzien spi godz a bez drzemki nie wytrzyma, probowalam klasc go o 22 ale tak samo wstaje wiec nie ma sensu go tyle trzymac, zasypia o 20. Wg mnie on przywykl, pod koniec wrzesnia mial zapalenie jamy ustnej wtedy wstawal bo go bolalo i od tamtej pory nie spi, wydaje mi sie ze przywykl do takiego wstawania

reklama
Do góry