Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U was tez tak zimno?
no więc dzwonimy, gliny każą nam go podrzucić do najbliższej miejscowości ( czyli do tej w której mieszkamy) i poczekać z nim na radiowóz. Jak się później okazało facet był pod wpływem narkotyków i sobie to uroił
aż strach pomyśleć co mogło mu odwalić gdy siedział w aucieOj tak wysoki to jest wiec sie wagą nie martw ;Dpapieska on ma 82cm wzrostu więc jest też wysoki
Mój czasami sie dopiero teraz przewróci ale zaraz płacze bo to przypadkiem sie zawsze stanie. Nie lubi na brzuszku też i nie nalegam na to zeby sie przekręcał i go nie kłade bo zaraz płacz aż sie zanosi wiec nie martw sie niektóre dzieci jak nie lubią leżeć to nie bedą i tyle za jakis czas sama zacznie jak bedzie chciała. Mój Kuba kończy 2 lutego 8 miesięcy dopiero teraz sam zaczął siedzieć dzieci mają swój czas. Zazwyczaj takie dzieci co nie lubia na brzuszku to nie raczkują tylko od razu na nogi.Moja nie umie TATAa P zamiast ją ''uczyć'' TATA , to uczy ja MAMA
Dla mnie lepiej .
Powinnam się martwić że Natka nie obraca się na brzuszek ? Dodam że nie lubi leżeć na brzuszku.
Chociaż lekarze są świecie przekonani ze każde dziecko raczkuje niech spadają. Mój na nogi sie rwie a jak postawiłam go na czworaka to klapnął jak żaba i płacz ze na brzuchu sie znalazł. Renata z czego ty sie odchudzasz?? Przeciez chudzinka z ciebie)