Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i powiedział że wróci później bo chce załatwić cos kasy , no to spoko i ze wyrobi sie do gora 20 . no i pisał eski jakie to on był zły i że zmienić się chcę itd że na ślub go póki co nie stać ale choć cywilny by chciał 

i nagle o ok 18 przestał odpisywać ... o 21 napisałam mu esa z racji tego że wszyscy go szukali że jak wróci do 23 to obedzie się bez kłótni . i mamy zmienionego P - na gorsze chyba . Nie wrócił . telefon od dziś rana wyłączony ma . ja nie wiem ..

Tak mnie wczoraj zadrapała po nosie ze wyglądam jakbym z krzewem jakimś się biła .Renata , a kiedy Twoi chłopcy zaczeli mówic ?
.
Wkurzyłam sie trochę. Ale z jednej strony mu sie nie dziwie bo postawili go na wacie szklanej jak przestał z nimi sie zadawać i ma aż otwarte rany na rękach bo to strasznie uczula :-( Nocka z jedna pobutką na piciu o 4 no i do 7 spał juz ze mną. Teraz dzemie sobie.